aga2212 Re: trzymajcie kciuki 24.06.05, 09:15 Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro mam diagnoze SI ciekawa co będzie pozdrawiam aga źle przycisnełam i misiałam napisac jeszcze raz Odpowiedz Link
rysa9 Re: trzymajcie kciuki 24.06.05, 11:03 Aga, no trzymam te kciuki ale czemu Ty się tak stresujesz tą diagnozą? Odpowiedz Link
aga2212 Re: trzymajcie kciuki 24.06.05, 11:30 Bo się boje co wyjdzie bo przypadek mojego syna jest naprawde poważny i sie boje czy wogle z tego wyjdzie aga Odpowiedz Link
rysa9 Re: trzymajcie kciuki 24.06.05, 13:07 Aga, ale ta diagnoza to nie wyrok. To określenie obszarów jakie są zaburzone pod kątem procesów sensorycznych i wskazówka, jak należy postępować, by je zminimalizować lub zlikwidować. Głowa do góry. Wreszcie będziesz wiedziała jak pracować z dzieckiem, by mu się żyło coraz łatwiej a przede wszystkim, by zaczęło osiągać sukcesy :-) Odpowiedz Link
aga2212 Re: trzymajcie kciuki 25.06.05, 18:19 Mam diagnoze jest poważna ale trzeba sie nie poddawać i się wziąść ostro do roboty ma opóźnienie rozwoju psychomotorycznego, dysfunkcje w zakresie rozwoju integracji sensorycznej i zaburzenia modulacji bodźców przedsionkowych i prioproceptywnych(nadwrazliwośc)oraz zaburzenia modulacji w obrębie systemu dotykowego(nadwrażliwosc) i ot to cała diagnoza ale pocieszajace jest to że ma duże szanse i to jest powód że nie mówi i że się rozwija z opóźnieniem pozdrawiam aga Odpowiedz Link
anatemka Re: trzymajcie kciuki 25.06.05, 21:18 najważniejsze, że już wiesz co jest i zaczynasz ćwiczenia. Odpowiedz Link
aga2212 Re: trzymajcie kciuki 27.06.05, 08:46 Dzięki dziewczyny myśle że powinno to pomóc tylko jestem załamana ze tyle musze płacić może macie cos państwowego w warszawie z góry dziękuje pozdrawiam Aga Odpowiedz Link