przycinek.usa 08.05.15, 07:31 Po prostu boki zrywac: www.youtube.com/watch?v=S93ebaJXtXU Patrzac krytycznie - widac od razu, ze ten czolg nie ma luzu, lub inaczej mowiac zablokowany na amen. Transmisja sie calkiem rozpadla. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leny20-4-7 "pokaz ZAPLANOWANEJ ewakuacji uszkodzonej maszyny" 08.05.15, 09:15 tak mógłby brzmiec żółty pasek w "zaprzyjaźnionej" telewizji jeszcze ze 2 lata temu...dziś ci sami ludzie, każą nam boki zrywac na każdą wtopę "ruskich". ja się wówczas nie dawałem i dziś lubię miec swoje zdanie. nie do śmiechu mi za bardzo widząc ten czołg. dlaczego?, bo głosy w ocenie jej możliwości są podzielone. to może byc BARDZO udana konstrukcja, którą (jak to u "ruskich") kolanem dopchnięto, aby tylko zdążyc na...pokaz/defiladę. myślę, że warto abyś zapoznał się z tym textem: www.defence24.pl/news_t-14-armata-ukryta-rewolucja-czy-paradna-prowizorka no pozdro! Odpowiedz Link
fidziaczek Re: padnieta armata 08.05.15, 11:15 To nabijanie się jest na siłę. Ot awaria chyba jednego z 24 wozów. Normalne przy prototypach. Taki F-35 ma wiele lat opóźnienia, co chwila wychodza nowe wady, nawet pęknięcia konstrukcji, ale nikt sie nie nabija bo to "nasz" samolot. Odpowiedz Link