derduch 27.07.07, 20:22 Pobawiłem się setnie razem z przyjaciółmi, rewelacyjne te forum-kompleksóm. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepikl1 Re: papa łykającym pelikanom 27.07.07, 20:25 smutno tu będzie bez Twojej tandety..... Odpowiedz Link Zgłoś
alisa13 Re: zdziwko?...Derduch... 27.07.07, 21:37 ...jak cię szybciutko rozpracowano.ty rzeczywiście jesteś z budowlanki-pustak. żałosny egocentryku,gó.. zawinięte w błyszczący papierek,może i jest ładne,ale gównem pozostaje i śmierdzi nadal.współczuje twojej żonie i córce. (a żeby nie pić trzeba mieć jaja,a nie krótkie spodenki) Odpowiedz Link Zgłoś
adalkoo Re: zdziwko?...Derduch... 28.07.07, 15:47 ... no nie połykać kilogramów prochów. No ale przecież to takie męskie! W dobrym stylu zakładam. Nie bójcie, derduch wróci! Pod innym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch [...] 29.07.07, 06:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
js1231 Re: Wpadłem z ciekawości przed odlotem 29.07.07, 09:44 no i widzisz derduch pokazałeś swoje prawdziwe oblicze prostaka i chama. Odpowiedz Link Zgłoś
magtomal Re: Wpadłem z ciekawości przed odlotem 29.07.07, 09:50 js1231 napisała: > no i widzisz derduch pokazałeś swoje prawdziwe oblicze prostaka i chama. On już swoje oblicze pokazał znacznie wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
js1231 Re: Wpadłem z ciekawości przed odlotem 29.07.07, 15:07 masz rację Magtomal:) pozostaje tylko nadzieja,że zniknie z tego forum,tak jak obiecał,ale jak widać po innym poście nie może,tak się tutaj zadomowił. Odpowiedz Link Zgłoś
adalkoo Re: Wpadłem z ciekawości przed odlotem 29.07.07, 10:59 No na pewno, czy jestem mięczakiem, możesz oceniać jako ostatni. Zniewieściały lekomanie. Sam fakt, że niby zajrzałeś przed odlotem, świadczy o jednym. Jesteś Niekonsekwetny!!! Nie dotrzymujesz słowa. To jest słabość, zajrzeć tu przed odlotem.... Starałem nigdy nie obrazićCiebie cięzkim slowem. Tobie natomiast pasują wulgaryzmy etc. Pław sie nimi i naprawdę nigdu tu juz nie zaglądaj. Odpowiedz Link Zgłoś
adalkoo Re: Wpadłem z ciekawości przed odlotem 29.07.07, 11:01 A zupełnie męski jest Twój wygląd, image (sic!). Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 nie zapomnij flaszki zabrac. zlotej karty dla pobi 28.07.07, 21:39 zony i lizakow dla dzieciakow Odpowiedz Link Zgłoś
alisa13 Re: ... 29.07.07, 10:44 wszelki komentarz zbyteczny.przerażające jest to,że pełno takich indywiduów w naszym społeczeństwie,od szczytów władzy począwszy(wystarczy obejrzeć którekolwiek wiadomości w tv). ps.ciekawe też co powiedzą jego obrońcy,którzy dali się nabrać i z taką zaciekłością go bronili.niesmak to chyba najłagodniejsze słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ariel48 Re: papa łykającym pelikanom 29.07.07, 11:06 > Pobawiłem się setnie razem z przyjaciółmi, rewelacyjne te forum-kompleksóm. Tak ... już to gdzieś pisałam , ale powtórzę . Jest wielu nowobogackich , którzy uważają się za elitę tego świata . Ale słoma z butów będzie im wystawała zawsze ... do końca ... Odpowiedz Link Zgłoś
angerga Re: papa łykającym pelikanom 29.07.07, 11:57 ariel48 napisała: > > > Pobawiłem się setnie razem z przyjaciółmi, rewelacyjne te forum-kompleksó > m. > Tak ... już to gdzieś pisałam , ale powtórzę . > Jest wielu nowobogackich , którzy uważają się za elitę tego świata . > Ale słoma z butów będzie im wystawała zawsze ... do końca ... Tak przy okazji: "TE forum" i: "kompleksÓm" kolega Derduch ma wyraźne braki w wykształceniu... które nadrabia chamstwem i wyszczekaniem :-) nie zapominając o złotej karcie kredytowej, oczywiście ;-) Gdyby był młodszy, to bym powiedziała, że ma maturę od Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś