zwolennik_twardej_reki Moze kto zablokuje tego artyste ? 05.09.16, 22:51 refusss napisał(a): > Tutaj macie dobry filmik na ten temat ---> trzyw.pl/info Odpowiedz Link
damkon Re: Moze kto zablokuje tego artyste ? 06.09.16, 02:00 zablokowałem go, choć mam obawy, że może się uaktywnić pod nowym nickiem Odpowiedz Link
dorota_333 Wniosek o wycinkę 13.10.16, 09:28 Proszę o wycięcie tego postu: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,158110630,158110630,Przetarg_na_smiglowce_Caracal_i_przekrety_PO.html?p=162556259 ze względu na wulgaryzm tam zawarty (w dodatku antypolski). Odpowiedz Link
dorota_333 Pobudka, Admini 15.10.16, 10:14 Ponawiam wniosek o wycięcie postu Kadiego linkowanego wyżej. tam są takie kwiatki jak "wyjebaliśmy was na F-16" etc. Antypolskie i wulgarne. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Pobudka, Admini 15.10.16, 10:21 Aha, wiem w czym problem. Po tych dziadowskich zmianach formuły Forum nie sposób dać linka do konkretnego posta (wychodzi cała dyskusja). Posta Kadiego do usunięcia: zwolennik_twardej_reki 13.10.16, 01:40 dorota_333 napisała: Tragiczne są wyłącznie rządy PiS. Kładą w kraju wszystko, czego dotkną. Jak się zastanowić, to inaczej jak agenturą wpływu wyjaśnić się tego nie da. Atak PiS na Polskę jest totalny. Zrujnują wszystko. Nieprawda. Zawsze nam sie do dupy nam, Amerykanom pchaliscie i kto rzadzi krajem nie ma na to zadnego wplywu. Wyjebalismy was na F-16, na tarczy, na wszystkim, czego sie dotykacie. Czarnym z Afryki Dreamlinery opchnelismy 30 % taniej. A szczytem poddanstwa jest slawetna FATCA. Donosicie na wlasnych obywateli, bo tak wam kazalismy. I placicie za to sami, grube miliony. Jakim trzeba byc lachmyta, zeby tak zyc ? W bankach w USA nikt o tym w ogole nie slyszal, nikt nikogo o nic nie pyta. A wyraznie zaznaczalem ze jestm z kraju ktory podpisal te "obustronna umowe" .Nikt nic nie wiem nikt nie dba, mam sie nie przejmowac. Buahaha. Teraz wpychacie nos do naszych wyborow. Jak idioci po raz kolejny liczycie ze nasz wybor bedzie mial wplyw na to co moze sie kiedys tam stac i znow, po raz ktorys tam, mylicie sie jak male dzieci. I zmień tą stopkę, bo mnie zaczynasz wkurzać, łajzo. PiS be with you. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 15.10.16, 21:18 Dziękuję. Wyciąłeś, jak widzę i mój post (z "łajzą"), niech Ci będzie. Byłoby dobrze, gdyby Kadi potrafił - przede wszystkim chciał! - przestać lżyć Polaków. Niestety, jego pokręconą psychikę będziemy tu podziwiać dalej. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Regulamin forum 19.10.16, 03:48 jednym z wazniejszych talentow jest akceptacja slabosci innych w obliczu slabosci wlasnej Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 19.10.16, 20:42 Generalnie tak. Ale w tym konkretnym przypadku słabość - okazywana od lat - zaczyna być nużąca i denerwująca. Nie mówiąc już o tym, że "słabość" Kadiego polega na lżeniu Polski i Polaków - co jest raczej trudne do zaakceptowania. Może potrafiłby jakoś nad tym zapanować? Jak sądzisz, potrafi? Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 05.11.16, 10:38 Wniosek o wycinkę całego wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,162706518,162706518,Lewacki_nygus_zrobil_was_w_luja_Hahaha_.html Zbyt wulgarny nagłówek, do treści nic nie mam. Pamiętam, jak Przycinek chciał mi wycinać tytuł "Pożar w burdelu" i musiałam tłumaczyć, że to związek frazeologiczny i nazwa popularnego kabaretu. Odpowiedz Link
zwolennik_twardej_reki Re: Regulamin forum 06.11.16, 03:19 Nie chce krakac ale Twoj wniosek pprawdopodobnie odrzucono. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 07.11.16, 11:59 Zobaczymy. Przy okazji uwaga do Ciebie: gdybyś trochę się miarkował, nie byłoby problemu. Spróbuj choć trochę mniej agresywnie sie wypowiadać. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Regulamin forum 08.11.16, 02:15 Nie. akurat zgadzam sie, ze to ma nieladny wydzwiek. I ten drugi watek tez powinienem wywalic, bo prawde mowiac najpierw nie czytalem dokladnie, a potem jak doczytalem, to stwierdzam, ze nie podoba mi sie twoje slownictwo. W ogole jak tu juz wchodze raz na tydzien, to chcialbym moc przeczytac cos normalnie napisanego i bez wulgaryzmow. Chyba, ze tez mnie chcesz personalnie obrazac. Narazie. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 10.12.16, 20:34 Damkon, kurwa, wez ten rozowy smiec w koncu stad wypierdol a nie z nimi nie wiadomo po jakiego huja jeszcze gadacie. Najpierw ta skonczona idiotka mowi, ze wszyscy tutaj sa idiotami a teraz Nalog mowi to samo i nawet sam sugeruje, ze sam jest idiota: zimna-wodka 10.12.16, 18:36 napisał: Być może jestem idiotą. Tylko kretyn moze, dobrze sie czuc wsrod kretynow !!! Czyzbys czul sie tutaj tak samo jak oni i tylko dlatego i stad nie wypierdalasz ? forum.gazeta.pl/forum/w,17007,162881569,162881569,Post_prawda.html?so=2 Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Regulamin forum 11.12.16, 09:30 gdzie on to napisal, cholera nie moge tego znalesc, ta sa jakies jaja, daj mi link jeszcze raz Odpowiedz Link
lastboyscout ... 12.12.16, 02:15 Widzisz Przycinek ja bylem wychowany na takim prawdziwym, polskim podworku. I tam wtedy ludzie mieli zasady, godnosc, obowiazywal niepisany kodeks zasad. Kiedy ktos kogos obrazal to byly tylko dwie opcje: skulic ogon pod siebie albo sie bic. Ja sie bilem i zazwyczaj obrywalem bo sam nikogo pierwszy sam obrazalem ale odwazali sie mnie obrazac silniejsi ode mnie. Kazdy jednak mial na tyle dumy i godnosci, ze podpisywal sie pod tym co wypowiadal o innych. I jezeli za to nie zebral batow to musial byc dziewczyna albo tchorzliwa ciota chowajaca sie pod ochrone rodzicow lub nauczycieli. Ale taki smiec mial przechlapane u calej spolecznosci. Nikt, nikt z nim nie rozmawial bo to bylby wstyd zadawac sie z tchorzliwym smieciem Nikt z nim nie rozmawial poniewaz wiedzial, ze taki zakompleksiony fustrat jutro przylozy i tobie aby podleczyc wlasne kompleksy. To juz wiesz dlaczego oni maja ciebie i to forum za nic? forum.gazeta.pl/forum/w,17007,162881569,162881569,Post_prawda.html?p=162943386 zimna-wodka 10.12.16, 18:36 ..."Tak to bywa z kretynami. Do Doroty: a z kim ty dyskutujesz i co chcesz osiągnąć? Twoi rozmówcy to zbieranina specyficznych okazów, którzy do dyskusji się nie nadają. przycinek. Zwolennik teorii spiskowych. Ze spraw polskich interesuje go tylko zamach. Popiera władzę , która obiecała mu dowody na słuszność jego teoryjek. Reszta go nie interesuje. LBS. nienawidzi różowego. Ta nienawiść go tak zaślepiła, że nie odróżnia kolorów. W imie walki z różowym wspiera myślą mową i uczynkiem coś, co jest wściekle czerwone (jak flagi na 1 maja) ale nazwało się czarnym. Reszta go nie interesuje. kadi. Jak większość polonii chce być bardziej amerykański od amerykanów. Polską pogardza - być może dlatego, że ta pogarda podkreśla jego amerykańskość. Reszta go nie interesuje. pepe. Po prostu idiota. Myślałem, że to 150 letni dziadek, który do szkoły chodził przed wojną i stąd ma dziwne nawyki gramatyczne. Ale pochwalił się , że ma syna w gimnazjum. To chyba jest nieco młodszy ale za to do szkoły mu nigdy nie było po drodze. Pepe to półanalfabeta, któremu obraz świata determinuje wPotylicę.pl (nie jest to portal gejowski!). Pepe bezmyślnie powtarza to co tam wyczyta. Łyka jak gęś kluski każdą, najbardziej ordynarną propagandę. Kocha i nienawidzi każdego, którego mu wskażą. Rozmowa z nim to jak gadanie z tasmą magnetofonową. Żadne tłumaczenia nie zmienią tego co tam zapisano. Wiec po cholerę i komu tłumaczysz, że nie zgadzasz się na dewastacje kraju? Tych panów to ni cholery nie obchodzi, każdy jest zapatrzony w swoje obsesje. A poza tym całą święta trójca mieszka za oceanem i sprawy polskie im wiszą".... Do przycinka. Być może jestem idiotą. Odpowiedz Link
vice_versa Re: ... 12.12.16, 06:45 Więc nadal tu kolektywnie, wespół w zespół, pełną parą ustalacie iloraz inteligencji alkoholowego czy tam notsofasta? Ło matko, ale progresssssss... Rozwijacie się! ROTFL Ty się w ogóle nie znasz LBS, niektórzy wyrośli już ze swoich podwórek, łopatek i piaskownic, stali się bardzo mądrzy i w ogóle, więc prostota zasad już ich nie urzeka, już wiedzą że owe zasady są... iluzją,mrzonką, narzędziem utrzymania władzy, listkiem figowym usprawiedliwiającym ich pozycję... Niczym regulamin forum skrywający brak zasad ogarniany beznamiętnym wzrokiem adminów. Więc choć Twoja podwórkowa logika jest ckliwa i przywołuje rzewne wspomnienia z dzieciństwa, to raczej obecnego status quo nie zmieni. Wiecznie walczący z wiatrakami Don Scoutichot, apelujący do władz o interwencję, przyzywający władze do zaprowadzenia porządku... A władza jak to władza: powiedziała Ci, że nie dostrzega. Prawie jak w realu, nie? A co jeśli w ogóle porządek wg. władzy polega na wprowadzaniu chaosu? Bo porządek jest wtedy kiedy się rządzi, a nie kiedy jest porządnie czy zgodnie z regulaminem. Widzisz więc że racją bytu władzy jest nie dostrzeganie chaosu, bo chaos jest jedynie uzasadnieniem istnienia władzy, a nie czymś z czym władza walczy jak myślą naiwni poddani. Czyżby Twoja naiwna wiara w przywracanie przez władzę porządku jest jedynym co ją konstytuuje, nadając sens i ZNACZENIE istnieniu owej władzy? Być arbitrem to jednak brzmi dumnie, wtedy pozostali są zaledwie... pałkarzami.(Nie zmyślam, tym epitetem zaszczycił mnie kiedyś Damkon I tak właśnie władza rośne w oczach i przybiera na znaczeniu A buntownicy i protestujący są elementem wywrotowym, Don Scoutichocie, i to ich należy eliminować i tępić jako rozsiewający ferment element roszczeniowy- to oni a nie gwałciele regulaminów są głównym zagrożeniem, zarzewiem buntu przeciw władzy. Więc wiesz Don Scouti, możesz sobie podskakiwać,pozwalamy Ci zamieszczać wpisy pod regulaminem, ale wysokość tych podskoków to ostatecznie kontrolujemy MY Dobra przestanę się już droczyć, LBS Odkąd te dranie przejęły forum odtąd stało się ono nudne i nieciekawe. Twórczą i inspirującą wymianę myśli i wiadomości ze świata, pobudzającą CIEKAWOŚĆ i dzielenie się spostrzeżeniami/wiadomościami zostały zdominowane przez emocjonalne upośledzenie i intelektualną niewydolność jego użytkowników, dla których WAŻNIEJSZE stały się personalne przepychanki, obrażanie i wkooorwianie innych użytkowników. Upośledzenie emocjonalne szło w parze z ograniczoną ciekawością świata (bo przecież jedyną miarą wszechrzeczy jest punkt odniesienia bufona) więc głównym celem upośledzonych stało się udowadnianie swojej wyższości obrażając i dezawuując innych. Arogancki bufon zdaje sobie sprawę z ograniczonego potencjału i wąskich horyzontów, on po prostu WIE JAKI JEST ŚWIAT, nie musi pytać, dociekać, dzielić się, poznawać innych punktów widzenia, a JEDYNYM CELEM jest narzucenie innym swojego upośledzonego,łaknącego poklasku ego... I w tym celu trzeba dyskwalifikować pozostałych, zmieszać z błotem i zwyzywać. Proste. Nie jest więc tak, że bufon-idiota robi to przypadkowo i niechcący, bo tak mu wychodzi. Nie, robi to z pełną premedytacją, by udowodnić światu swą bufoniastą supremację, w nadziei, że świat padnie mu do stóp, doceniając i uznając niepodważalną dominację, stając się alfą, omegą i ucieleśnieniem gnozy wszelkiej. Ten sam mechanizm występuje z resztą w dyktaturach, dlatego dziwi mnie że forum nie zdobi podobizna tego wódczanego geniusza z jego behemotkową akolitką. I ten styl króluje nadal- absolutnie nic nowego. To zwykły determinizm: ameba pozostanie amebą z wszelkimi cechami rozwoju intelektualnego przynależnego amebom, gdzie by się tam jakiegoś rozwoju czy zagęszczenia istoty szarej dopatrywać... Pewien Admin próbował nawet udowodnić, że obrażani sami prowokują obrażających niczym zgwałcone dziewice swoich gwałcicieli same sobie będąc winne. Choć przecież stać je na plecenie wianków i grę na pianinie! I notoryczne gwałty przy pianinie nie powinny im w tym przeszkadzać, takim pannom z dobrych domów. Bo liczy się wszak muzyka i stać nas na więcej! Dobrze pamiętam, prawda Damkon, tak to mniej więcej leciało, nie? Swoją drogą w alfabecie wódczanego nie ma nawet wzmianki o Damkonie. Czyżby jego wkład intelektualny we współtworzenie forum był aż tak skąpy a forumowi rozmówcy tak wyrafinowani że omija ich szerokim łukiem? Tylko... czy nie jest to właśnie najlepszym potwierdzeniem tego o czym mówiliśmy od początku tej "rewolucji kulturalnej"? Ha! Więc po co tu jeszcze wchodzić skoro to wszystko takie przaśne, ograniczone i przewidywalne? Pozdrawiam Cię. P.S. Zimny ma w sobie fantastyczne pokłady żółci. Niektórzy po prostu mylą ją ze złotem. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: ... 12.12.16, 13:36 Naprawde milo cie uslyszec bo chyba ... nie sprawdzasz poczty Cos chyba rzeczywiscie jest zle, ze mysli sie, ze podlegam jakimkolwiek emocjom, chce kruszyc beton. Przycinek sympatycznie przyznal sie , ze sie przez lata mylil i jednak Quintesencja to debil wiec wyslalem mu "lajka". Teraz mowi, ze najlepiej sie czuje w rozmowie z debilami to ja spadam. W miedzyczasie napisalem BUM. To wszystko. Mowisz, ze jestem tutaj emocjonalny? Zgoda, bywalem .Bo ja uwielbiam byc emocjonalny w emocjonalnym towarzystwie ! Takie emocje to pasja i sens zycia. Ale jak byc emocjonalnym na w domu wiariatow i nalogow?! Tak, zajrze tu czasem bo moze zaplatal sie tu przypadkiem jakis Vice Versa, Sevenseas itp. Bo lubie emocje. Nie wspomnalem? Sciskam zeglarska grabe ! Odpowiedz Link
damkon Re: ... 12.12.16, 22:24 Cieszy mnie Vice, że znowu jesteś z nami, choć niestety ostatnio wpadasz tutaj dość rzadko a w zasadzie, to można powiedzieć, że właściwie tylko wtedy, jak zwęszysz jakieś forumowe połajanki. Przyznam jednak, że dla mnie jesteś poniekąd jak prawdziwy "kibic" piłkarski, tzn. działasz zgodnie z zasadą, że nawet jak mecz był kiepski, to przynajmniej po meczu można sobie dać po mordzie i już coś się będzie działo P.S. Najbardziej byłbym zadowolony, jak wpadałbyś do nas oczywiście bez kija baseballowego. studium-at-www.pl/2014/files/2014/05/ef2f-960x960-960x576.jpg Odpowiedz Link
przycinek.usa acha, 12.12.16, 06:48 No widzisz, to dobrze, ze zwrociles mi na to uwage, bo ja tego nie przeczytalem do konca. Dotarlem tylko do tego fragmentu na swoj temat i odpuscilem reszte. Mnie sie wydaje, ze z-w ma po prostu zly dzien. Cos mu nie wyszlo w pracy, kontrahent go kiwnal, aby stracil forse na wyscigach - i ma po prostu chandre. I przyszlo mu do glowy napisac poeman na nasz temat, co jest o tyle zabawne, bo pokazuje ze jest normalnie zazdrosny, choc nie wiem o co. Nie bierz tego do siebie - on po prostu sie wsciekl i wyszo jak wyszlo. Zdarza sie. Natomiast mnie martwi co innego - mianowicie ta nowa konstrukcja forum, ktora nie wyswietla prawidlowo linkow - jesli jest sie zalogowanym. To jest dosyc dziwne, ale pamietam ten post - ale link, ktory zalaczasz nie przekierowuje mnie dalej. Mnie ten link nie dziala. Ja to wykasuje, poszukam potem i wykasuje. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: acha, 12.12.16, 11:29 Nie miałem złego dnia, raczej był dobry. Poprzednio faktycznie się wściekłem jak poczytałem sobie jak wy, święcie oburzeni moją niepoprawnością, sami znęcacie się nad Dorotą. Fakt - to już taki zwyczaj na tym forum ale jakoś mi on nie pasuje. Nawet nie zależało mi na dokopaniu - raczej na pokazaniu kim faktycznie jesteście. Przycinek sam napisał, że się nie orientuje w sprawach polskich. LBS wydalił z siebie bluzg (typowe), kadi olał (nietypowe) a pepe pewnie szuka właściwego cytatu w pisdzielskiej literaturze (bardzo typowe). A póki co milczy (co mu z resztą wychodzi najlepiej). W całym wywodzie zapomniałem o v-v i zupełnie niesłusznie go pominąłem. Ma prawo czuć się niedowartościowany więc najmocniej go przepraszam. Ale w tej chwili nie chce mi się pracować twórczo. Jeśli v-v to poprawi humor to mogę go zaszufladkować gdzieś pomiędzy pepe a LBS. Bo mniej szału rewolucyjnego niż u LBS a nieco więcej intelektu niż zero czyli lepszy od pepe. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: acha, 12.12.16, 13:21 Jasne. Ty po prostu dobrze sie czujesz rozmawiajac z kretynami przed miesiaczka. Ja nie. Zalaczam przysiady. Odpowiedz Link
dorota_333 Wniosek o wycinkę 05.02.17, 16:15 Proszę o wycięcie tego: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,163326791,163326791,Kiedy_wreszcie_.html Prócz bluzgów i rzygu niczego tam nie ma. No moglibyście też przeczyścić ten wątek, prawda? Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Regulamin forum 12.02.17, 11:54 Mam prośbę o reakcję na jancia-wodnika. Od dłuższego czasu nęka to forum wpisami o Bogu, Jezusie i chujach. Innych tematów nie porusza. Zapaskudza tymi wypocinami każdy wątek. Może to i ciekawe , zwłaszcza w kontekście psychiatrycznym, ale od zakładanej tematyki mocno odbiega. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 12.02.17, 19:34 Niestety, znowu proszę o usunięcie, tym razem postu: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,163365334,163365334,Kolejny_zamach_.html?p=163372667 Słuchajcie, ten człowiek jest niestabilny emocjonalnie (łagodnie mówiąc). Proponuję rozważenie całkowitego usunięcia stąd tego pana. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Regulamin forum 12.02.17, 21:11 No to mamy ten sam problem. Zatem uszczegółowię: 1. Nie życzę sobie być nawracany na żadną wiarę. To moja prywatna sprawa. 2. Nie życzę sobie niszczenia kolejnych wątków wpisami o treści wyłącznie "ewangelizacyjnej" lub o charakterze dobrych rad nawiedzonego. Poza tym nie odpowiada mi niszczenie każdej dyskusji postami zawierającymi wyłącznie personalne odniesienia. W tym jesteśmy z Dorotą zgodni. Dla jasności - plucie na mnie jest mi obojętne. Każdy może do woli, bo mnie to wisi. Ale niech w tym celu założy oddzielny wątek a nie zaśmieca całego internetu. Mogę sam mu założyć - tylko niech się stosuje. PS. Żadne prośby nie pomagają. typ się zawziął. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 12.03.17, 04:22 Wnosze o usuniecie z mojego ostatniego watku wszystkich wpisow tego chama oraz z forum samego chama. Dziekuje. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 12.03.17, 22:49 Przycinek wez w koncu zabierz temu rozowemu kretynowi zabierz nozyczki bo sie pokaleczy... On juz nie tylko nie zdolny rozroznic inflacji od menstruacji ale nawet cytatu z niezaleznych mediow od bluzgow nachlanego chama Swoja droga jakie to zabawne, ze na tym forum pozostaly juz tylko rozowi desperaci/zgorzkaniale nalogi Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Regulamin forum 12.03.17, 22:54 A czy LBS vel kutas potrafi odróżnić frustrację od masturbacji? Niezależne media potrafią być głupsze nawet od LBS. Czy poszi ci tego nie wytłumaczył? Odpowiedz Link
vice_versa Re: Regulamin forum 13.03.17, 00:16 Adminom gratulujemy poziomu forum. Tak trzymać, NIC NIE ZMIENIAĆ, TOWARZYSZE!!! Arogancja kroczy przed upadkiem. Ich i Was. Mówienie, że autor wątku jest winien tfurczości towarzysza Wódczanego z jego ordynarnymi tekstami o "kutasach", "wypocinach", "pisdzielstwie JSW" jest SKOŃCZONYM BEZCZELNYM ŁGARSTWEM zadowolonego z siebie Admina idioooty, który próbuje wyłgać się z odpowiedzialności za to KOGO toleruje na tym forum. Syfiarnia dowodzona przez syfiarzy, którzy z bezczelnością babć klozetowych chcą przekonać wszystkich że wszyscy leją po ścianach TAK SAMO. I jeszcze myślisz że Twoje błazeńskie odpowiedzi odwijające kota ogonem pozostaną niezauważone a wszyscy czytelnicy te nędzne tłumaczenia kupią. Ordynarne, bezczelne, cyniczne - Damkon - przepięknie się świnisz. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Regulamin forum 13.03.17, 01:09 V-v gratulujemy kóltóry wypowiedzi. Kłaniamy się do samej ziemi porażeni erudycją tegoż. Miło nam wszystkim, że raczył zajrzeć do syfiarni i wyrazić swoje obrzydzenie. Odpowiedz Link
vice_versa Re: Regulamin forum 13.03.17, 02:10 Damkon, podnieś stawkę temu Twojemu płatnemu trollowi z 8gr na 10gr/post - zdobył się na jeden post bez przekleństw!! Kloaczany business musi się kręcić! Odpowiedz Link
dorota_333 O, nie wszyscy leją tak samo 13.03.17, 09:13 > syfiarzy, którzy z bezczelnością babć klozetowych chcą przekonać wsz > ystkich że wszyscy leją po ścianach TAK SAMO. O, poczułam się wywołana do tablicy, więc pozwolę sobie włączyć się do tej przemiłej wymiany zdań. Jako babcia klozetowa obecna na tym Forum już dobrych kilka lat muszę zdementować. Nie wszyscy leją po ścianach tak samo. Vice Versa leje zawsze tak przemyślnie, że układa się to w wizerunek orła w koronie. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: O, nie wszyscy leją tak samo 13.03.17, 09:27 Chyba tak. V-v leje lepiej od innych. Nie jest to może przesadnie nasycone duchem sportowym (czyli równością szans) bo mu LBS trzyma, ale co klasa to klasa. Odpowiedz Link
vice_versa Re: O, nie wszyscy leją tak samo 13.03.17, 09:38 1. Odpieprz się od polskich symboli narodowych. 2. Nie schlebiaj sobie. Nie jesteś babcią klozetową, bo nie pilnujesz tego forum. W ogóle w tym wątku o Tobie nie było, a to że wszystko Ci się kojarzy, to już dawno zdiagnozowany problem natury medycznej. 3. Trzeba być natomiast DEGENERATKĄ by lanie po ścianach kojarzyć z godłem narodowym. Zakompleksiały kundlizm, bez odrobiny szacunku dla historii własnego państwa na miarę skatologicznego geniuszu Kupy Wojewódzkiej. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: O, nie wszyscy leją tak samo 13.03.17, 09:46 Trzeba być degeneratem, żeby argumentu dobra Polski używać dla swojej bolszewickiej, antypaństwowej gry politycznej. Skutki widzimy gołym okiem wszędzie. A skoro już sam wspomniałeś o "laniu po ścianie" - nie znalazłam bardziej trafnego opisu dla Twojej bandycko oszukańczej retoryki "patriotycznej", którą tu od lat uprawiasz. Pozbawiony elementarnego wstydu lejesz w formie godła. Jak cała tzw. prawica obecnie. Odpowiedz Link
