eee-wa 13.03.13, 18:49 1.Czy ktoś z Państwa słyszał o nowej niepublicznej szkole podstawowej w Kobyłce? 2. Czy wiadomo jaki sklep będzie na przecięciu Nadarzyńskiej z Orzeszkowej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikonopis01 Re: Dwa pytania 15.03.13, 07:59 Na pewno kobietą. Kolego z forum, takie pytania trącą troszkę dawną i zapomnianą epoką. Dziadka w wermachcie nie miała. ;) Odpowiedz Link
cinek_kobylka Re: Dwa pytania 19.03.13, 00:26 Nie zrozumiała mnie Pan/Pani ... To nie chodzi o jakieś komunistyczne pytania, działania ... Chciałem wiedzieć coś o osobie reklamującej szkołę na forum. Czy jest właścicielką owej szkoły, czy tylko tam pracuje, czy może ma jakieś osobiste doświadczenia (czy wysyła swoje dzieci do tego typu szkół) ? Tak po prostu ... bez ideologii ... :-) Pozdro Odpowiedz Link
ikonopis01 Re: Dwa pytania 19.03.13, 07:20 Rozumiem ale forma pytania cokolwiek rozbawiła mnie. Odpowiedzi na pytania choć nie całkowite są na stronie internetowej szkoły. Pozdrowienia Odpowiedz Link