m2egi 10.07.07, 11:46 Mam prośbę podajcie mi namiary na dobrego logopedę w Warszawie z którego jesteście zadowolone. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuva5 Re: LOGOPEDA 17.09.14, 14:26 Ja polecam centrumelf.pl/ , które specjalizuje się w logopedii. My chodzimy do neurologopedy pani Ewy Zalewskiej i jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów pracy. Odpowiedz Link
corte47 Re: LOGOPEDA 12.10.14, 21:31 Ja korzystałam z pomocy logopedki z Wrocławia Marzeny Szarejko - tel 784487132. Moja córka sie jąkała i logopeda pomogła jej bardzo. koleżanki syn ma opóźniony rozwój mowy, mówi tak, że nie da się zrozumieć - a po kilku miesiącach pracy jest już lepiej - ćwiczy pojedyncze sylaby, najpierw głoski, teraz lączy - mozolna robota ale jest postęp. trzeba też ćwiczyc w domu, bo samo nie minie. powodzenia. Odpowiedz Link
kasia30mama Re: LOGOPEDA 10.10.16, 13:57 Orthis Gabinet Terapii i Rozwoju w Rembertowie. Są tam Panie logopedki i neurologopedki dzieciaki zachwycone, bardzo profesjonalne, z ogromną wiedzą i wielkim sercem. Odpowiedz Link