m_arita 19.11.13, 12:29 Ile jest cmentarzy w Kobyłce ? jeśli można o poproszę o adres. Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thekrolik Re: Proszę o informację 19.11.13, 12:33 m_arita napisała: > Ile jest cmentarzy w Kobyłce ? jeśli można o poproszę o adres. > są dwa. Jeden znajduje się przy ul. Księdza Kazimierza Pieniążka a drugi przy ul. Radzymińskiej. Ten przy ul. Radzymińskiej znajduje się pod samym lasem > Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link
m_arita Re: Proszę o informację 19.11.13, 12:49 Dziękuję ja myślę że tata Pana Burmistrza nie jest pochowany pod lasem, a ten grób chciałabym znaleźć. Odpowiedz Link
thekrolik Re: Proszę o informację 19.11.13, 13:07 m_arita napisała: > Dziękuję > ja myślę że tata Pana Burmistrza nie jest pochowany pod lasem, a ten grób chcia > łabym znaleźć. być może więcej się dowiesz u proboszcza parafii Świętej Trójcy. Plebania jest na przeciwko kościoła przy ul. Kościelnej. Odpowiedz Link
zefir1230 Re: Proszę o informację 19.11.13, 16:57 Na odcinku pomiędzy 1 i 2 bramą po prawej stronie wzdłuż muru. Odpowiedz Link
m_arita Re: Proszę o informację 19.11.13, 19:54 Dziękuję raz jeszcze. Dzięki Waszej pomocy trafię bez trudu. Odpowiedz Link