Dodaj do ulubionych

Mala statystyczka forum PIG

14.12.15, 17:53
Tak mi sie nudzilo i na szybko wpadlem do kilku ostatnich watkow.

Najpopularniejszym nickiem zostaje zimna-wodka ktory przebil samego siebie i w watku o "budowie IV RP" wyplodzil 81 wpisow ze 181 (nastepne 50 bylo Doroty wink. Ktos jeszcze powie ze pisza sami ze soba big_grin "Niestety", nie partyjny, nie platny, nowy gosc na forum ma duzo nizsze statystyki w innych watkach, oczywiscie watkach, TYLKO ekskluzywnych, plujacych na Pis, Kaczynskiego i Dude....tylko 30% wpisow przecietnie smile Postaraj sie bardziej to zostaniesz juz calkiem niewidoczny!
I ty nam mowisz ze jestes tutaj bezinteresownie, wlasnie teraz, na odsiecz Dorocie?? wink Co za fantastyczy zbieg okolicznosci!

Admini mam nadzieje ze nie zlamalem regulaminu??
Obserwuj wątek
    • zimna-wodka Re: Mala statystyczka forum PIG 14.12.15, 18:51
      Nigdy nie twierdziłem, że jestem tu bezinteresownie. Więc o co chodzi? Po cholerę te twoje wyliczanki?
      Jak ci to sprawi radość mogę napisać , że piszę za pieniądze, dokonałem zamachu na papieża a nawet, że jestem nieślubnym dzieckiem Michnika i Bartoszewskiego. Mnie to niewiele kosztuje a ty przeżyjesz nirwanę.
      • leny20-4-7 jestem w lekkim szoku! 14.12.15, 19:36
        na serio.

Ludzie idą Święta!

ps. chcoiaż jak komuś pomaga napisac światu, co mu leży na sercu, to ja to rozumiem.
        • sevenseas Ja nie jestem. 14.12.15, 20:12
          Sluchaj trzeba bylo tak od razu, teraz Ci sie bedzie pisac lepiej wink Nie bede absolutnie przeszkadzal!
    • dorota_333 Pytanie, co Ty tu robisz 14.12.15, 20:33
      No, bo co robią tutaj chwasty, zaprzańce, gorszy sort (ze zdradą w genach), zdradzający o świcie (etc.), to z grubsza wiadomo.

Ale prawdziwi patrioci teraz obsadzają stanowiska. Popatrz - Jasia nie ma wink A Ty co, nie załapałeś się, lebiego?
    • vice_versa Płatne trolle 14.12.15, 21:17
      Seven,

To forum z woli właścicieli SŁUŻY dezinformacji.
      To są takie nadajniki którym płacą, żeby zagłuszali każdą rozmowę.
      Zwykła prostytucja intelektu.

Ostatnio zimna-gorzała napisała wprost:
      > "Kurwa to nie zawód, to charakter" [...]
      > Normę dzisiaj już wyklepałem a nie wiem czy mi zapłacą za nadgodziny."

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,159708736,159720366,Re_Tuman_dalej_Towarzyszu.html
      Warto więc o tym pamiętać.

W komunie byli uczciwsi: wrzucając złote 2złotówki do automatu człowiek przynajmniej słyszał "uwaga, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana", dziś nie muszą. Kliknąłeś zgodę na regulamin forum czy portalu, więc właściciele mogą zatrudniać trolle, którym wolno obrażać do woli, z przyzwoleniem właścicieli portalu i adminów.
      Regulamin forum jest tylko stekiem pobożnych intencji mających przesłonić oczywiste fakty.
      Na jakiekolwiek przeciwdziałanie temu zjawisku przez adminów przestałem już liczyć.

To co jest ciekawe to ZLECENIODAWCY Ciekawe czy za to plucie płaci Agora czy to są Ci hejterzy których setkę wynajęła PO?
      Kto ma aż taki interes by wywalać rocznie kupę kasy na zagłuszanie i hejt polityczny?
      I na czym ten merkantylny interes sponsorów polega?
      To że ZOMOwców cenzorów i SBeków zawsze można opłacić i zwerbować jest oczywistością.
      W ramach walki o demokrację i rentowność, oczywiście wink
      • przycinek.usa Re: Płatne trolle 14.12.15, 22:04
        "To forum z woli właścicieli SŁUŻY dezinformacji."

przestan piepszyc
    • robisc Re: Mala statystyczka forum PIG 14.12.15, 21:40
      Damkon pls wytnij ten watek, straszna zenada.
      • sevenseas Re: Mala statystyczka forum PIG 14.12.15, 21:49
        Zenada jest to czytac dzis Twoje posty.
      • zimna-wodka Re: Mala statystyczka forum PIG 14.12.15, 22:01
        robisc napisał:

> Damkon pls wytnij ten watek, straszna zenada.

Żenada to jest. Ale mnie nie przeszkadza. Zrobisz jak uważasz.

A do vice i sevena. Przecież deklarowałem, że przyznam się do wszystkiego co chcecie bo strasznie mi zależy na waszym samozadowoleniu. Napisałem, że mi płacą, że matką mi Michnik a ojcem Bartoszewski. Mogę dodać , że mimo zasłużonego wieku nadal jestem w ZOMO i w każdy wtorek po południu strzelam do górników. Że jestem agentem KGB GRU i Mosadu na raz. Że to ja pierdyknąłem w WTC zastrzeliłem Kennedyego i Martina Lutera Kinga. Że otrucie Bieruta to moja robota podobnie jak pokrojenie na plasterki biskupa Stanisława. I zarąbanie św. Wojciecha też. I Lenina zawiozłem do Rosji i Reichstag podpaliłem.
        Wystarczy, panowie? Więcej wolałbym nie zeznawać bo jeszcze zostanę posądzony o samochwalstwo. A orgazm już wam zapewniłem - jak sądzę.
        Milego wieczoru.
    • glupi_jasio Re: Mala statystyczka forum PIG 20.12.15, 15:37
      sevenseas napisał:

> Tak mi sie nudzilo i na szybko wpadlem do kilku ostatnich watkow.
      > Najpopularniejszym nickiem zostaje zimna-wodka ktory przebil samego siebie i
      > w watku o "budowie IV RP" wyplodzil 81 wpisow ze 181 (nastepne 50 bylo
      > Doroty wink. Ktos jeszcze powie ze pisza sami ze soba big_grin

He, he, he, najpopularniejszym to raczej nie zostal i nie zostanie, ale jesli idzie o slowotok, to faktycznie, nasi.wzmozeni.pl bija rekordy wink

Generalnie patrze na te produkcje, ocierajaca sie juz mocno o flooding dosc poblazliwie, bo oni wszak w ten sposob konsumuja potezna kleske, lanie, ktore dostali od wyborcow, kleske ktorej konsekwnecje zaczynaja do nich powoli docierac. No i sprawia mi niemala przyjemnosc widziec naszych wieloletnich, zagorzalych sluzebnikow waaaaadzy w nowej roli - osob zatroskanych o demokracje i praworzadnosc, dzielnych i walecznych opozycjonistow.

Martwi mnie jednak rosnacy poziom chamstwa i agresji w ich postach. Rzeczowa i kulturalna krytyka wladzy zawsze miala miejsce na tym forum i, mam nadzieje, tak zostanie, ale na prymitywizm, wulgarnosc i prostactwo zgody nie bedzie.

• zimna-wodka [...] 20.12.15, 16:10
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
        • zimna-wodka xx 20.12.15, 20:21
          Post powyższy został usunięty za nazwanie durnego durnym.
          • msetterm Idź już płatny trolu gdzieś indziej 20.12.15, 21:08

• sevenseas Re: Idź już płatny trolu gdzieś indziej 20.12.15, 21:13
              Ale on nie moze, bo jest wszedzie tyle ze pod innymi nickami wink
              • zimna-wodka Re: Idź już płatny trolu gdzieś indziej 20.12.15, 21:46
                sevenseas napisał:

> Ale on nie moze, bo jest wszedzie tyle ze pod innymi nickami wink

Wszędzie to jest Duch Święty. Nie przeceniaj mnie.
                PS. A jakbyś zapodał te nicki to by było miło - chętnie zapoznam się z tym co napisałem. I będę miał argument żeby upominać się o podwyżkę.
            • zimna-wodka Re: Idź już płatny trolu gdzieś indziej 20.12.15, 21:44
              Nie mogę. Gdzie indziej mi nie zapłacą.
      • dorota_333 Spisane będą czyny i rozmowy 21.12.15, 10:30
        > Generalnie patrze na te produkcje, ocierajaca sie juz mocno o flooding dosc pob
        > lazliwie, bo oni wszak w ten sposob konsumuja potezna kleske, lanie, ktore dost
        > ali od wyborcow, kleske ktorej konsekwnecje zaczynaja do nich powoli docierac.

Raczej dokumentujemy coś, czego jeszcze nie było w historii Polski po '89: bolszewickie niszczenie państwa prawa. Bezwzględne, aroganckie, błyskawiczne.

Ten bolszewicki blitzkrieg ma swoich wykonawców, metody, dynamikę. I to chcę zapisać.

Z drugiej strony: ktoś, kogo cieszy to rozwalanie państwa polskiego musi być prawdziwym łajdakiem. Jeśli masz jakieś lepsze określenie, to słucham.
        • pepe49 Raporty Klubu Jagiellońskiego. Naprawa państwa. 21.12.15, 14:11
          Dlatego tu wróciłem, pomimo obrzydzenia do GW i wiedzy, że każdym kliknięciem ją dorabiam, bo mam nadzieję, że może coś pomogę ulepszyć. Bo jest szansa. Przez poprzednich 8 lat szansy na ulepszenie sobie i dzieciom poprzez wywieranie wpływu na władzę pisaniem nie dostrzegałem.

To, co teraz pisowcy próbują robić, jak mniemam, to naprawa państwa po PO.

Od czego należy zacząć:

cakj.pl/category/publikacje/raporty/
          Oba do przeczytania.
          Według mnie, drugi jest bardziej interesujący niż pierwszy, bo dotyczy organizacji administracji państwowej. Warto zaciąć się i przeczytać uważnie.
          Pierwszy, post factum można powiedzieć, że wyjaśnia przyczynę powstania partji p. Petru.

W ślad za tamtym jeszcze dwa linki z tego samego miejsca:

portal informacyjny

jagiellonski24.pl/
          organizacja

kj.org.pl/
          *

Bolszewickie niszczenie państwa.
          Mocny epitet. Mocny zarzut.
          Ale raczej bez uzasadnienia.

Bo, jeżeli uzasadnieniem ma być wybór 3. sędziów, to PO wybrała sobie 2. sędziów i żadnego echa to wtedy nie wywołało. Czyli cała awantura jest bez znaczenia, jest to zwykłe w demokracji judzenie wyborców (wg. opisu demokracji p. St. Michalkiewicza).

Ale pisanie ma sens. Władza powinna czuć na plecach uważny wzrok poddanych.

Ponieważ, przy tym rządzie, zaczynamy odchodzić od rosyjskich wzorców:
          wzrok obywateli.

*

U. E. musi być zakończona.
          Wcześniej warto z tego wystąpić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka