eliksir5 22.09.04, 14:34 Tu można wpisywać swoje czatowe grzechy,tajemnica spowiedzi nie jest zagwarantowana.Pozdrawiam wszystkich grzeszników i nie obiecuję rozgrzeszenia. puk puk puk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oldpiernik Re: Konfesionał 22.09.04, 14:36 Nie wchodzłem na czat od tygodnia, albo dwóch. OLDSKRUSZONY Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Konfes_j_onał 22.09.04, 14:42 oldpiernik napisał: > Nie wchodzłem na czat od tygodnia, albo dwóch. faktycznie, to netowy grzech główny:) natychmiast wpisać www.gazeta.pl/czat i pisać, pisać, to odkruszejesz:) też grzeszę straszliwie, ale jestem usprawiedliwiona, bo nie chce mi się ww. stronka otworzyć. pozdrawiam grzeszników Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: Konfesionał 22.09.04, 15:03 obiecac, ze jest sie wiernym i dotrzymac slowa Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Konfesionał 22.09.04, 17:05 zabi_odbiornik napisał: > obiecac, ze jest sie wiernym i dotrzymac slowa ...więcej grzechów nie pamietam. :) Proszę o łagodny wymiar kary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: Konfesionał 22.09.04, 15:21 Dlubalam w nosie podczas rozmow o Etyce (czy tam Estetyce). W trakcie priva poszlam siku. Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Konfesionał 22.09.04, 15:28 Dalam ignora Temu Panu tylko dlatego, ze nie czytalam tej ksiazki, o ktorej opowiadal Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Konfesionał 22.09.04, 15:29 eliksjjjjjr5 napisała: > Konfesionał hmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Konfesionał 22.09.04, 15:44 no co, przecież sio można powiedzieć każdemu ;) OLDSIO Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Konfesionał 22.09.04, 15:45 oldpiernik napisał: > no co, przecież sio można powiedzieć każdemu ;) soogeroojesz con fe sio nau??? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek33 Re: Konfesionał 22.09.04, 16:47 she_5 napisała: > soogeroojesz con fe sio nau??? literówka: non, a fe, sio now (tak trochę z zngielska) Odpowiedz Link Zgłoś
uszatek1 Re: Konfesionał 29.09.04, 13:34 wojtek33 napisał: > she_5 napisała: > > > soogeroojesz con fe sio nau??? > > literówka: non, a fe, sio now (tak trochę z zngielska) wojtek 33, lepiej pisz po niemiecku, a najlepiej , to w ogule nie pisz Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir5 Konfesjonał 22.09.04, 20:49 mój największy grzech na czacie literówki Konfesionał,Konfesjjjonał,Konfesjonał a tak przy okazji tej literówki ....czy czatowy konfesjonał nie można by nazwać konfesionałem??? Taka czatowa nowomowa przez przypadek wymyslona:))))) więcej grzechów nie pamiętam a te które na czacie popełniłem specjalnie nie żałuję puk puk puk (lekko o kratkę konfesjonalu,sorewicz konfesionalu Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 nie zebym musiala, nie, ale... 22.09.04, 20:52 ... ale eliksira to pod jakim nikiem widujemy zazwyczaj? Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir5 nie żebym musiał ale..... 22.09.04, 22:11 Ciekawosć to chyba jeden z grzechów,tak mi się wydaje? Idz siostro i nie grzesz więcej:) puk puk puk Odpowiedz Link Zgłoś
haker666 mea_culpa 23.09.04, 12:19 dzis zablokowałem czat GW Czy to grzech ciężki?? Chyba nie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: mea_culpa 23.09.04, 14:25 hakerze, jedyną winą, jaką mógłbym Ci przypisać bez wielkich rozważań jest dęte ego reszta to tylko efekt uboczny ;P OLDEGOCENTRYK Odpowiedz Link Zgłoś
haker666 pierniku pierniczysz 23.09.04, 18:15 Drogi pierniku lepsze dęte ego od bezpłciowosci,którą ty prezentujesz nie tylko w tym wątku.Mój następny grzech czatowy to taki że dobrze się czuję w bezposrednim zwarciu ale to akurat starym piernikom pasuje.Hough_powiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pierniku pierniczysz 24.09.04, 10:02 jako bezpłociowy poczułem się nagle bezpiecznie, dzięki za wsparcie w tym niełatwym stanie... Dmijmy dalej ;) OLD Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: pierniku pierniczysz 24.09.04, 10:39 pisze się "howgh" gwoli ścisłości, laiku Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: Konfesionał 24.09.04, 10:03 pomimo staran i usilnej pracy nad soba ciagle jeszcze nie potrafie wyzbyc sie tego dystansu. b. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Konfesionał 24.09.04, 10:47 ziewałam w trakcie fascynującej opowieści nona o sosie cytrynowym Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Konfesionał 24.09.04, 17:42 mietowe_loczki napisała: > zobojętniałam Oj, loki, gdyby to prawda była, to na taki grzech każda pokuta bylaby za mała. Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: Konfesionał 24.09.04, 17:59 wolę mówić niż pisać to przez lenistwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir5 grzech 24.09.04, 22:20 Dzis czytałem posty z innego forum,bardzo długi i ciekawy o raju na ziemi odkrytym przez forumowiczów.Wyspa Margarita się to nazywa u wybrzeży Wenezueli,piękne plaże,srednia temp.30 stopni,wakacje cały rok,20 l benzyny za 1 dolara,dom można kupić tam już za 6000 dolarów.Kurcze 4 godziny czytałem ten wątek i strasznie dużo grzesznych mysli mi przeszło przez głowę podczas tego czytania.Naprawdę intrygujące. Mea culpa. Odpowiedz Link Zgłoś
kreon1 Re: Konfesionał 24.09.04, 23:36 nie mówiłem na Poznań - Posen nie mówiłem na forum - Focz nie mówiłem : cze, nara, pap, zazwyczaj nie rozumiałem o czym i do kogo mówiła agni albo pomponik wchodzę na krótko i w dodatku sporadycznie, mea coulpa, wybaczcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Konfesionał 24.09.04, 23:38 kreon1 napisał: > mea coulpa, wybaczcie:) Heh, czy może coulpa to culpa związana z toulą? Odpowiedz Link Zgłoś
kreon1 Re: Konfesionał 25.09.04, 15:35 toulaa napisała: > kreon1 napisał: > > > mea coulpa, wybaczcie:) > > > Heh, czy może coulpa to culpa związana z toulą? Z Toulą związany może być tylko dolus, jeżeli o mnie chodzi. I uśmiech , a co:)))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Konfesionał 26.09.04, 22:23 kreon1 napisał: > Z Toulą związany może być tylko dolus, jeżeli o mnie chodzi. I uśmiech , a > co:)))) Czy chodziło Ci o: 1. dolus (łac.) - oszustwo 2. dolor (łac.) - ból 3. dołus (śląskie?) - dół (psychiczny, jak mniemam?) Wszystkie trzy przypadki napawałyby mnie smutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kreon1 Re: Konfesionał 26.09.04, 22:40 toulaa napisała: > kreon1 napisał: > > > Z Toulą związany może być tylko dolus, jeżeli o mnie chodzi. I uśmiech , > a > > co:)))) > > > Czy chodziło Ci o: > > 1. dolus (łac.) - oszustwo > > 2. dolor (łac.) - ból > > 3. dołus (śląskie?) - dół (psychiczny, jak mniemam?) > > Wszystkie trzy przypadki napawałyby mnie smutkiem. > > > Wyjaśniam: > Culpa, wina, w szerokim znaczeniu pojęcie to obejmuje wszelkie stopnie przewinienia. W węższym znaczeniu culpa, w przeciwieństwie do dolus, oznacza winę nieumyślną, polegającą na zaniedbaniu... chciałem coś zaśpiewać o smutku ale nic nie przychodzi mi do głowy. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: Konfesionał 24.09.04, 23:46 kreon1 napisał: > zazwyczaj nie rozumiałem o czym i do kogo mówiła agni albo pomponik agni pisze: bogom dziękuję, że nie rozumiał, sama nie wiem jaką ofiarę powinnam złożyć, by już tak zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki kreonie1:) 25.09.04, 10:45 "zazwyczaj nie rozumiałem o czym i do kogo mówiła agni albo pomponik" kreonie, ja zazwyczaj niczego nie rozumiem, więc popełniasz chyba grzech prosząc o wybaczenie; nie ma co się przejmować pomponami:) Odpowiedz Link Zgłoś
kreon1 Re: kreonie1:) 25.09.04, 15:31 uśmiech od pomponika-wydrukawałem i wisi nad łóżkiem, jako dowód na ludzkie pochodzenie w/w:) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: Konfesionał 27.09.04, 10:00 kreon1 napisał: > nie mówiłem na Poznań - Posen A co z Wawka, Krakiem i Wrockiem? P. Odpowiedz Link Zgłoś
vera_bb Re: Konfesionał 29.09.04, 12:01 kreon1 napisał: > nie mówiłem : cze, nara, pap, > mea coulpa, wybaczcie:) ...a "nio" ? Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: Konfesionał 26.09.04, 19:55 kaszanka.w.aerozolu napisała: > staram się być niezależna ciekawe od czego Odpowiedz Link Zgłoś
funzzy Re: Konfesionał 26.09.04, 20:17 gregorij napisał: > pukalem sie z kami, na czacie chcialbys:))) wyspowiadaj sie raczej z tego, ze lzesz jak pies:) Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir5 Re: Konfesionał 28.09.04, 13:14 smiałem się szyderczo podczas rozmowy na czacie Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzona.venus.zmilo Re: Konfesionał 05.10.04, 14:20 ...ogryzalam paznokcie... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Konfesionał 05.10.04, 15:11 cus malo ich bylo skoros taka odchudzona po tej paznokciowej diecie ;-) hipek_bez-dietny Odpowiedz Link Zgłoś
niklowany_bar Re: Konfesionał 05.10.04, 15:36 ich nie bylo wcale, tych paznokci, Afrodyta piane ubija?;) p_l_ (L jak Luwr) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszanka.w.aerozolu Re: Konfesionał 05.10.04, 17:37 broniłam czatowego głupka i tego nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
