aga2212 30.03.05, 15:43 Może jestem nienormalna albo chora ale ciesze się ze słowa "FU"KTÓRE POWIEDZIAŁO MOJE DZIECKO a ono ma sześc lat i nie mówi może z tego pozdrawiam Agnieszka będe was dziewczyny informować o następnym słowie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: mowa 30.03.05, 17:41 FU to piękne słowo:)) a tak poważnie, bardzo się cieszę. Wiesz Aga, może być tylko lepiej. Odpowiedz Link
granna Re: mowa 31.03.05, 07:52 Zostaw sobie troche miejsca pod sufitem, zeby mógł powiedziec FU FU (moj tak określa odkurzanie i ogólnie sprzątanie ;)) Normalnie POEZJA , mówię CI :)) My tez jesteśmy nienormalni bo nasz syn powiedział ostatnio NIE MAM JAJA :)) Odpowiedz Link
granna Re: mowa 31.03.05, 10:06 Chciałam powiedziec, ze jestesmy nienormalni bo sie cieszylismy jak to powiedział :)) Odpowiedz Link
aga2212 Re: mowa 31.03.05, 11:06 Chyba dobrze że sie cieszymy to jest efekt jak dbamy i robimy wszystko dla naszych dzieci żeby były zdrowe Odpowiedz Link
monika_69 Re: mowa 31.03.05, 22:42 Często gdyby nie nasze dzieci nie wiedzielibyśmy,jak drobiazgi potrafią zmnienić nasze życie.Tak krótkie słowo-a to dla niektórych krok milowy-super...-będą następne -wierzę i trzymam kciuki ! Dzielmy się radościami z tymi ,którzy potrafią to docenić .Pozdrawiam! Odpowiedz Link
domafi Re: mowa 05.04.05, 14:24 Witajcie dziewczyny Muszę się Wam pochwalić. Mój synek ma 4 latka i 10 m-cy jest pod opieką logopedy specjalizującego sie w korekcie wad artykulacyjnych wymowy, wcześniej terapeuta mowy , współpracujący w tej dziedzinie logopeda - czyli masa specjalistów. Od miesiąca mój synek zaczyna coraz lepiej mówić, wg logopedy co jest niesłychane ma tzw. autopoprawę, czyli sam się poprawia. Opowiada, np. że dzieci zabiły biedronkę, na pytanie jak, odpowiada kopnęły nogą i biedronka nieżyje. Zaczyna cały czas coś opowiadać. Jestem z niego taka dumna. Ostatni powiedział mężowi, że natychmiast ma mu włączyć bajkę. Jestem pełna nadziei, że może przez najbliższy rok nadgoni zaległości w stosunku do swoich rówieśników. Tego i Wam życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link