kadillllak
22.11.25, 23:39
Mniejsza o jego "plan pokojowy" dla Ukrainy, ktory nie tylko Rosji sprzedaje Ukraine, ale tez Polske i Europe, bo nieodwolalna konskerncja umowy dwustronnej USA- Rosja, bedzie calkowite wycofanie sie USA z Europy.
Pierdolic to, bo dla mnie koszula blizsza cialu.
W piatek ta pomaramczowa, parszywa swinia sprzedala tez nowojorczykow za obietnice nieruszania swych nieruchomosci w NY. Spotkal sie z tym muzulamskim padalcem w Bialym Domu , siekneli niedzwiedzia i Trump wycofal sie ze wszystkich wczesniejszych planow wyslania sil federalnych do NYC. Ludzie w NY, przesladowaniai zyjacy w panice od miesiecy, zywcem paleni na stacjach subwayu, polewani benzyna, dzgani nozami i bici po mordach przez czarnych szalencow po cichu liczyli na te federalna pomoc. ALe parszywiec, w trosce o te swoje zasrane inwestycje, wycofal sie doslownie ze wszystkiego. Nie bedzie FBI, National Guard, ba, nie bedzie nawet nalotow imigracji w NYC (!!!!) .
Gorszego bydlaka dawno jez ziemia nie nosila...no,ale moze doczekla ze dobry los tej kurvvie jakos odplaci za to co naodpierdalala.
A wy tam w dalekim kraju, trzymakcie sie za wasza dupe, bo o ile ja sie smialem z gadania ze Rusek najedzie Polske w ciagu 5 lat, to teraz jestem pewnien ze tak bedzie. A Angole i Francuzi znow nie beda uierac z Gdansk i swiety Boze nie pomoze .
Macie przejebane. Swiat zreszta tez, bo wszyscy wyjdziemy z tego wyjatkowo posiniaczeni przez tego gnoja.