pepe49 08.12.24, 17:45 x.com/i/status/1864730430437482598 x.com/i/status/1787883646625493259 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zimna-wodka Re: żarty na wybory 09.12.24, 12:55 Jeden żart jest dobry. Ten z Trzaskowskim w tramwaju i obywatelsko-nowogrodzkim za oknem. Wymyśliłem nawet dialog do niego. Rozmawia dwóch pisowców - jeden to pepe (P) a drugi dowolny (X). P: Ty zobacz jakie śmieszne X. Noooo. Śmieszne... Ale czemu? P. No Czaskoski. Drapie się po łbie. Jak małpa jakaś. X. Faktycznie. I to jest śmieszne? P. Bardzo. Jak małpa... hi hi X. Ale tam za oknem... Jakieś biegnom.. I siem uśmiechajom... P. No bo też gupie. Po co zapier*alać na piechote jak jest tramwaj. X. No faktycznie, gupie jakieś... P. Bo wszystko przy Czaskoskim gupieje hi hi... X. Ale ten z przodu, ten uśmichnienty to chyba nasz jest... Obywatelski. To on też gupi? P. Nasz nie. X. No to jest nieśmiszny obrazek jednak. P. No tak. Nieśmiszny i gupi. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: żarty na wybory 09.12.24, 14:11 A, widzisz, dopiero teraz zauważyłam. Samo to, że Pepe wyszukuje i wkleja świadczy, że kampania ruszyła na amen. Kilka miesięcy paździerzowych memów nas czeka. Odpowiedz Link
pepe49 może coś swojego? 09.12.24, 17:00 pepe się bardzo nie wysilił. Strona niezalezna, zakładka memy i już. Dodatek: wrealu24, abonowane przez pepego na albicli. pepe proponuje: dajcie coś swojego. Może sok z buraków czy dobry niemiecki humor polityczny z Onetu? Ja tam nie zaglądam, więc się uśmiechnę z czegoś nowego. Tylko już przestańcie kwękać. To się nie podoba. Tamto się nie podoba. Przyłóżcie się. * E. U. Raus Odpowiedz Link
dorota_333 Jeszcze czego 09.12.24, 17:27 ...Ty sobie wyobrażasz, że ktoś stanie do rywalizacji na memy? Głuptas Odpowiedz Link
pepe49 ojej 09.12.24, 17:32 Zaraz rywalizacja. Pani mi pokaże coś dla mnie zupełnie nowego. Po to tutaj jesteśmy. Dowiadujemy się. A potem, z wieczora: - wiesz co zobaczyłem? Co piszą. Niemożliwe Ot, taka .. walka z nudą. * . . Odpowiedz Link
pepe49 Re: Jeszcze czego 09.12.24, 17:39 Aaa. Czarno-biały rysuneczek z panem T., od p. Krysztopy, jest z Dorzeczy. Od niego się zaczęło. Spojrzałem na niego, uśmiechnąłem się, zajrzałem gdzie zajrzałem i zrobiłem co widać. Odpowiedz Link
szczurek.polny Re: żarty na wybory 09.12.24, 10:50 Najlepszy żart na temat Dupiarza opowiedział Donald Tusk nazywając go kandydatem "obywatelskim". Zresztą swoją partię Donald Tusk też dla żartu nazwał "obywatelską". Odpowiedz Link
szczurek.polny Re: żarty na wybory 10.12.24, 12:55 Memy zamieszczone przez pepe49 wykonały niewiarygodną robotę. Od ostatniego sondażu, po zamieszczeniu memów, Nawrockiemu wzrosło o 10 a Trzaskowskiemu spadło o 4. wyborcza.pl/7,75398,31530525,cbos-trzaskowski-wygralby-w-drugiej-turze-z-nawrockim.html Teoretycznie Trzaskowski wciąż ma przewagę. Ale wystarczy benzyna po 7 PLN za litr i kostka masła za 10 PLN i Dupiarz może się pakować. Odpowiedz Link
dorota_333 ...ponieważ wyborcy wiedzą, że to Trzaskowski odpo 10.12.24, 13:19 ...odpowiada za ceny masła i benzyny. Odpowiedz Link
szczurek.polny Re: ...ponieważ wyborcy wiedzą, że to Trzaskowski 16.12.24, 09:29 Na temat tego czy Trzaskowski ustala ceny masła to zapytaj Szłapkę. Szłapka powiedziałx, że za Trzaskowskiego masło będzie po 5 PLN za kostkę (o ile oczywiście Trzaskowski zostanie wybrany na prezydenta). Szłapka nie mówiłx po ile będzie masło jeśli Trzaskowski nie zostanie wybrany. Szłapka to zdaje się od was, co? Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Cz. II 11.01.25, 18:51 Te z Owsiakiem to czyste kurestwo. PiSSkur z pepego nie wylazł. Pisskury sądzą wszystkich według siebie. Skoro oni kradli to inni nie mogą inaczej. Odpowiedz Link
pepe49 Re: Cz. II 11.01.25, 20:52 zimna-wodka napisał: > Te z Owsiakiem to czyste kurestwo. PiSSkur z pepego nie wylazł. > Pisskury sądzą wszystkich według siebie. Skoro oni kradli to inni nie mogą inac > zej. PiSSkury patrzyły jak pytany o faktury pan Owsiak skakał po stole, jak pytany przez sąd wolał przegrać proces, jak ostatnio odmówił odpowiedzi na pytanie o państwowe pieniądze dla powodzian, bo to prywatna fundacja. I uciekł z konferencji. PiSSkury nieufne są, zw. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Cz. II 11.01.25, 21:17 > PiSSkury nieufne są Ale Fundusz Sprawiedliwości rozkradli z ufnością, że przejdzie to bezkarnie. Odpowiedz Link
pepe49 Re: Cz. II 12.01.25, 07:32 dorota_333 napisała: > > PiSSkury nieufne są > > Ale Fundusz Sprawiedliwości rozkradli z ufnością, że przejdzie to bezkarnie. A rozkradli. Bo takie prawo sobie napisali. Czyli wsadzić ich nie można, jak dla Pani i zw kłamią TVN i GW z Onetem, ale kradli. Wyborczo. Nowa władza tego prawa nie odwróciła. Ustawa jest zmieniona, jak była. Akurat ksiądz poszedł siedzieć dwa razy za niewinność, bo wybudował dom dla ofjar przestepstw. Ale wozy strażackie?? Teraz na tej samej zasadzie spółki Skarbu Państwa dały p. Owsiakowi kilkadziesiąt mln zł. Wciągnął i zniknęło. Tłumaczył się nie będzie. Ale tutaj Odpowiedz Link
dorota_333 Chopin wylatuje, Komasa wylatuje, ale taki śmietni 11.01.25, 21:40 ...śmietnik bez problemu zostaje. Śmietnik. Odpowiedz Link
zimna-wodka Dorzucę się do szamba. Podkręcę smak i zapaszek 11.01.25, 23:48 dorota_333 napisała: Odpowiedz Link
pepe49 Re: Dorzucę się do szamba. Podkręcę smak i zapasz 12.01.25, 07:34 Nareszcie. Niesmaczne, w poetyce GW, ale prawdziwe. Odpowiedz Link
zimna-wodka Mam w Du*ie 12.01.25, 14:51 przepychankę z pepem na memy. Ale tego nie mogłem sobie darować. Odpowiedz Link
szczurek.polny Re: żarty na wybory 17.01.25, 09:44 Podbiję ten wątek bo jakoś tak się składa, że jak ten wątek z obrazkami jest na górze to Dupiarzowi spada Odpowiedz Link
pepe49 drugiego lutego AD 2025 02.02.25, 15:05 Ostatni kawał będzie literkami. "Podczas niedawnego spotkania unijnych ministrów w Warszawie miała zapaść decyzja o przyspieszeniu implementacji paktu migracyjnego. Informację tę podała niemiecka dziennikarka Aleksandra Fedorska, powołując się na rzecznika niemieckiego MSW. Z jej doniesień wynika, że polski rząd nie sprzeciwił się tej propozycji. ... Instytut Ordo Iuris ujawnił, że Polska nie zostanie zwolniona z obowiązku relokacji migrantów, mimo że od 2022 roku przyjęła miliony uchodźców z Ukrainy. Instytut powołuje się na pismo Komisji Europejskiej, które otrzymał europoseł Konfederacji Marcin Sypniewski..." www.fronda.pl/a/Migranci-w-Polsce-szybciej-niz-zapowiadano-Tusk-zgodzil-sie-na-przyspieszenie-paktu-migracyjnego,239993.html Odpowiedz Link
pepe49 Idź do pociągu, ja zostanę tutaj. 11.05.25, 17:50 x.com/i/status/1921325594794434625 Niemiecki kanclerz Friedrich Merz opublikował nagranie, na którym widać, jak potraktował polskiego premiera na koniec wizyty w Kijowie. - Tusk posłusznie odchodzi. Na twarzy Stramera szok i niedowierzanie. niezalezna.pl/polityka/tusk-poslusznie-odchodzi-tak-polskiego-premiera-potraktowal-kanclerz-niemiec-wideo/543302 Odpowiedz Link
pepe49 kanclerze lubią poniżać p. Tuska. 11.05.25, 18:08 Na X p. Szolc zamieścił filmik z klaniającym się uniżenie p. Tuskiem, p. Merc zamieścił filmik z usunięciem pana Tuska z miejsca gdzie się rozmawia. Lubią go poniżać. Odruch ma wyrobiony. - Donald! x.com/i/status/1787888606310289626 Odpowiedz Link
zimna-wodka To nadal w temacie Tuska. 11.05.25, 20:37 Możesz Tuska nie lubić ale przyznasz, że docenia gesty przyjaźni. Odpowiedz Link