szczurek.polny 25.02.10, 22:22 Nigel pojechał po całości. Dostało się nawet Belgii. Siwy dym! www.youtube.com/watch?v=dranqFntNgo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadi-lak Poplakalem sie ... 26.02.10, 03:41 ze smiechu. A ludzie sie smieja z USA....tu przzynjamniej politycy ( jak juz nie ludzie) mowia tym samym jezykiem, a tam w tym wytworze nawet klotnie treba tlumaczyc Ten Angol jak zwykle kapitalny Odpowiedz Link
polarbeer Tylko pozazdroscic! 26.02.10, 04:03 Naprawde takich politykow potrzeba wiecej... Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Zadyma z PE 26.02.10, 06:58 Jestem zdegustowany ta wypowiedzia Nigela. Wprawdzie wymowa byla tradycyjnie podobna do poprzednich, to jednak slownictwo bylo nie do zaakceptowania. Wydaje mi sie, ze cieszycie sie przedwczesnie. To bylo zle wystapienie. Nie mialo w sobie dyplomatycznej krasomowczej smialosci a jedynie pospolita brutalnosc i wyzwiska. Wedlug mnie Nigel sie skompromitowal. W polityce nie wystarczy miec racje - trzeba ja jeszcze umiec odpowiednio przedstawic i obronic. Poza tym - oczywiscie - mial racje. Odpowiedz Link