dr_scott 05.11.03, 18:03 pozdrowoiomy z Gór Tarnowskich! u nas tak piyknych gór co u Wos niy ma, ale tyż je piyknie :) zapraszom na nasze forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=102 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szwager Re: pzdrowienia z Gór!! IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.03, 20:48 Przeca co niyma, bo jak godajom "Tarnowske Gory to same dziury", hehe! Jak sie znosz na szpasie to zes sam je richtik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: pozdrowienia z Gór!! IP: *.it / 62.233.189.* 05.11.03, 22:37 Zacynak sie zastanawiać, co jo o tyk T.G. wiym? Nei co? Stwierdziyłak, ze duzo za mało. Wraziyłak łepetyne w ksiązki...to mało, ze tam nigdy nie byłak... to jesce nie bars widzem te góry na Wyżynie Śląskiyj. A to przecie stare miasto, prawa miejskie kajsi w 1526 roku, kopalnie i huty ołowiu i srebra w Strzybnicy, Muzeum Rud Metali Nieżelaznych, Górnicze Centrum Rehabilitacji Leczniczej i Zawodowej ( moze teroz sie inacyj nazywo?) Za duzo o nim jak widzicie nie wiym, a jak mocie co ciekawsego to napiście. Moze o tyk górach...Hehe... Za pozdrowiynio dziękujymy, widzem, ze nos od razu strasycie policjom, hehe, niby reklama, hale zawse strach. W nasym fachu ni ma strachu, godocie, he? Nydyć, dobrze mieć i stryka w piekle, a co dopiyro w policji, hehe... Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: pozdrowienia z Gór!! 06.11.03, 12:31 A ja byłem i mam fajne fotki stamtąd! W zabytkowej kopalni dostałem żółty kask i pływałem łódką. Bardzo mi się podobał tryptyk przy wyjściu. Pozdrawiam Tarnowskie Góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: pozdrowienia z Gór!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.03, 15:45 Aaa, Rumcajs mo na mysli "Sztolnia czornego pstronga", ja to je warte oglondniyncia. Sam mocie jedyn link o Tarnowskich Gorach: www.um.tgory.pl/ A jako ciekawostka powia wom ize we Tarnowskich Gorach bou roz Goethe coby se oglondnonc na zywe oczy maszyna parowo(pompa kero wypompowywaua woda ze gruby (kopalni). Odpowiedz Link Zgłoś