rana_szaarpana 28.07.04, 15:08 ....od czasu do czasu mi się moje dobre serce włącza:PPP Więc hmmm....wsio dobrego urodzinowo Kanalio:P Jędza_Wszaa:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senna_orchidea Re: Maruda Glisto... 28.07.04, 15:57 Auuuuuuu auuuu auuu ;-) Wszystkiego najdobrego wilczku zapamiętany...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wyglodnialy_wilczek Re: Maruda Glisto... 28.07.04, 16:37 Drogi Padalcu ... Dziękuje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Maruda Glisto... 28.07.04, 18:06 marudo! - tych, no, poduszeczek sprawnych co to ty już wiesz :-)) reszta sama przybiegnie ;-) hipek Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: Maruda Glisto... 28.07.04, 18:23 wyglodnialy_wilczek napisał: > Drogi Padalcu ... > > Dziękuje :)))) To ja wierszem polece:))) Dużo szczęścia i twardej pały Żeby Ci nie opadł mały Aby laski przez dzień cały Bez pamięci go lizały Życze Ci pięknego roku I twardości w Twoim kroku:PPPP Tylko nie Padalcu Zaskrońcu wyliniały:P Odpowiedz Link Zgłoś
iranda.i.arie Re: Maruda Glisto... 28.07.04, 17:22 I my życzymy Wszystkiego Najlepszego , dużo zdrowia uśmiechu i spełnienia marzeń oraz moc szczęścia i radości. iranda & arie Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Maruda Glisto... 28.07.04, 17:28 Marudo, równiez dołączam się do życzeń. Niech przynajmniej tych dobrych dni bedzie tyle samo, co tych troche gorszych:) Resztę sobie sam dożycz <>< Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Maruda Glisto... 28.07.04, 17:57 czasu dobrego ..urodzinowego.. róż.. pełen dzban.. bez kolców...i ran Wszystkiego najlepszego.. ..bez marudnego...! niech Cię spotyka w życiu kolego..:)))) samych dobrych chwil Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Maruda Glisto... 28.07.04, 19:44 Hahahah no cala szaachrajka ..ale ci zyczyla piknie Robert:)..ja sie tez do zyczen przylaczam:))..obys mogl ZAWSZE:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooka.diablica Re: Maruda Glisto... 29.07.04, 08:54 I ja! I ja! Trochę póżno z tymi życzeniami biegnę do Ciebie, ale zawsze :P Lepsze to niż nic :) Drogi Marudo, życzę Ci wszystkiego co Najlepsze, Szczęścia, Miłości, Seksu i takich tam innych tentegensów :)) No i oczywiście, życzę Ci byś troszkę więcej marudził :)) bo wtedy to jesteś, prawdziwy Ty :) Całusy... Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Maruda Glisto... 29.07.04, 10:02 hymmm.... faktycznie, lepiej póżno niz wcale, wszystkiego dobrego z szacunkiem, Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Maruda Glisto... 29.07.04, 13:17 chciałbym wszystkim ładnie podziekować za fantastyczne życzenia miło kiedy inni pamietaja :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Maruda Glisto... 29.07.04, 16:00 Ojej.. Ja też chciałam.. Przepraszam za spóźnienie.. Ale to nie jest ważne. Ważne, że szczerze.. Marudku.. Wszystkiego naj naj najlepsiejsiego! No i buziaków moc oczywiście!! Odpowiedz Link Zgłoś
binka Robercie :-) 30.07.04, 13:11 spoznione, ale serdeczne zyczenia szczescia cmoooooki Odpowiedz Link Zgłoś
wiercistopka Zrzędliwy;) 03.08.04, 18:14 Spóźnione jak cholerra, ale cholerrnie szczerre życzonka ;) Żebyś juz tak nie zrzędził i nie marrudził;)) Hihi;) Marrtusia Odpowiedz Link Zgłoś