ania722 29.06.05, 13:42 Mój mąż ostatnio znalazł sposób na swoją bezsenność. Łyka Stilnox i popija mocnym piwem. Zasypia jak kamień, ale nie rozumie, że tak nie powinien. Czym to może grozić? Proszę o poradę.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: alkohol + tabletki 29.06.05, 15:43 Uzależnieniem krzyżowym a jak dobrze pójdzie to sie kiedyś może nie obudzić ...... Odpowiedz Link Zgłoś
kylly Re: alkohol + tabletki 29.06.05, 23:04 hmmm jestem uzależniony krzyżowo - zresztą stilnox też miałem na "tapecie" - powiem tylko tyle - wyjście z takiego uzależnienia jest bardzo bardzo trudne, a praktynie niemożliwe bez dość długotrwałego pobytu na oddzile psychiatrycznym - mi zajęło dokładnie pół roku.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
deirdra Re: alkohol + tabletki 30.06.05, 12:37 Drogi kylly ! ja zmagam sie z tym problemem od 7 lat, tzn. wieczorem lykam stilnox ( w duzych dawkach ) i popijam , ale nie piwem , tylko mocniejszym alkoholem. Moglbys mi wiecej napisac o swoich doswiadczeniach ? BARDZO mi na tym zalezy. Jesli wolisz, to mozemy powymieniac doswiadczenia na privie. Odpowiedz Link Zgłoś
kylly Re: alkohol + tabletki 30.06.05, 17:37 ok - sprawdź skrzynkę :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś