Gość: zabolus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 14:58 szukam noclegu w dniach 3 do 5 sierpnia najlepiej na kwaterce, pokój dwuosobowy , nie musi być centrum (do 1500 m od centrum) , cena do 35 zł/os kontakt: zabinski.piotr@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach to se szukaj 17.07.08, 19:05 ja tez zalozylam dzisiaj taki watek, chce wyjechac na tydzien albo i dluzej i....nic!widocznie gorole maja tyle kasy,ze im nie zalezy na reklamowaniu sie. a tak z ciekawosci - dokad sie udajesz? my bylismy dwa razy w Malym Cichym, fajnie, ale ile mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabolus69 Re: to se szukaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 16:09 siemka! robimy taki mały objazd: 2 dni w zawoji-babia góra na pierwszy dzień, drugi dzień też jakiś szlak sobie zapodamy, poźniej jazda do zakopca na 3 dni, w tym jeden na orawice na baseniki.... no i na koniec 4 dni na pieniny (czorsztyn,szczwnica,kroscienko i góry góry góry ;-D ) tylko na te chwile nie mam noclegu w zakopanym, w szczawnicy i w zawoji juz jest.... tak jak piszesz ciezko sie dogadać, napisałem z 50 mejli i albo ceny kosmiczne ale nie ma miejsc.. powodzenia pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: to se szukaj 18.07.08, 17:37 napisz może co to takiego ten ZAKOPCA. Odpowiedz Link Zgłoś