panmlody 01.03.05, 11:27 Czy ktoś z forumowiczów był może na jakimś weselu w restauracji Laguna i może się podzielić wrażeniami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaemail Re: Laguna 02.03.05, 12:55 nie byłam ale znajomi mówili, że byli na weselu i podobno było kiepskie jedzenie i mało, a tak wogóle to ile kosztuje tam od osoby zorganizowanie wesela??? Odpowiedz Link
kolezanka20 Re: Laguna 08.03.05, 23:00 ja byłam na weselu w lagunie rok temu i szczerze powiem że raczej sie nie opłaca.sala do tańczenia jest nieduża.obsługa może być.fajne jest to że jest taras.jeśli sie zdecydujesz to wybierz wersje "bez barku"-niepotrzebna strata pieniędzy.a tak w ogóle to tez poszukuje fajnej sali w okolicy.pozdrawiam Odpowiedz Link
kami2lo Re: Laguna 18.12.05, 14:49 spoko restauracja, dobre jedzonko, miła obsługa, praktycznie wszystko załatwia sie na miejscu, i nie chodzi mi o sale i jedzenie ale jak chcesz limuzyne czy zespół do szef tego lokalu poda namiary i doradz co i jak.jeśli chodzi o kase to całkiem konkurencyjnie w porównaniu do innych sal, a troche ich odwiedziłem jak szukałem sali dla siebie :) w jednej z wypowiedzi poprzedników było coś ze sala jest mała?? To nie wiem co jest dla tej osoby duże...miałem wesele na 140 osób i jakoś nie było ciasno!! Tak więc zsecydowanie polecam Odpowiedz Link