Dodaj do ulubionych

pzdrowienia z Gór!!

05.11.03, 18:03
pozdrowoiomy z Gór Tarnowskich!

u nas tak piyknych gór co u Wos niy ma, ale tyż je piyknie :)

zapraszom na nasze forum
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=102
Obserwuj wątek
    • Gość: Szwager Re: pzdrowienia z Gór!! IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.03, 20:48
      Przeca co niyma, bo jak godajom "Tarnowske Gory to same dziury", hehe!

Jak sie znosz na szpasie to zes sam je richtik.
      • Gość: Ciupazka Re: pozdrowienia z Gór!! IP: *.it / 62.233.189.* 05.11.03, 22:37
        Zacynak sie zastanawiać, co jo o tyk T.G. wiym? Nei co? Stwierdziyłak, ze duzo
        za mało. Wraziyłak łepetyne w ksiązki...to mało, ze tam nigdy nie byłak... to
        jesce nie bars widzem te góry na Wyżynie Śląskiyj. A to przecie stare miasto,
        prawa miejskie kajsi w 1526 roku, kopalnie i huty ołowiu i srebra w
        Strzybnicy, Muzeum Rud Metali Nieżelaznych, Górnicze Centrum Rehabilitacji
        Leczniczej i Zawodowej ( moze teroz sie inacyj nazywo?) Za duzo o nim jak
        widzicie nie wiym, a jak mocie co ciekawsego to napiście. Moze o tyk
        górach...Hehe...

Za pozdrowiynio dziękujymy, widzem, ze nos od razu strasycie policjom, hehe,
        niby reklama, hale zawse strach. W nasym fachu ni ma strachu, godocie, he?
        Nydyć, dobrze mieć i stryka w piekle, a co dopiyro w policji, hehe...
        Telo.Pozdr.
        • roomtsays Re: pozdrowienia z Gór!! 06.11.03, 12:31
          A ja byłem i mam fajne fotki stamtąd! W zabytkowej kopalni dostałem żółty kask
          i pływałem łódką. Bardzo mi się podobał tryptyk przy wyjściu. Pozdrawiam
          Tarnowskie Góry!
          • Gość: Szwager Re: pozdrowienia z Gór!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.03, 15:45
            Aaa, Rumcajs mo na mysli "Sztolnia czornego pstronga", ja to je warte
            oglondniyncia. Sam mocie jedyn link o Tarnowskich Gorach:

www.um.tgory.pl/
            A jako ciekawostka powia wom ize we Tarnowskich Gorach bou roz Goethe coby se
            oglondnonc na zywe oczy maszyna parowo(pompa kero wypompowywaua woda ze gruby
            (kopalni).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka