polarbeer 23.11.05, 16:35 To jeden z lepszych analitykow. Nawet bez pronumeratury warto tam zagladac... Polecam szczegolnie wszystkim zainteresowanym rynkiem zlota www.goldenjackass.com/main5.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polarbeer Re: Jim Willie website - polecam 23.11.05, 16:47 Szczegolnie polecam jego artykul na temat nowego szefa Fedu "The Green Ben Bernanke" Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Jim Willie website - polecam 23.11.05, 20:40 swietne artykuly, troche przydlugie, ale faktycznie na tym forum znalazly sie chyba najlepsze linki, jakie mozna znalesc w sieci. Mam jedna uwage. Wszyscy cytuja sie nawzajem, pesymisci cytuja doomsday Roacha a optymisci Yardeniego. He he he. A mnie sie juz tego wszystkiego nie chce czytac. Pamietam, jak kiedys tu napisalem, ze moze upasc system FDIC wobec braku funduszy wynikajacego z deficytu budzetowego. Wtedy nie bylo reakcji a teraz wyglada na to, ze oczywiscie FDIC nie padnie, bo Helicopter Ben bedzie stal na strazy pieniadza. He he he. Mozemy spac spokojnie. Grunt to nie miec pieniedzy, aby nie przejmowac sie inflacja. Acha, zloto w bilonie mozna kupic na eBayu. Cena jest bardzo atrakcyjna, a ja zastanawiam sie jak oni to robia, ze na tym zarabiaja, skoro roznica w cenie wynosi pare dolarow w stosunku do rynku surowca a dodatkowo sprzedaja gotowe monety. Odpowiedz Link
polarbeer Re: Jim Willie website - polecam 23.11.05, 21:48 To ze wszyscy sie na wzajem cytuja to chyba normalne, sluzy jako uzasadnienia naszych pozycji Odpowiedz Link