IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.06, 15:20
cudne niezwykłe miejsce, za którym bardzo tęsknię...
Obserwuj wątek
    • evito czy ktos zna tanie noclegi w rzymie prosze o adres 21.03.06, 16:40

> cudne niezwykłe miejsce, za którym bardzo tęsknię...
      • Gość: Ela Re: czy ktos zna tanie noclegi w rzymie prosze o IP: *.ramtel.pl 21.03.06, 21:56
        własnie wróciłam z Rzymu byłam 10 dni-9 euro za noc -camping Roma via Aurelia
        super połączenie z centrum i Watykanem
        • Gość: DM Re: czy ktos zna tanie noclegi w rzymie prosze o IP: *.c27.msk.pl 22.03.06, 14:06
          Witam
          Jaka była pogoda,czy nie marzło się nocami-co zobczyłaś w Rzymie i co Ci się
          najbardziej spodobało

pzdr
    • Gość: ewelina Re: Rzym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:21
      pierwszy raz bylam w tamtym roku na pogrzebie Ojca Świetego.Jestem zauroczona
      tym miejscem,najpiekniejsza stolica swiata,wszystkich goraco namawiam,mam
      nadzieje ze tam wkrotce wroce.nie ma co zwlekac ruszajcie do Rzymu!!!
      • candy13 Re: Rzym 27.04.06, 21:06
        naleze rowniez do grona uwielbiajacycyh rzym.
        wole rzym od londynu i paryza..ale to rzecz upodoban ..
        lece juz 9 maja i nie moge sie doczekac. :-))
        • marie7 Re: Rzym- do candy13 02.05.06, 18:29
          Witaj:)Rownież lecę 9 maja:))Wizzair;i też wole Rzym!Uwielbiam to miasto:)
          Pozdrawiam
          • candy13 Re: Rzym- do candy13 02.05.06, 20:02
            ja lece norwegian z oslo:-))
      • Gość: fiori1 ostrzegam przed zlodziejami w Rzymie IP: *.3.15.vie.surfer.at 16.07.06, 20:10
        wlasnie wrocilam z rzymu , piekne miasto ale zostalam w sekundzie okradziona , na dworcu cala torbe podrozna z kamera bardzo droga , mialam 200 zdjec ukradziono , odwrocilam glowe i juz torby nie bylo. Mojemu kuzynowi w metrze ukradziono z kieszeni caly portfel z kartami kredytowymi , zeby je zablowkowac trwalo to dwie godziny , zlodzieje probowali wyciagnac z konta pieniadze ale limit byl i nie udalo sie . a ceny przy Watykanie 3 malutkich kaw i 2 placuszkow 25 euro , bo oszusci nie pisza cen , tylko wystawiaja rachunek i wyganiaja z lokalu. Mieszkalam rowniez w najtanszym schronisku za 11 euro od lozka , tak zwane kurniki walaca sie buda , na poddaszu lozka odgrodzone sciankami. Jestem zszokowana brudem , namolnym handlem kolo Watykanu i mnostwem oszustow . Metro w Rzymie to konserwa z rybami. Tak piekne miasto ale jakosc zycia w tym miescie przypomina troche slamsy.
        • linn_linn Re: ostrzegam przed zlodziejami w Rzymie 16.07.06, 20:29
          Czyzby odbylo sie w sposob przeze mnie opisany?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=45172819&v=2&s=0
    • Gość: Gosia Odziedz moja www.gs-arts.nl IP: *.upc-c.chello.nl 23.07.06, 15:10
    • ccezarr Rzym 15.04.07, 21:32
      Piekne miast, troszke brudne ale jest to skladnik jego uroku...
    • Gość: tifosi Re: Rzym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 22:24
      Stadion AS Roma,Lazio.To ten sam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka