wolfwkapuscie 05.10.09, 14:53 August...........Ty matole Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolfwkapuscie Re: pohulanki i swawole 05.10.09, 15:04 augustowi w darze dano, trzezwosc,ducha, oraz siano, z kazdej rzeczy , oprocz checi, latwo dosyc sie wykrecic. jakiz wybor? jaki wniosek? trzezwosc.....jest to zestaw zglosek. akcent pada, na czesc druga, sens zas ledwie jest uluda. duch?......ach coz to, za maszkara? zjawia sie jak senna mara nikt go wszak nie wywolywal, sam sie zjawil, sam podziwial siano.......rzecz to nader materialna, dosyc przy tym latwopalna. w stogu siana igly szukac, to -jak trzezwy widzial ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
obajednacy aaugustw 06.10.09, 14:45 Połajanki ,pouczenia wszystkim daje do myślenia Nie sprzeciwiaj mu się bracie bo ci ściagnie z tyłka gacie sto batogów ci wymierzy jeśli w Al-anon nie uwierzysz Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: aaugustw 06.10.09, 16:55 obajednacy napisała: > Połajanki ,pouczenia > wszystkim daje do myślenia > Nie sprzeciwiaj mu się bracie > bo ci ściagnie z tyłka gacie > sto batogów ci wymierzy > jeśli w Al-anon nie uwierzysz ____________________________________________________. ;-)) - Fajne ...! - Dziekuje... - Rozbawilas mnie...! A... ;-)) Lepsze to, jak kablowanie na mnie do moderatorow, ktorych ja tu uwazam za prymitywnych, bo nie analizuja nawet poczty, tylko ida za ciosem kablarza...! Przed chwila wlasnie musialem wypelniac test o Kobiecie Koperniku...! ;-)) (mysle, ze to olka byla) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: aaugustw 07.10.09, 07:44 przeznaczenie to fatum........takie samo jak atak dezynterii. los natomiast......to brak papieru toaletowego podczas takiego ataku. luger Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: pohulanki i swawole 05.10.09, 15:12 wolfwkapuscie napisał: > August...........Ty matole ______________________________________________. Tym, ktorzy nie wiedza, wyjasniam ten zwiezly styl wolfika: "matol to nie sok lub typowe uzupelnienie, to wypróbowany i prawdziwy terapeutyczny srodek do poprawy twojego ciała. Matol-Km dotlenia krew, eliminuje toksyny i doprowadza kwasowość w pH do równowagi... Matol km ® może zmienić twoje życie. Matoł ® km mógł zmienić takze wolfika życie, ale on niestety... :-( Sami wiecie... A... Ps. Wolf ide na kawe i ciacho...! - A potem bede leniwszy od ciebie...! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: pohulanki i swawole 05.10.09, 15:22 pudlo tym razem Auguscie.........jedynym przeznaczeniem< matola> , byla sluzebnosc rymu wobec sensu. ja najlepiej sie czuje, gdy czerpie inspiracje poetycka i abstynencka z czestochowy. swawole-matole matole swawole Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: pohulanki i swawole 05.10.09, 20:04 wolfwkapuscie napisał: > pudlo tym razem Auguscie.........jedynym przeznaczeniem< matola> , > byla sluzebnosc rymu wobec sensu. ___________________________________. Jak widzisz wolfie, na te twoje glupoty, nie tylko mnie sie nie chce odpowiadac...! Jedynym, ktory sie do tego nadaje to tranzyt, gdyby przypadkowo mial znowu przerwe w piciu...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: pohulanki i swawole 05.10.09, 21:24 jak na niechcacego odpowiadac Auguscie.to duzo mowisz. i nieco nie na temat. tutaj otworzylem namiot, zeby poswawolic z Toba ,a nie tam gdzie juz zaczynales rano. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: pohulanki i swawole 05.10.09, 21:43 dobranoc.........i do jutra, jak los pozwoli Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: pohulanki i swawole 05.10.09, 22:13 wolfwkapuscie napisał: > dobranoc.........i do jutra, jak los pozwoli _____________________________________________. Mozesz mi opisac kto to ten "los", zebym mogl go poprosic o jutrzejsze wstanie... A... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: pohulanki i swawole 06.10.09, 09:56 loswolfos: pobudka 4:45, poranne chlapanie , kawa, 5 minut gapienia sie w mrok z tarasu , co tam slychac, potem koniecznie aktualizacja danych z termometra zewnetrznego i barometru........potem 2 godziny jazdy po lesie rowerem , lub inne radosci z psem. sniadanie.......komputer itd etc. najczesciej los sie objawia w postaci: komarow w lesie, zajaca co go pies chce pogonic, przedziurawionej oponie rowerowej, zonie co koniecznie chce zebym umyl podloge w domu, no i inne imponderabilia. hej Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: pohulanki i swawole 06.10.09, 09:57 nie zapominaj auguscie,ze jestem ateista. w moim przypadku "los" to nie : kto, tylko co. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: pohulanki i swawole 06.10.09, 10:14 panszczyzna wykonana.odpowiedzi udzielone w kazdym watku , ktory mi podnosi cisnienie. moge wrocic do ciekawszych zajec.........ale bede tu zagladal co jakis czas. hej Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: pohulanki i swawole 06.10.09, 14:10 wolfwkapuscie napisał: > panszczyzna wykonana.odpowiedzi udzielone w kazdym watku , ktory > mi podnosi cisnienie. moge wrocic do ciekawszych > zajec.........ale bede tu zagladal co jakis czas. ___________________________________________________. To znaczy, ze fora takie jak to sa dla ludzi o wysokim poziomie rozwoju duchowego i niskim cisnieniu...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: pohulanki i swawole 06.10.09, 14:08 wolfwkapuscie napisał: > nie zapominaj auguscie,ze jestem ateista. w moim przypadku "los" > to nie : kto, tylko co. ________________________. Mylisz z przeznaczeniem...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: pohulanki i swawole 06.10.09, 14:07 wolfwkapuscie napisał: > ... najczesciej los ... > ... i do jutra, jak los pozwoli _________________________________________________. "Kto liczy na losy, ten bedzie goly i bosy" - (polskie) A... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: wolfwkapuście 07.10.09, 10:17 www.joemonster.org/filmy/19447/Efektowne_kostiumy_dinozaurow luger Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: wolfwkapuście 07.10.09, 10:25 Najpiękniejsze żołędzie są u Eli102. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: wolfwkapuście 07.10.09, 10:29 ".........na codzien, od swieta.....Ty, i w lesnych zwierzetach.....Ty .." https://www.youtube.com/watch?v=OxBmjlI4zaI Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: wolfwkapuście 07.10.09, 10:30 www.youtube.com/watch?v=OxBmjlI4zaI corekt : luger Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: wolfwkapuście 07.10.09, 10:41 www.youtube.com/watch?v=sw4nF0TJ088&feature=related luger Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: wolfwkapuście 07.10.09, 10:46 Mam spadochron-takiego starego clouda z zapasówką. Muszę kończyć na jakiś czas bo jadę na złom po pręty. Poszukaj video spirala śmierci na paralotni-może jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: wolfwkapuście 07.10.09, 10:51 teraz dopiero rozpalisz ciekawosc forumowiczow.........po coz Ci te prety i na jakim zlomie, i co chciales przez to powiedziec, a co ukryc. dobra taktyka..........luger Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: wolfwkapuście 07.10.09, 12:48 Nie ma żadnej tajemnicy-buduję specjalny wózek do roweru. Prosił mnie o to Henryk Gwóźdź-będzie na nim woził swoich wariatów. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw wolfwkapuście, podpierajacy sie nie tylko calym FU 07.10.09, 13:05 wolfw kapuscie napisal (do pierzchni): > teraz dopiero rozpalisz ciekawosc forumowiczow......... > po coz Ci te prety... - - - - - - - - - - - - - - - - - - pierzchnia odpisał (wolfikowi): > Nie ma żadnej tajemnicy-buduję specjalny wózek do roweru. > Prosił mnie o to Henryk Gwóźdź-będzie na nim woził swoich wariatów. _________________________________. Wolfik, twoja ciekawosc, aby miala swoja moc przeto podparta - z twojej strony - wszystkimi uczestnikami FU, jak widzisz zostala zaspokojona...! :-) Bedziesz siedzial z przodu, z tylu, czy obok pierzchni wsrod tych przewozonych tam przez super wariata - wariatow...!? A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: wolfwkapuście, podpierajacy sie nie tylko cal 07.10.09, 13:19 Jakie to zazdrosne,jakie złośliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: wolfwkapuście, podpierajacy sie nie tylko cal 07.10.09, 13:25 pierzchnia napisał: > Jakie to zazdrosne,jakie złośliwe. ___________________________________. Nareszcie piszesz tu o kims trzezwym...! No bo czy wariaci potrafiliby wydobyc z siebie tak glebokie uczucia, jak: zazdrosc, czy złośliwosc...!? A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: wolfwkapuście, podpierajacy sie nie tylko cal 07.10.09, 13:39 Za to co napisałeś na wózku nie pojedziesz-z papcia. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: wolfwkapuście, podpierajacy sie nie tylko cal 07.10.09, 21:25 gdzie 2-ch sie bawi klockami..........tam zawsze znajdzie sie jakis trzeci .co to ani klockow nie umie poskladac, ani nie ma wlasnych......ale liczy ze znow mu ktos da sie pobawic cudzymi zabawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: wolfwkapuście, podpierajacy sie nie tylko cal 07.10.09, 21:38 wolfwkapuscie napisał: > gdzie 2-ch sie bawi klockami..........tam zawsze znajdzie sie > jakis trzeci .co to ani klockow nie umie poskladac, ani nie ma > wlasnych......ale liczy ze znow mu ktos da sie pobawic cudzymi > zabawkami. ____________________________________________. Pozwol mu sie bawic... - Niedawno zlecial z drzewa...! Dobranoc: A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: wolfwkapuście, podpierajacy sie nie tylko cal 07.10.09, 21:49 a gdzie Twoja samarytanska duchoworozwinieta dusza Auguscie?.........skoro ktos spadl z drzewa.......nalezy mu pomoc,a nie strugac z niego klocka. choc........jak na Ciebie popatrze August, o przypominasz mi Pinokia. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie sosna,sosna....zglos sie. 08.10.09, 09:41 melduje ,ze zakonczylem definitywnie i z sukcesem wszelkie dzialania operacyjne i taktyczne na Linii Augusta. jencow, ewentualne niedobitki i maruderow przeciwnika , pozostawiam Twoim oddzialom specjalnej troski Sosna. jednoczesnie informuje ,ze mialem krotki kontakt bojowy z partyzantami operujacymi na Przedpolu Elizejskim.ale po wyslaniu tam oddzialu rozpoznawczego otrzymalem meldunek ,ze: partyzanci nie stanowia zagrozenia militarnego dla moich oddzialow, a tamtejszy teren - gospodarczo ,nie przedstawia zadnej wartosci jako zaplecze. sugeruje , jednak ze tamte jalowe tereny nadaja sie doskonale jako poligon dla Twoich poddodzialow specjalnych Sosna. kieruje sie na uzgodnione wczesniej tereny z zamiarem ich okupacji. zycze Ci powodzenia w Twoich operacjach. pozostaje na nasluchu-Luger ps-nastepnym razem gdy spotkamy sie na golfie-zabierz wreszcie te kije co potrzeba------------------kryptaz i dekryptaz meldunku- automatyczny odpowiedzialny grupenswiren Wolf Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: sosna,sosna 2....zglos sie. 08.10.09, 12:15 melduje poslusznie,ze oddzial szturmowy powrocil juz z Przedpola Elizejskiego ze szpery przeciw bandytom- bez strat......ale zuzyli caly zapas pochlaniaczy w maskach przeciwwiatrowych. luger....tym razem bez idbioru. kolejny nasluch jutro kryptaz i dekryptaz....jak zwykle gr.Wolf Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: sosna,sosna....zglos sie. 08.10.09, 14:10 wolfwkapuscie napisał: > melduje ,ze zakonczylem definitywnie i z sukcesem wszelkie > dzialania operacyjne i taktyczne na Linii Augusta. jencow, > ewentualne niedobitki i maruderow przeciwnika... _________________________________________________. Dobrze wolfik... - Dobrze, juz dobrze, a teraz uspokoj sie, odprez sobie i odpocznij... A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: wolfwkapuście, podpierajacy sie nie tylko cal 08.10.09, 15:16 wolfwkapuscie napisał: > a gdzie Twoja samarytanska duchoworozwinieta dusza > Auguscie?.........skoro ktos spadl z drzewa.......nalezy mu > pomoc,a nie strugac z niego klocka. ____________________________________. Czworonoznym i drewniakom nie potrafie pomoc...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: wolfwkapuście, podpierajacy sie nie tylko cal 09.10.09, 07:28 kiedys polemizowales ,ze Jezus pochodzil z rodu krolewskiego......nawet nazwales go synem ciesli/ dobrze ,ze nie kolodzieja-bo to nie ta legenda/...no i gdy tak sobie Ciebie czytam. to dochodze do wniosku, ze synem ciesli to jestes Ty...tip-top przypominasz mi buratina. ino ze on mial krotszy nos. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: sosna,sosna 3 ....l 09.10.09, 07:34 rano-5:20-zgodnie z wytycznymi...minalem w parku, opodal kwatery, gdzie aktualnie przebywam na rekonwalescencji pobitewnej..dwa zajace i dwie sarny..bylo nieco mgliscie, ale latarnie parkowe swiecily mocno.....mam pytanie Sosna: czy ilosci wyzej wymienionych zwierzat, mam traktowac symbolicznie, czy raczej skupic sie na ich upolowaniu?......jednoczesnie skladam wniosek o chwilowy urlop zdrowotny i zwolnienie mnie ze sluzby garnizonowej w przyszlym miesiacu.zamierzam poswiecic ten czas na pisanie pamietnikow i podrecznika taktyki dla, mlodych adeptow abstynencji rakietowej. Luger kryptaz i meldunku itd . gr. Wolf Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: sosna,sosna 3 ....l 09.10.09, 09:54 Nie widzę,w tym nic dziwnego. Na moim osiedlu są orły,bażanty,banany-Wszystko to wykluło się na Wyspie Kormoranów i rozpełzło po caluśkim ziemskim padole. Najlepszy jest Mauser 98k-szukaj,w mieszkaniach byłych UB-eków. Raporty dostarczyć po obozie kondycyjnym. Odmeldowuję się-Sosna. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: sosna,sosna 4 ....l 09.10.09, 11:47 nie zrozumialem rozkazu........Sosna !? powtorz..........mam uzywac procy?........czy isc do ataku z widlami? bo jak mnie ostatnim razem wyslales na pacyfikacje z mauserem 98k...to naboi do niego musialem szukac w muzeum Archeologii Abstynenckiej /kryptonim dyziwyjnego kwatermistrza -< AA>/ powtorz rozkaz, po uprzednim zaszyfrowaniu itd etc luger sprawdzone przez gr Wolf Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: sosna,sosna 4 ....l 09.10.09, 13:04 Ruszcie głową,żołnierzu-wymieńcie lufę na 7,62 BB Szyfrogramy zostaną dostarczone wraz z amunicją,w podstawowym przyborniku/lewy gwint na brzechwie/. Pinus silvestris Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: sosna,sosna 5 ....l 09.10.09, 13:09 tak jest.........zrozumialem lufa do wymiany kolba do kominka gwint jasny by to jahwoll luger. kr. itd gr. W Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: sosna,sosna 6 ....l 09.10.09, 13:11 wroc tempo lufa z czokiem, czy bez? l. kr. gr. W. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: il buratino di Augustilla 09.10.09, 13:16 www.youtube.com/watch?v=mTDHtIYgCXs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: Il Eskiera di Ela102ville 09.10.09, 13:21 calunnia www.youtube.com/watch?v=mPkdKn4kaYk Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: sosna,sosna 6 ....l 09.10.09, 16:41 Grochem? Też można-komorę rozwiercić/najlepiej Celmą/,drutem do drzewa/szewczyk dratewka za spust/i pojechało... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: sosna,sosna 6 ....l 09.10.09, 16:47 sam se strzelaj o sciane grochem...........ja ide na manewry. z ostatniej poslugi. mam szkaplerzyk i oltarzyk polowy .........zostal mi po pewnym feldkuracie co mial ciagle kaca. bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: sosna,sosna 7 ....l 12.10.09, 12:31 melduje, ze w okolicznych lasach pojawil sie dawno niewidziany partyzancki odzial.......prawdopodobnie nastapi czasowe zamieszanie na naszych tylach. luger itd etc Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: sosna,sosna 3 ....l 09.10.09, 12:00 pierzchnia napisał (do wolfa): > Nie widzę,w tym nic dziwnego. - - - - - - - - - - - - - - - - Wierze ci, ze nie widzisz nic dziwnego, w tym podwojnym widzeniu wilka... _______________________________. pierzchnia napisał dalej: > Na moim osiedlu są orły,bażanty,banany... - - - - - - - - - - - - - - - - - Tam gdzie banany, tam i malpy niedaleko...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: co tak ladnie pachnie? ....l 09.10.09, 12:06 siema Guciek...............milo Cie obwachac Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: sosna,sosna 3 ....l 09.10.09, 11:57 wolfwkapuscie napisał: > ...minalem w parku, opodal kwatery... ...dwa zajace > i dwie sarny..bylo nieco mgliscie, ale latarnie parkowe swiecily > mocno.....mam pytanie: czy ilosci wyzej wymienionych zwierzat, mam traktowac symbolicznie... _____________________________________________________. Nie przejmuj sie tym, ze jeszcze widzisz podwojnie...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia kołysanka dla moderatora 14.10.09, 19:24 www.youtube.com/watch?v=LtNFQ7RJbaQ Odpowiedz Link Zgłoś
wolfwkapuscie Re: kołysanka dla moderatora 15.10.09, 09:52 www.youtube.com/watch?v=9kqcOMUBww8&feature=PlayList&p=C628964F1B459E10&index=0 Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: kołysanka dla moderatora 15.10.09, 10:08 To by była wielka strata. Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Guciu wróć! 15.10.09, 21:08 www.youtube.com/watch?v=fpr0qoDI-cI&feature=fvw Odpowiedz Link Zgłoś