19.03.16, 18:35
Teraz Kurwa My. I hasło Kaczyńskiego i realizacja.
Tak sobie pomyślałem, że warto stworzyć archiwum TKZ(k). Czyli Teraz Kurwa Zmiana (kadrowa). Późno na ten pomysł wpadłem to i kilka z efektownych roszad mogło umknąć. Ale może komuś będzie się chciało pogrzebać w starszych materiałach. Zapraszam.

Na początek coś mocnego:
Pielęgniarka w RN Energa Operator.

trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/1,35635,19780412,wielka-awaria-w-enerdze-pielegniarka-pomoze.html#Czolka3Img
PS. Uprzejmie proszę o nie wpieprzanie komentarzy, że peło było gorsze. Może było , może nie było - to bez znaczenia.
Znaczenie ma to, że peło już zostało rozliczone przez wyborców a pisdzielców dopiero czeka ta przyjemność.
Obserwuj wątek
    • fidziaczek Re: TKM 19.03.16, 20:45
      Oooo, akurat pisałem posta o "teraz k.... my" w innym wątku a tu znów smile

PO było gorsze, ale PIS w tym tempie może ich zdystansować szybko
    • zimna-wodka Re: TKM 19.03.16, 23:33
      1. Sorki nie zauważyłem.
      2. Prosiłem, żeby było bez "peło było gorsze". Musiałeś?
    • zimna-wodka Brat ministra 20.03.16, 00:27
      Waszczykowskiego

pl.blastingnews.com/polityka/2016/01/tomasz-waszczykowski-zostal-szefem-lodzkiego-urzedu-kontroli-skarbowej-00717667.html
    • dorota_333 Lista 200 22.03.16, 09:56
      Schłodzony, ten wątek mógłby być już tasiemcowy, gdyby komuś chciało się to wszystko spisywać. redakcja Newsweeka zrobiła taką ściągę - lista 200 nazwisk:
      polska.newsweek.pl/lista-nominacji-pis-w-spolkach-skarbu-panstwa-i-instytucjach-panstwowych,artykuly,381794,1.html

Ale jeśli by policzyć czystki w administracji, to tych nazwisk mogą być równie dobrze już tysiące w całym kraju. Zmiana jest dobra i masywna.

Dlatego proponuję, żeby nie porywać się na archiwizację, ale wyszukiwać najbardziej smaczne nominacje.

Do tej pory moją ulubienicą była futerkowa zielarka, pani Janina Goss, psiapsiółka mamusi prezesa ( i jego wierzycielka). Choć nowy prezes stadniny Janów Lubelski też miał swoje atuty.

Teraz wszystko przebiła pani, która poprzednio była pielęgniarką w Domu Pomocy Społecznej, a - ponieważ jest działaczką PiS - została członkiem Rady Nadzorczej grupy Energa SA.

Władimir Iljicz twierdził, że jak komunizm się rozwinie, to kucharka będzie mogła zarządzać państwem (tak będzie dobrze ułożone).
      Jarosław Rajmundowicz wprowadza tę myśl w życie.
    • dorota_333 Tomasz Gabor dyrektorem elektrowni Opole 31.03.16, 14:54
      Jako się rzekło, bardziej smakowite nominacje.

Były sołtys i elektryk:
      opole.wyborcza.pl/opole/1,35086,19834772,nieoficjalne-tomasz-gabor-dyrektorem-elektrowni-opole.html?disableRedirects=true#BoxLokKrajLink
    • zimna-wodka Re: TKM 31.03.16, 16:06
      Sprawa stara ale wraca. Szczególnie polecam komentarz do sprawy wydany przez ANR. Cóż, może i nie zarządzał, może i nie organizował, może i wizji nie tworzył... Ale kunia widział. I nawet stajnię sprzątał.

www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/stadniny-koni-arabskich-czlonek-zarzadu,251,0,2050299.html
      • klip-klap Re: TKM 31.03.16, 19:14
        Czytalem wczoraj, musze powiedziec, ze mnie to bardzo rozbawilo. Jak mozna byc takim idiota by klamac w swoim CV?

• zimna-wodka Re: TKM 31.03.16, 19:53
          A dlaczego idiotą? CV czyta przyszły szef więc całą sztuką jest napisanie tego co ten szef chce przeczytać. Szef jest nieomylny więc późniejsze sprostowania i tak nic nie zmienią. Samopoczucia szefa także.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka