alicja26_ltd
29.11.11, 16:23
Ludzie tylko narzekamy a dlaczego nikt nic nie robi????? Dlaczego nikt nie wyjdzie z inicjatywą ogólnego ruchu zbuntowanych. Chyba wszyscy już mamy dość polityków, bankierów, jakichś idiotycznych agencji ratingowych, ludzi, którzy nam mówią jak mamy żyć i jak wydawać swoje pieniądze. Przeszukuję internet w poszukiwaniu kontaktów do takich grup ludzi i znajduję tylko dawnych oszołomów, którzy się przefarbowali i teraz narzekają na swoich dawnych współpracowników i kolegów. JA MAM DOSYĆ!!!. Dlaczego jacyś hochsztaplerzy decydują o naszym życiu? Wszyscy wiedzą, że kursy walut są sztucznie nadmuchiwane, że zarabiają na tym oszuści, że żadnemu z naszych rządzących nie zależy na uregulowaniu spraw chociażby w taki sposób jak zrobiono to w Islandii. Ludzie gdybyśmy zabrali nasze skromne pieniądze z tych złodziejskich banków, gdybyśmy przestali płacić złodziejskie raty, ale wszyscy gremialnie, co by się stało?? Bankierzy nie rozumieją, że bez nas nic nie znaczą, banki są bogate naszymi pieniędzmi, tych rzetelnych klientów uczciwie spłacających raty. Jak upadną banki to komu stanie się większa krzywda, czy nam co spłacamy u nich kredyty, czy ich właścicielom? JA MAM DOŚĆ!!! Dość nieuczciwych polityków, dość przekupnych skorumpowanych działaczy, dość przepychanek na górze, dość kłamliwych działaczy obojętnie jakiej partii o zgrozo utrzymywanej z naszych pieniędzy z budżetu. MAM DOŚĆ!!!Wierzę, że jest nas więcej. Pokażcie się. Ludzi uczciwych i porządnych jest na pewno jeszcze trochę, głęboko w to wierzę, bo inaczej nie miałoby sensu żadne działanie, nie po to tak ciężko pracuję, żeby napychać kieszenie złodziejom, ja chcę żeby dotarło do WAS w końcu, że takich ludzi jak ja jest więcej i musimy w końcu pokazać tym, którzy nas okradają, że DOSYĆ. DOSYĆ. DOSYĆ.