Dodaj do ulubionych

Dziwne pytanie

IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 15:37
To dosyć nietypowe pytanie. Mam w sobotę wyścig rowerowy (amatorsko) lecz nie
mam szans a muszę go wygrać, czy zażycie amfetaminy podniesie moją sprawność
fizyczną i czy wogóle zwiększy szanse zwycięstwa. To nie są żarty ani brednie
jakigoś narkomana, nigdy w życiu nic nie brałem (pare razy paliłem trawkę).
THX za odpowiedzi.
Feanor
Obserwuj wątek
    • alfalfa Re: Dziwne pytanie 16.07.02, 18:21
      Nie pomoże Ci amfa. Amfa to syf.
    • Gość: Olga Re: Dziwne pytanie IP: *.ipartners.pl / 217.8.166.* 18.07.02, 16:12
      Hej,
      Radzę nie korzystać z tego typu ,, dopalacza,,. Miałam b. podobną sytuację i
      nie wspominam tego miło. Efekt, którego oczekiwałam przyszedł zdecydowanie po
      czasie ... wcześniej natomiast było kiepsko. Ale zrobisz jak będziesz uważał.

Pozdrawiam
    • Gość: m@ciek Re: Dziwne pytanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 09:35
      Człowieku, jak mogłeś o czymś takim w ogóle pomyśleć??????" Feta podnosi,
      owszem, sparwność fizyczną (ale większość z tego poprawienia to złudzenie
      psychiczne). Poza tym trochę ogranicza postrzeganie, a to, podczas wyścigu
      rowerowego, wskazane nie jest. Moja rada: omijaj fetę szerokim łukiem. W niczym
      Ci nie pomoże, a przeszkodzić może bardzo. Wyśpij się, rano zjedz jakiś
      soczysty, smaczny owoc, weź pod pachę ISOSTAR (na drogę), tuż przed wyścigiem
      wychyl Red Bulla i w drogę. Życzę powodzenia.
      • kalor_god Re: Dziwne pytanie 19.07.02, 14:17
        pierdyknij kwasa
        • alfalfa Re: Dziwne pytanie 19.07.02, 22:01
          Eeeeee, jednego? ;))))
      • yatze Re: Dziwne pytanie 19.07.02, 14:58
        Gość portalu: m@ciek napisał(a):

> Człowieku, jak mogłeś o czymś takim w ogóle pomyśleć??????" Feta podnosi,
        > owszem, sparwność fizyczną (ale większość z tego poprawienia to złudzenie
        > psychiczne). Poza tym trochę ogranicza postrzeganie, a to, podczas wyścigu
        > rowerowego, wskazane nie jest. Moja rada: omijaj fetę szerokim łukiem. W
        niczym
        >
        > Ci nie pomoże, a przeszkodzić może bardzo. Wyśpij się, rano zjedz jakiś
        > soczysty, smaczny owoc, weź pod pachę ISOSTAR (na drogę), tuż przed wyścigiem
        > wychyl Red Bulla i w drogę. Życzę powodzenia.
        czy ja pomylilem fora? to jest forum o zdrowej zywnosci?
        • Gość: m@ciek Re: Dziwne pytanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 15:44
          Czy w moim poście jest cokolwiek o zdrowej żywności? Ciekawe, jak słowa "zjedz
          smaczny, soczysty owoc" mogą wprowadzić człowieka w błąd..... Pewnie
          spodziewałeś się rad typu: wciągnij na raz 4 setki, po 2 w każdą dziurkę, i
          masz wygraną w kieszeni! Nietety, choć przeciwnikiem narkotyków nie jestem,
          takiej rady nie dałbym nawet osobie, której nie darzę sympatią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka