daleh Re: Wolf-daj znak życia! 14.01.10, 07:58 Pierzchnia należysz do nielicznych, którzy jeszcze się nie ewakuowali stad ... Ta banda nawiedzonych oszołomów skutecznie zniechęca do pisania na FU... Pozdrawiam i najlepszego w Nowym Roku... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Wolf-daj znak życia! 14.01.10, 09:57 Dziękuję za życzenia. Tobie również, w Nowym Roku, życzę wszystkiego najlepszego! Jest takie opowiadanie Ernesta Hemingwaya-(Coś się kończy), w którym opisane jest zjawisko przejścia. Można codziennie jeździć na ryby i nagle, pewnego dnia, poczuć, że coś się zmieniło-pasja odeszła,spełniliśmy się... Odejścia z forum mogą mieć różne przyczyny, ale samo uzależnienie jest pojęciem złożonym, na którym połamało się już wiele pospolitych umysłów. Chcę przez to powiedzieć, że skoro dyplomowani psychiatrzy nie potrafią sobie z tym poradzić to ich ranga nie wzbudza już zaufania. Im więcej niepijących/z przeszłością alkoholową/jest na forum tym lepiej,ponieważ razem tworzą wspólny organizm. Odpowiedz Link Zgłoś
darekwolf Re: Wolf-daj znak życia! 14.01.10, 10:07 a co Ty Pierzchnia? nie masz mojego majla? musza mi znajomi z netu pisac w "pw" z innego forum, ze mnie ktoś szuka na "gazecie"? darek Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Wolf-daj znak życia! 14.01.10, 12:52 Metoda się sprawdziła. Szacki chyba jest martwy/w każdym sensie/ Magisterka, w kieszeni to i po co szukać ukojenia na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Wolf-daj znak życia! 15.01.10, 12:46 Co ty byś życzył Szackiemu, Pierzchnio... Przecie Mikołaj informował, że będzie na bardzo długim odwyku dla narkomanów. Rok bodajże. Zmartwiłam się. Mikołaj Szacki to bardzo inteligentna osoba, utalentowana, wykształcona. Myślę, że któregoś dnia - odezwie się do nas. To znaczy - chciałabym, żeby się odezwał. Ze świata, nie z zaświatów. Odpowiedz Link Zgłoś
darekwolf Re: Wolf-daj znak życia! 14.01.10, 13:09 widzisz Pierzchnia.......ja nie bardzo "kojarze" , kto to Szacki. owszem pamiętam, że był ktos taki.. i nic więcej. natomiast pamietam dokladnie jaka dziwka i kiedy- ofiarowała mi swoje usług...........i w jakiej formie. mam sie pochlastać z tego powodui ,że kilka bab, nie wydało mi sie ciekawymi ? Odpowiedz Link Zgłoś