Gość: em_gie IP: *.broker.com.pl 06.07.08, 14:52 Witam wszystkich bywalców forum, mam nadzieje że ktoś mi odpisze. Szukam namiarów na wolny pokoj w drugiej połowie sierpnia w okolicach Krupówek. jakieś strony, namiary, cokolwiek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunianiu Re: Prośba jest( noclegi) IP: 213.77.51.* 09.07.08, 15:54 klikaj w googelka i dzwoń pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em_gie Re: Prośba jest( noclegi) IP: *.broker.com.pl 12.07.08, 07:47 Liczyłam na jakieś sprawdzone już przez kogoś miejsce, a nie jechanie w ciemno.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: Prośba jest( noclegi) IP: *.it-net.pl 13.07.08, 10:14 Nei, niek by tak kozdy sukoł tutok, to by nigdy nie wyjechoł... Jee, bier wleź se w google i sukoj sama i sama na sie pote narzykoj. Twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunianiu Re: Prośba jest( noclegi) IP: 213.77.51.* 14.07.08, 11:32 tu rzadko zaglądają turyści (ja się do nich zaliczam) a już na pewno nie podają namiarów na wolne kwatery, a i tutejsi zaglądający na to forum nie mają pojęcia od tak gdzie i za ile można wynająć pokój pomyśl czy jakbym zajrzała na "twoje forum" i spytała o pokój miałabyś/miałbyś odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
przeszlakowska1 Re: Prośba jest( noclegi) 14.07.08, 14:29 Turyści prawdziwi szukają noclegu w schroniskach, nie na Forum, każde schronisko ma stronkę, tak samo szanujący się właściciele kwater, radzę dobrze, patrz: kwatery - Zakopane - patrz google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunianiu Re: Prośba jest( noclegi) IP: 213.77.51.* 15.07.08, 08:48 ta uwaga to chyba nie do mnie, ja na forum kwater nie szukam, w ogóle nie szukam, mam jedną sprawdzoną i jej sie trzymam Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Prośba jest( noclegi) 17.07.08, 10:12 Gość portalu: niunianiu napisał(a): > ta uwaga to chyba nie do mnie, ja na forum kwater nie szukam, w > ogóle nie szukam, mam jedną sprawdzoną i jej sie trzymam to nie badz sknera i sie podziel. moge prosic o nr telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunianiu Re: Prośba jest( noclegi) IP: 213.77.51.* 18.07.08, 11:34 www.noclegi.zakopaneonline.pl/?action=obiekt&id=562&jak=solopolecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunianiu Re: Prośba jest( noclegi) IP: 213.77.51.* 18.07.08, 11:35 oj przyrzepiło się polecam to linka ale działa :) Odpowiedz Link Zgłoś