zdroyek 21.02.12, 09:34 Czy może ktoś polecić dobrego logopede dla dziecka w kobyłce lub okolicznych miejscowościach ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owieczka1 Re: logopeda kobyłka i okolice 21.02.12, 10:05 logopeda jest w szpitalu w Wołominie, w Markach w przychodni na fabrycznej Odpowiedz Link
naturella Re: logopeda kobyłka i okolice 21.02.12, 10:24 Z moją córką już prawie rok jeździmy do Wołomina, polecam bardzo, bo panie są doskonałe, z fajnym podejściem do dzieci, gabinet bardzo przyjemny. www.gabinetlogopedyczny.info.pl/index.html Odpowiedz Link
zdroyek Re: logopeda kobyłka i okolice 22.02.12, 13:40 własnie sie tam wybieramy dzięki za opinie że to dobry wybór Odpowiedz Link
naturella Re: logopeda kobyłka i okolice 22.02.12, 14:27 Będziecie zadowoleni, moja córka bardzo narzeka, ile razy musi opuścić zajęcia i twierdzi, że tęskni za panią logopedą:) Chodziliśmy najpierw do pani Magdy Wernio, teraz do pani Małgorzaty Nowak. Córka zrobiła bardzo duże postępy w ciągu tego roku. Odpowiedz Link
mariamagdalena01 Re: logopeda kobyłka i okolice 28.01.14, 19:54 zdroyek napisał: > własnie sie tam wybieramy dzięki za opinie że to dobry wybór Czy wybór okazał się słuszny? Odpowiedz Link
katarynia Re: logopeda kobyłka i okolice 22.02.12, 07:29 w wołominie w szpitalu jest darmowe na nfz Odpowiedz Link
zonqa Re: logopeda kobyłka i okolice 01.03.12, 20:16 A ja polecam p. Beatkę z Kobyłki. www.logopediapomoc.pl/ Chodziliśmy do p. Kasi z Prądzyńskiego i zupełnie sobie nie radziła z synem. Naciągała na różne badania pozostał tylko niesmak. Odpowiedz Link