kaszanka.w.aerozolu Konfesionał 06.10.04, 07:27 założyłam wątek na forum specjalnie dla pompona bo pompon mnie denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_lasu Re: Konfesionał 06.10.04, 10:37 kaszanka.w.aerozolu napisała: > założyłam wątek na forum specjalnie dla pompona bo pompon mnie denerwuje ----------------------------------------------------------------- Czy ja mogę napisać ,że wątek i wpisy mniamnuśne?/ten dla pompo/ Kozioł Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Koziołku:)))) 06.10.04, 10:41 sarna_z_lasu napisała: > kaszanka.w.aerozolu napisała: > > > założyłam wątek na forum specjalnie dla pompona bo pompon mnie denerwuje > ----------------------------------------------------------------- > Czy ja mogę napisać ,że wątek i wpisy mniamnuśne?/ten dla pompo/ > Kozioł możesz ale to nie jest w dobrym tonie zadawać się z pomponami :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: Koziołku:)))) 06.10.04, 11:16 lubie.pomponiki ujawnila,ze: > > > > > > to nie jest w dobrym tonie zadawać się z pomponami > :)))))))) A czy mozna te pompony lubic? Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki annuszko:)))))) 06.10.04, 11:38 annuszko, można, ale tylko w specjalnym miejscu dla pompona:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olivvia Re: Konfesionał 06.10.04, 08:26 przeczytałam ten wątek dopiero dzisiaj, bardzo żałuję, że tak późno. (1.nareszcie forumowicze znani mi z nicka i nie tylko, nie kłócą się 2.dzieki czytaniu tych postów uśmiałam się znów do łez) Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: Konfesionał 06.10.04, 11:03 1. czytałam webera 2. przestawiam literki i nie poprawiam 3. mówię o sprzątaniu i denerwuję nona Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir5 Re: Konfesionał 06.10.04, 11:35 Zbyt często piję alkohol podczas rozmów na czacie. Odpowiedz Link Zgłoś
olivvia Re: Konfesionał 06.10.04, 14:58 eliksir5 napisała: > Zbyt często piję alkohol podczas rozmów na czacie. o kurcze!!! ja nie będąc na czacie...(ale to się liczy?) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: Konfesionał 06.10.04, 19:34 Kawa w empiku smakuje mi bardziej niz kawa w Tchibo Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki ann czarująca jak zwykle i tak trzymać:))) 08.10.04, 08:23 annuszka napisała: > Kawa w empiku smakuje mi bardziej niz kawa w Tchibo ann, jak Ty to robisz?:)) na czacie serwuje się tylko kawę Turek "Chcesz mieć łydki jak ogórek pij codziennie kawę Turek" :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: ann czarująca jak zwykle i tak trzymać:))) 08.10.04, 10:06 czy pompon moglby sprecyzowac rodzaj ogorka, bo ja pije kawe Turek i nie wiem, i mnie to strasznie denerwuje, z rana Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: ann czarująca jak zwykle i tak trzymać:))) 08.10.04, 10:08 hippy_pottamus napisała: > czy pompon moglby sprecyzowac rodzaj ogorka, bo ja pije kawe Turek i nie wiem, > i mnie to strasznie denerwuje, z rana pompon mógłby, ale zrobi to u siebie, bo jest wrednym egoistą:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka cchesz miec lydki jak ogorek? 08.10.04, 16:32 lubie.pomponiki zapytala i od razu odpowiedzala: > > "Chcesz mieć łydki jak ogórek > pij codziennie kawę Turek" :)))))))) > no i to mnie poniekad denerwuje bo nie wiem jakie to lydki. Zielone? Dlugie? Owlosine? no i gdzie mozna zdobyc kawe Turek?Hę? (a moze chodzilo o lydki jak Ogórek?) pozdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
viia Re: cchesz miec lydki jak ogorek? 08.10.04, 16:39 łydki jak ogórek?? tez pierwsze słyszę. lubię łydki jak cebulki (mimo, że nie piję turki) znam parę (kilka par w sumie, chociaz jedne-najlepsze) takich fajnych łydek. ale w żadnym razie nie przywodzą mi ogórka na myśl) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Konfesionał 08.10.04, 17:30 piłam kawę Turek w pokoju przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka z jakim skutkiem? 11.10.04, 09:33 lubie.pomponiki napisala: > piłam kawę Turek w pokoju przyjaciele lydki jak ogorek zy jak Ogórek? ? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir5 Re: Konfesionał 08.10.04, 23:01 Dzis cały dzień nie piłem piwa i nie przekląłem ani raz(boszzz jak to możliwe?) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar.jot Zdrożne myśli 11.10.04, 09:30 Miałem zdrożne myśli podczas rozmowy na czacie, z taką jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Konfesionał 13.10.04, 17:00 zdenerwowałam się czytając niektóre wątki na foczu/moczu i nie zjadłam w związku z tym codziennej porcji jogurtu naturalnego sztuk raz w małym plastikowym tym no Odpowiedz Link Zgłoś