vice_versa Re: O, nie wszyscy leją tak samo 13.03.17, 18:38 Powtarzam: WARA CI od MOJEGO GODŁA, degeneratko. Po drugie: możesz przypomnieć kiedy ostatnio zhańbiłem się pisaniem na tym forum i z jakich powodów odszedłem? Po trzecie: przypominam - nie chodzę na wybory, więc żadne "polityczne" kwestie mnie NIE INTRESUJĄ. Widzę, że do zniewolonych polityką umysłów nie dociera. Po czwarte: w kloace obowiązują kloaczne reguły. Reguły NORMALNEJ dyskusji na forum NIE SĄ przestrzegane, są notorycznie i wprost olewane przez akceptację takich płatnych, politycznych kreatur które realizują marzenie Szechtera o homosovieticusowej Polsce: podzielonej, sprzedajnej i zakompleksionej. Dyskusja z płatnymi trollami do których nie trafiają żadne argumenty a są w stanie pluć "kutasami" i "wypocinami" urąga zdrowemu rozsądkowi każdego człowieka który ma minimum szacunku dla siebie i swoich rozmówców. Kloakę nazywam kloaką, babcie klozetowe nazywam babciami klozetowymi, a udawanie że wątek LBSa jest tak samo niestosowny co wpisy płatnego trolla- NIEUCZCIWOŚCIĄ. Twoje enuncjacje o laniu w formie godła są objawem Twojej bezradnej frustracji i Twojego poziomu kultury, który tu intensywnie krzewicie i zawzięcie rozwijacie idąc w ślady Siedleckiej co to o przecweleniu Dudy mówiła u Ordyńskiego. Ten sam język sfrustrowanych SBków panuje na forum. Odpowiedz Link
vice_versa Re: O, nie wszyscy leją tak samo 13.03.17, 09:45 zimna-wodka 13.03.17, 09:27 Chyba tak. V-v leje lepiej od innych. Nie jest to może przesadnie nasycone duchem sportowym (czyli równością szans) bo mu LBS trzyma, ale co klasa to klasa. Licytacja w prymitywizmie trwa jak widzę w najlepsze. Czułe struny musiałem poruszyć skoro tak Wam wyobraźnia zaczęła gwałtownie pracować. Zawsze uważałem że świniom nie warto czytać poezji, ale z gówniarzami można gadać tylko o gnoju. Na tyle rzadko, by się nie przyzwyczaić do ciągłej gnoju obecności i nie mylić z perfumą. Wy już nawet nie czujecie zapachu tej gnojówki w której się pławicie i licytujecie. Obrzydliwe jak całe to forum. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: O, nie wszyscy leją tak samo 13.03.17, 10:14 Sam produkujesz szambo i narzekasz, że cuchnie. A żeby było jeszcze piękniej dokładasz wenerologię. Któż to jak nie ty , łaskawco raczył stwierdzić: "Syfiarnia dowodzona przez syfiarzy, którzy z bezczelnością babć klozetowych chcą przekonać wszystkich że wszyscy leją po ścianach TAK SAMO." Błyskotliwe, prawda? A więc nie rozdzieraj szat i nie pieprz głupot. O takich jak ty Szwejk mówił "wicepierdoła" zauważając (całkiem slusznie) , że do statusu pełnego, dyplomowanego pierdoły jeszcze daleko. Odpowiedz Link
damkon Re: Regulamin forum 13.03.17, 18:47 Jak dobrze widzę, to już sobie wzajemnie nawtykaliście odpowiednią ilość "uprzejmości", więc jak się domyślam te wpisy pod regulamin mogę już spokojnie usunąć. Czy może jeszcze chcecie coś miłego dodać na koniec? Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Regulamin forum 13.03.17, 19:02 Jak najbardziej możesz usunąć. Nawet powinieneś - dla higieny. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 13.03.17, 20:03 Myślę, że można tą wymianę zdań zakończyć. Nie przekonamy się nawzajem z pewnością. Odpowiedz Link
vice_versa Re: Regulamin forum 13.03.17, 20:27 Ja wtykałem tylko Tobie. Z apatrydami, żukami gnojarzami i płatnymi trollami nie gadam. Ty natomiast tolerujesz tutaj wyzywanie od "kutasów", zwracanie się do rozmówcy per "Twoje wypociny" w wydaniu płatnego trolla. Gadanie o laniu w kształcie orła czy trzymaniu sobie fiutów Ci nie przeszkadza i jeszcze bezczelnie głosisz że sobie nawzajem "nawtykaliśmy". Więc powtarzam: wtykałem Wam- babciom klozetowym tego forum co to udowadniają że wszyscy TAK SAMO leją po ścianach. Jest to oczywista nieprawda, łgarzu i dobrze o tym wiesz, choćby dlatego że nigdy nikogo nie namawiałem do lania w formie Gwiazdy Dawida, a LBS nikogo nie nazywał kutasem. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 13.03.17, 20:39 > nigdy nikogo nie namawiałem do lania w formie Gwiazdy Dawida Nikt tu nikogo nie namawiał do lania w jakiejkolwiek formie. jeśli chcesz to otwartym tekstem: szyderczo wyraziłam pogardę dla Twojego zakłamania. I można ten wątek wykasować. Odpowiedz Link
vice_versa Re: Regulamin forum 13.03.17, 23:16 Dziecko, sprawdź w słowniku co oznacza zakłamanie i nie zawracaj mi głowy, bo widzę, że nawet ze znaczeniem słów masz problemy. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Regulamin forum 13.03.17, 21:26 Gadanie o laniu w kształcie orła (w koronie!) to tylko troska o twoje zdrowie. gdybyś lał na biało czerwono byłby to powód do uzasadnionego niepokoju. PS. Jak ci przeszkadza trzymanie przez LBS to możecie potrzymać sobie wzajemnie. To daje szansę i na orła i na barwy narodowe. PS.2. Damkonie - zlituj się nad maluczkimi i wywal to wreszcie!!! Odpowiedz Link
damkon Re: Regulamin forum 13.03.17, 20:55 OK! Czyli zakładam, że nastąpiło swego rodzaju katharsis na forum, tzn., każdy na każdego wylał po kuble pomyj (Vice nawet dwa kubły ) i teraz już śmiało mogę te wpisy pod regulaminem usunąć. Zależy mi na tym, żeby wszyscy wszystko już sobie nawzajem wygarnęli, tak żeby pyskówka nie przelała się do pozostałych wątków w forum. Czy Vice jeszcze chcesz coś dodać w temacie, czy już mogę usuwać? Odpowiedz Link
vice_versa Re: Regulamin forum 13.03.17, 23:12 I tak nie zrozumiesz. Doskonale wiesz, że nie wylewałem ŻADNYCH pomyj na kogokolwiek a opisałem zastaną sytuację. Dalej radośnie rozwijajcie tę kloakę i dalej udawaj, że nie widzisz różnicy. Wszedłem tu po raz pierwszy od roku, zobaczyłem nieprzeciętne chamstwo i brak reakcji admina uważającego że wszystko jest fajnie. Jakie kreatury taka piaskownica. Odpowiedz Link
damkon Re: Regulamin forum 13.03.17, 23:54 > Wszedłem tu po raz pierwszy od roku, zobaczyłem nieprzeciętne chamstwo i brak reakcji > admina uważającego że wszystko jest fajnie. Jakie kreatury taka piaskownica. Nie Vice, wszedłeś tu po raz pierwszy od roku, tylko i wyłącznie dlatego, że zwęszyłeś dobrze zapowiadającą się forumową nawalankę i to jeszcze przy współudziale swojego klakiera, który jak zresztą każdy domorosły ekonomista, uważa siebie za skarbnicę wiedzy o gospodarce. Ot i cały powód Twojej tutaj obecności. Odpowiedz Link
vice_versa Re: Regulamin forum 14.03.17, 02:32 zimna-wodka 09.03.17, 18:54 Nie pierdol. forum.gazeta.pl/forum/w,17007,163539741,163539741,wnioski_z_ueckiej_awantury_o_nominacje.html?p=163540173 To musi być prawdziwy szok dla pisdzielstwa. Prawie pół miliarda ludzi NIE UWAŻA Kurdupla za geniusza i NIE CHCE być przez Kurdupla rządzonych. Dla pisdzielskiej sekty to niewyobrażalne. Zapewne trwa gorączkowe poszukiwanie sankcji jakie pisdzielstwo może nałożyć na UE. Skąd przygłup pepe wie o co chodziło Tuskowi? PS . nie pierdol, pepe. forum.gazeta.pl/forum/w,17007,163539741,163539741,wnioski_z_ueckiej_awantury_o_nominacje.html?p=163544374 zimna-wodka 12.03.17, 00:18 A lastboyscout to w języku suahili "członek męski złamany na pół". Odnośnika sam sobie poszuakaj forum.gazeta.pl/forum/w,17007,163555337,163555337,Tusk_po_kaszubsku_znaczy_kundel_.html?p=163555478 lastboyscout 12.03.17, 00:29 Pierdol sie zlamasie. Odpowiedz Link
damkon Re: Regulamin forum 14.03.17, 03:01 Myślałem Vice, że już wygasła w Tobie chęć na kontynuowanie nawalanki pod regulaminem, dlatego usunąłem wszystkie wpisy, ale jeśli jeszcze masz ochotę na tzw. "dogrywkę" czy inaczej "dożynki", to oczywiście wszystkie wpisy mogę na nowo przywrócić. P.S. Nie odbieraj także zbyt osobiście moich odpowiedzi, ponieważ Twoje uwagi w stosunku do mojej osoby traktuję, jak zawsze z należytą powagą. Odpowiedz Link
vice_versa Re: Regulamin forum 14.03.17, 03:46 Nie, Damkon, Ty NIE MYŚLISZ. Gdybyś myślał, to wiedziałbyś że Ci nie odpuszczę tolerowania CHAMÓW , przy jednoczesnym wywalaniu moich wypowiedzi które Twoją dwulicowość obnażają. Chamów zostawiasz a wywalasz niewygodne wpisy pod regulaminem - to nie jest odpowiedź, to jest POLITYKA i STRATEGIA którą wprowadzasz ROZMYŚLNIE na tym portalu. Bo ten portal ma w dooooopie regulaminy - tu się liczą TREPY które dopuszczają jednych a kasują innych. A moje wypowiedzi na swój temat masz też w dooopie, bo... patrz punkt 1. jesteś oberpolicjantem tego forum, babcią klozetową która pilnuje interesu, tak by był zgodny z politycznym zapotrzebowaniem właścicieli portalu, dyspozycyjny dwulicowy glonojadzie. Więc nie truj mi tutaj że liczy się jakikolwiek regulamin, skoro masz go głęboooookoooo w doooopie. Najpierw wywal więc to chamstwo, które musiałem przeczytać na tym forum, zapewniam Cię że nie wystarczy mi jedynie usunięcie postów pod regulaminem, parszywy egoisto nędznie usiłujący walczyć o swoje "dobre imię" eliminacją niewygodnych wypowiedzi. Najpierw regulamin Augiaszu, najpierw regulamin. Odpowiedz Link
dorota_333 Po prostu odczekaj kilka godzin, 14.03.17, 09:38 nikt się nie dopisze do wątku i skasuj wszystko (taka moja rada). Chociaż żałuję, że wątek odejdzie w niebyt, bo był zabawny. Vice jest w formie: "dyspozycyjny dwulicowy glonojadzie" PS. Przepraszam, że Cię niedawno napadłam. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Regulamin forum 14.03.17, 11:49 W zasadzie nie chce mi się już bawić w tej piaskownicy i okładać wzajemnie wiaderkami (chwilowo!) ale nie potrafię nie docenić twórczości v-v - wybitnej jak zawsze. Otóż: - jest mi niezmiernie miło, że v-v zajrzał na forum, na które nigdy nie zagląda (bo ma zasady) - jest mi miło, że tenże przeczytał moje wpisy, których nigdy nie czyta (znów zasady) a nawet je zacytował - czuję się zaszczycony stwierdzeniem, że moje "nie pierdol" zostało ocenione znacznie wyżej od "pierdol się złamasie" wydalonego przez LBS (vel kutasika - zdrobnienie będzie lepsze). - czuję się zaszczycony, że moja Du*a jest lepsza od zwyklej dooopy. Choć może przesadzam, bo jednak Du*a jest Du*ą prezydencką a zwykła doooopa nawet nie musi być lepszego sortu Dodatkowo poraża mnie (nie po raz pierwszy) logika prezentowana przez v-v który atakuje Damkona w chamski sposób za brak walki z chamstwem. A cytat "już nawet nie krępujecie się z tym gównem obnosić, a winni są Ci co nazywają to gówno które tu tworzycie gównem" przejdzie zapewne do historii i będzie omawiany w podręcznikach szkoły podstawowej. A na pewno zostanie wyhaftowany na sztandarach firm oferujących usługi w zakresie Toi-Toi. I to by było na tyle. Sam kiedyś założyłem wątek , w którym każdy mógł pluć na mnie do woli. Nawet to się w miarę sprawdziło bo oczyściło (na chwilę) inne wątki. Może warto zastosować ten pomysł i w tym przypadku, Damkonie. Odpowiedz Link
damkon Re: Regulamin forum 14.03.17, 19:55 Drogi Vice, krytykę, jak zwykle przyjąłem z największą pokorą, ale tak na marginesie zapytam, czy Ty w ogóle potrzebujesz jakiegokolwiek rozmówcy do rozmowy, czy w zasadzie jesteś samowystarczalny? Bo z tego co się zorientowałem dyskusja samego z sobą idzie Ci wprost doskonale! Gratulacje! Odpowiedz Link
vice_versa Re: Regulamin forum 14.03.17, 21:11 Nie opuszcza Cię poczucie humoru więc powtórzę: nie rozmawiam z chamami i wśród chamstwa nie przebywam. I pytam raz jeszcze: co zamierzasz zrobić z tą erupcją chamstwa skoro przyjmujesz ją jako admin i nawet Cię nie stać na usuwanie postów a jedynie na odwracanie kota ogonem KTO jest tej sytuacji winien. Może wpisz do regulaminu, że chamstwo zgodne z linią polityczną Gazety Wyborczej jest OK, a ataki personalne na wyznawców Szechtera są ze wszech miar usprawiedliwione (nawet w wykonaniu płatnych trolli). I nie trudź się więcej bo z nieuczciwymi oszustami również nie rozmawiam. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Regulamin forum 15.03.17, 07:49 co moglem to wywalilem, a reszty nie sprawdzam, sorry, pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 15.03.17, 13:18 Moglbys jeszcze wyciac wszystkie wpisy chamow z ich wulgaryzmami z mojego watku bo Damkon w swoim prostactwie nie jest w stanie odroznic pana od chama ? Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Regulamin forum 15.03.17, 14:34 A weź i usuń co chcesz. Jak widać, kutasik zaliczył sam siebie do Panów (co ostatnio jest w modzie u pisdzielstwa) a Panów należy słuchać. Teksty kutasika w stylu "pierdol się złamasie" oczywiście zostaw. Tak rasa wyższa (Panowie) zwraca się do podludzi (chamów) i to jest normalne i w pełni akceptowalne. No i oczywiście sam headline jest uroczy. Tusk to kundel - bo Pan kutasik tak twierdzi. A tak na marginesie - na miejscu przycinka zapytałbym do jakiej rasy Pan kutasik go zaliczył. Przycinek to pan czy cham? Bo w sprawie damkona mamy zabezpieczoną jasność. Pozdrowienia z nizin społecznych. Odpowiedz Link
dorota_333 A tak z ciekawości - 15.03.17, 15:12 - czemu TO nie zostało wycięte? forum.gazeta.pl/forum/w,17007,163555337,163555337,Tusk_po_kaszubsku_znaczy_kundel_.html?p=163555500 Odpowiedz Link
lastboyscout Re: A tak z ciekawości - 15.03.17, 16:08 Bo tak uznal zalozyciel forum poprawiajac blad swojego podwladnego 7. Admini maja prawo usuwac komentarze wedlug swojego uznania i jesli usuwaja, to znaczy ze maja powod. Tutaj jest miejsce, aby o to pytac, admini jednak nie sa zobligowani do odpowiedzi a pytanie moze zostac usuniete. Innymi slowy pod tym postem mozna pytac, ale nie nalezy oczekiwac ani odpowiedzi ani tego, ze te pytania beda tutaj wisiec wiecznie. Odpowiedz Link
damkon Re: A tak z ciekawości - 15.03.17, 18:57 wątek jest oczywiście wyjątkowo żenujący, jednak politycy to nie są święte krowy i LBS teoretycznie miał prawo tak nazwać Tuska. Z drugiej strony Doroto, dobrze wiesz, że Ty, czy wielu innych na tym forum także nie przebieracie w słowach np na określenie Kaczyńskiego, czy jego świty. Wtedy także nikt z nas nie usuwa Twoich wpisów. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: A tak z ciekawości - 15.03.17, 19:09 Przycinek uzmyslow a jezeli to niemozliwe to rozkaz temu tumanowi aby cial na tym forum wszelkie inwektywy i personalne ataki, wlacznie z jego wlasnymi na uczestnikow forum bo inaczej doprowadza tylko do eskalacji agresji. Odpowiedz Link
damkon Re: A tak z ciekawości - 15.03.17, 19:30 > aby cial na tym forum wszelkie inwektywy i personalne ataki OK, tylko miej wtedy świadomość, że jeżeli zacznę tak robić, to od razu ponad 90% twoich wpisów kwalifikuje się do natychmiastowego usunięcia, ponieważ to są właśnie same inwektywy i personalne ataki Odpowiedz Link
lastboyscout Re: A tak z ciekawości - 15.03.17, 19:38 90% twoich wpisów kwalifikuje się do natychmiastowego usunięcia Nie osmieszaj sie do konca ... ty nie jestes w stanie pojac 100 % tego co tu pisze PRZED TOBA tutaj sie nie klelo i nie szydzilo z innych. Rob swoje cieciu a reszte pozostaw madrzejszym od siebie... Odpowiedz Link
damkon Re: A tak z ciekawości - 15.03.17, 19:47 > Nie osmieszaj sie do konca ... ty nie jestes w stanie pojac 100 % tego co tu pisze Z tym się akurat zgodzę, tzn. masz rację pisząc, że nie jestem w stanie pojąć tych twoich mądrości! Obawiam się, że nawet ty sam masz spory problem ze zrozumieniem tej swojej wybitnej twórczości! Odpowiedz Link
lastboyscout Re: A tak z ciekawości - 15.03.17, 19:55 Nie dbam o to, ze jestes za glupi aby cos przeczytac albo tu napisac. Dla mnie wazne jest, ze rozumie to Przycinek i jemu podobni. I, ze rozowi dostaja w doope. Dobra cieciu. Po co z toba rozmawiac skoro i tak nic nie jestes w stanie nic pojac? Wez sie za swoja robote i zacznij sprzatac to gowno w chlewie jakiego tu narobiles. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 15.03.17, 16:33 Wnosze o usuniecie tego wpisu na forum jako podwazajacego decyzje zalozyciela forum oraz lamacego regulamin forum: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,163555337,163555337,Tusk_po_kaszubsku_znaczy_kundel_.html?p=163576403 oraz trwale usuniecie autora tego wpisu jako recydywiste, nie wnoszacego do forum zadnych racjonalnych wpisow czy watkow i ograniczajacego sie jedynie to obrazania innych uczestnikow forum z uzyciem wyjatkow rynsztokowego jezyka i wugaryzmow. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Regulamin forum 15.03.17, 18:41 A do kompletu poproszę o uzasadnienie dlaczego moje "nie pierdol" jest gorsze od "nie pierdol" wydalonego przez LBS (vel kutasika) i dlaczego nazywanie Donalda Tuska kundlem jest w dobrym tonie a nazywanie LBS kutasikiem w złym. I w czym pomoże kutasikowi wydalenie mnie z forum, którego on nie czyta bo czuje do niego obrzydzenie. Oczekuję niecierpliwie. Odpowiedz Link
damkon Re: Regulamin forum 15.03.17, 18:50 Cały wątek jest żenujący i w całości powinien wylecieć, ale ok, na ten moment wywaliłem te najbardziej agresywne wpisy. Jeśli wątek będzie się rozwijał w kierunku zwykłej nawalanki, to usunę go w całości. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 15.03.17, 18:57 To ty tepy trepie jestes zenujacy ... Odpowiedz Link
damkon Re: Regulamin forum 15.03.17, 19:10 domyślam się, że ten komentarz to tak a propos słów Vice, że toleruje chlew na forum W sumie racja, ponieważ rzeczywiście powinienem taki rynsztok usuwać, ale z drugiej strony to też jest jakaś tam twoja wizytówka Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 15.03.17, 19:26 To niech ci w koncu odrosna JAJA i wyczysc ten rynsztok czy chlew z tego rozowego gowna, ktory TO TY stworzyles ! O mnie nie dbaj. Nigdy nie uderzam pierwszy ale uderzony zawsze napierdalam do konca. Mojego albo waszego ... Odpowiedz Link
damkon Re: Regulamin forum 15.03.17, 19:36 chcesz mi powiedzieć, że ty jesteś bez winy i to zawsze ciebie inni prowokują??? Chyba boki ze śmiechu zrywasz pisząc takie farmazony! Ja mam wrażenie, że to właśnie wtedy jest największa awantura na forum jak ty się pojawiasz. Odpowiedz Link
dorota_333 Proponuję rozwiązanie radykalne: 15.03.17, 19:35 1. usunięcie całego wątku "Tusk po kaszubsku znaczy kundel ..." - ponieważ ciągle daje preteksty do obopólnej nawalanki. 2. Usunięcie wszystkich postów pod wątkiem Regulamin. 3. Apeluję do wszystkich, żeby przez dobę nie dopisywali niczego. Uspokójmy to trochę. Szkoda czasu Adminów. Odpowiedz Link
damkon Re: Proponuję rozwiązanie radykalne: 15.03.17, 20:03 Masz rację, że szkoda czasu na takie jałowe dysputy. Wpisy pod regulaminem usuwam, jednak wątek naszego wybitnego myśliciela warunkowo zostawiam, lecz z takim zastrzeżeniem, że jeśli rozwinie się w kierunku pyskówki, to usunę go w całości Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Proponuję rozwiązanie radykalne: 15.03.17, 20:08 To ciach, im prędzej, tym lepiej. Proponuję przez dobę nie reagować, jeśli coś się pojawi tutaj. Trzeba to przerwać. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Proponuję rozwiązanie radykalne: 15.03.17, 20:21 OK. Obiecuję dyscyplinę (przez dobę!) Ale , drogi Damkonie, zechciej wywalić ten cały wątek z kundlem. Raz, że to głupie, dwa, że zupełnie niepotrzebne. Kutasik założył ten wątek tylko po to żeby rzygnąć. Nawet rzyg można tolerować o ile ma jakąkolwiek treść. A tu był paw w postaci czystej, nieskażonej nawet drobiną wkładu itelektualnego. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 15.03.17, 20:39 Wnosze o usuniecie wpisu oraz jego autora z forum: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,159937761,159937761,Regulamin_forum.html?p=163577628 za lamanie regulaminu forum poprzez uzywanie wulgaryzmow oraz obrazliwe nazywanie uczestnikow forum. Odpowiedz Link
vice_versa Re: Regulamin forum 17.03.17, 00:47 forum.gazeta.pl/forum/w,17007,163585085,163585085,POlakom_Gratulujemy_POddanstwa.html?p=163585429 Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 17.03.17, 09:53 Zgłosił własny wątek do wycinki? Jestem za. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 18.03.17, 03:17 Na podstawie punktu 4 regulaminu forum wnosze o trwale usuwanie wszystkich wpisow osobnika nazywajacego sie Zimna Wodka, ktore nagminnie ublizaja czesci uczestnikow oraz innym osobom, najczesciej przy uzyciu wulgarnych wyzwisk. Jednoczesnie wnosze o usuniecie tego osobnika z forum. 4. Posty nie moga miec formy ublizajacej komukolwiek. Jezeli w postach znajda sie wyzwiska, post jest usuwany. Jesli dana osoba piszaca takie posty bedzie nam sprawiac klopot piszac takie posty czesto, to zostanie wpisana na liste banow. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 01.04.17, 20:06 Proponuję wycinkę tego, głównie ze względu na nagłówek (nie czepiam się meritum, tylko sposobu jego wyrażenia): forum.gazeta.pl/forum/w,17007,163282304,163282304,Wszystkie_glupstwa_Donalda_Trumpa.html?p=163677319 Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 01.04.17, 20:06 Proponuję wycinkę tego, głównie ze względu na nagłówek (nie czepiam się meritum, tylko sposobu jego wyrażen: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,163282304,163282304,Wszystkie_glupstwa_Donalda_Trumpa.html?p=163677319 Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 07.05.17, 12:30 Krótko, bo nie mam czasu (a nie chcę, żeby to długo wisiało) - prośba o wycinkę: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,163870391,163870391,W_Trojmiescie_mozna_sie_zabawic.html?p=163871954 Kadi, wyluzuj Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 08.05.17, 09:44 Proszę Adminów o reakcję na moją prośbę. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Regulamin forum 22.05.17, 12:27 Bardzo proszę o stosowną reakcję: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,163962199,163962199,Nie_dla_Glupoty.html Nie wiem jaka jest stosowna Reakcja. Moderatorzy mogą wyciąć i zbanować albo wpisać taką "tfurczość" w motto forum. Sam jestem ciekaw co wybiorą. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Regulamin forum 24.05.17, 00:54 Bo wyleciał już cały wątek. Ktoś Cię uprzedził. W każdym razie dziękuję. I rozważcie trwałe usuniecie z forum tego osobnika. Określa się jako faynyman czy coś w tym stylu. Odpowiedz Link