she_5 Re:jak zwykle- 29.01.07, 19:38 brucee napisał: > będe cztery godziny;))) TE SAME cztery godziny? Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: eeeee tam.... 02.02.07, 20:41 ale nie zwiewaj między domkami, bo tym razem biorę rolki ;-) Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re:rolki? 08.02.07, 06:17 przeciez tam jest tylko piasek, na rolkach nie pojedziesz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikuska_sk Re: Sobieszewo 07.02.07, 20:34 Wyrażam zainteresowanie ;) dzika + jedno dzikie dziecię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makdelete Re: Sobieszewo 12.02.07, 09:00 Poniedziałek rano... zimno i smutno... niewysany, głodny ale pędze, pędze bo trza napisac... JADE :) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Sobieszewo 17.02.07, 10:58 a parking tam jest li jakowy? bryknąłby człek z rodzinką... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sobieszewo 17.02.07, 19:12 chyba jeszcze nie wiadomo, gdzie będziemy zalegać... ale mam nadzieję, że gabig wybierze się na jakiś rekonesans w wiadomym towarzystwie:) pozdrawiam sobotnio:) Odpowiedz Link Zgłoś
ki_nga Re: Sobieszewo 18.02.07, 20:55 ki_nga napisała: > a parking jest:-) o kurcze,myślałam,że miejsce zalegania się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Sobieszewo 02.03.07, 12:08 oldpiernik napisał: > a parking tam jest li jakowy? > > bryknąłby człek z rodzinką... > Jest parking, na ogrodzonym terenie, monitorowany. Odpowiedz Link Zgłoś
gabig_gd Re: Sobieszewo 18.02.07, 14:07 Rena, to moze we czwartek po pracy? Z tego co pamietam parking byl, nie pamietam czy strzezony,- sprawdze;) .g Odpowiedz Link Zgłoś
bawi1 Re: Sobieszewo 18.02.07, 16:52 jestem zaiteresowany zlotem w Sobieszewie...wpisuje się ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
selena2505 Re: Sobieszewo 19.02.07, 16:39 Skoro nie będzie elmina to ja też nie jadę.... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Sobieszewo 22.02.07, 18:37 Będzie adres, zajrzę na chwilę, mam nocleg 60km na wschód. :0) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sobieszewo 23.02.07, 07:17 Old... miało być helsko, a będzie warmińsko czy żuławsko?:)) GBG i cooooo?? rekonesans zaliczony?? jakieś nowe wieści?? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sobieszewo 01.03.07, 20:23 melisowo... będzie:) byłyśmy, zobaczyłyśmy, zdecydowałyśmy:) za wszystkich:) do zobaczenia:) gbg wie wszystko, jak zwykle:) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Sobieszewo 01.03.07, 22:04 rena_gd napisała: > melisowo... będzie:) Melinowo ;-PPP > byłyśmy, zobaczyłyśmy, zdecydowałyśmy:) za wszystkich:) > do zobaczenia:) > gbg wie wszystko, jak zwykle:) Reklamacji nie przyjemujemy jakby coś ;-P Ale miejsce jest ok :-) (obejrzane przez męskie oko jeszcze przed nami). Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sobieszewo 02.03.07, 07:06 orissa napisała: >(obejrzane przez męskie oko jeszcze przed nami). hmmm... nic mi to nie mówi:) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Sobieszewo 02.03.07, 12:06 rena_gd napisała: > orissa napisała: > > >(obejrzane przez męskie oko jeszcze przed nami). > > hmmm... nic mi to nie mówi:) Oj no ten z tego hotelu, obok którego przejeżdżałyśmy 3 razy był tam przed nami i obejrzał ;-P Z nadzieją, że wybrałyśmy właśnie to :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_bebenek Lista;) 02.03.07, 15:07 Natalka ki_nga orissa +1 rena_gd mayday+1 dzikuska+1 lobo+2 bawi she łonderka bromba+2 argi najt ligiaa cate monika04 makdelete kemot ja+3 niezdecydowani budowniczy butna z marysia mo_a hania37 ona76 Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: Lista;) 05.03.07, 21:22 Poproszę o korektę. Jest: "cate", winno być "cate +1" Wyjątkowo nie brak mi pierwiastka męskiego na tym zlocie, heh Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_bebenek "Melisa" Gdansk-Sobieszewo, ul.Turystyczna 90 02.03.07, 15:19 A jednak domki;) ładne dwupoziomowe trzypokojowe z kuchnia i lazienka. cena od osoby to ok 33zl sniadanie - 10zl obiad - 15zl kolacja - 13zl lub obiadokolacja w cenie 22 zl Na sobote zamiast obiadokolacji zaplanowalysmy grilla, koszt to 22zl + obsluga .g Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Sobieszewo 04.03.07, 22:15 Będę, jak obiecacie, ze TO zatańczymy, wszyscy;P (Surround me Mental) profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=49304976 próbka do poćwiczenia, ja mam na płycie...:) bioderka, ramionka itd:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_ Re: Sobieszewo 07.03.07, 21:28 Do kiedy trzeba się zadeklarować na 100%? Bo może być tak, że mogę ewentualnie dotrzeć na 4-tego, ale nocą (będe wracała z Wilna). Dlatego pytam jak to mam czasowo zgrać. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Sobieszewo 13.03.07, 16:46 na krzynke szczegły poproszę jeśli mogę Odpowiedz Link Zgłoś
uszatek1 Re: Sobieszewo 14.03.07, 23:48 ona76wawa napisała: > niestety mnie nie bedzie...:((( po co to pisac.... "mnie nie bedzie".. ..wystarczy nic nie napisac, a tak.....dołujesz innych Odpowiedz Link Zgłoś
ona76wawa Re: Sobieszewo 15.03.07, 17:20 uszatek1 napisał: > ona76wawa napisała: > > > niestety mnie nie bedzie...:((( > > > po co to pisac.... "mnie nie bedzie".. > > > ..wystarczy nic nie napisac, a tak.....dołujesz innych nikogo nie doluje, poprostu chce zeby gabi wiedziala i nie robila rezerwacji dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd UWAGA!! UWAGA!!! 17.03.07, 14:15 Uprasza się wszystkich zdecydowanych na 100% na spędzenie cudownego weekendu w Sobieszewie z oszołomami netowymi, o wysłanie potwierdzenia jednocześnie na moją i gabig skrzynkę gazetową do 22 marca. Proszę się określić ile noclegów i czy wieczorny grill w cenie 25-30 zł wchodzi w grę. Po tym terminie muszę zarezerwować noclegi. Termin wpłat i nr konta podam mailowo po 20.03.07. Serdecznie dzięki, pozdrowienia i do zobaczenia:) p.s. gabig chwilowo ma problemy remontowo-techniczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: UWAGA!! UWAGA!!! 18.03.07, 08:58 To ja potwierdzam. Jestem chętna od 30 kwietnia. Jeden nocleg. Chętnie zaproszę kogoś do pokoju jeśli ktoś wybiera się tak wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: UWAGA!! UWAGA!!! 18.03.07, 15:23 Oczywiście nie jeden nocleg tylko jedna osoba. Zostaję do końca zlotu! Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: UWAGA!! UWAGA!!! 18.03.07, 22:20 UWAGA!! UWAGA!! POWTARZAM!! Proszę o maile z informacją ile noclegów, od kiedy do kiedy i inne szczegóły:) Odpowiedz Link Zgłoś
bromba32 Re: UWAGA!! UWAGA!!! 02.04.07, 11:47 Chciałam powiedzieć, że: na dzień dzisiejszy mają jeszcze dwa domki wolne ( sprawdzałam telefonicznie) pościel jest czajniki bezprzewodowe są talerze i szklanki są lodówka jest i telewizor też NIE MA: sztućców i garów (gaba jeden garnek 1,5 l please :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: UWAGA!! UWAGA!!! 02.04.07, 13:25 Brombko dziękuję za informacje :) e garnek? ostatnio kupiłam sobie danie z kubka i nie umarłam z głodu ;) A TV i tak nie będzie czasu oglądać ;) Szkoda, że nie mają suszarek do włosów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: UWAGA!! UWAGA!!! 02.04.07, 13:54 Po co garnek jak nie ma kuchenki?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bromba32 Re: UWAGA!! UWAGA!!! 02.04.07, 20:25 nie ma kuchenki??? oszzzzzz hehe no to nie potrzebuję garnka (HURRA, HURRA) Moniczko suszarkę będę mieć - pożyczę Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: UWAGA!! UWAGA!!! Monia :-) 17.04.07, 11:38 Ja suszarkę wezmę, nawet dwie mogę :-) Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: UWAGA!! UWAGA!!! Monia :-) 17.04.07, 12:14 Oj dziękuję kochane <cmok>. Mogę nie dojeść ale włosów nie ułożyć jak trzeba? Nie wychyliłabym nosa za próg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: UWAGA!! UWAGA!!! Monia :-) 17.04.07, 12:33 Eeee tam jedzenie, picie i takie tam inne przyziemne rzeczy :-) Fryz musi być i odpowiedni makijaż :-) Kosmetyczkę też wezmę, duuuużą :-) ligia Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: UWAGA!! UWAGA!!! Monia :-) 17.04.07, 13:00 NO ba ;) bez pudru nie ruszam się dalej jak do skrzynki na listy, a i to chyłkiem aby mnie któryś ze sąsiadów nie zobaczył ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Re: UWAGA!! UWAGA!!! 05.04.07, 18:25 monika_04 napisała: > To ja potwierdzam. Jestem chętna od 30 kwietnia. Jeden nocleg. Chętnie zaproszę > kogoś do pokoju jeśli ktoś wybiera się tak wcześnie. A mogę tylko na 30/31 ?:P Coooo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Oj Laski ;-) 17.04.07, 13:20 Nie zapomnijcie butów na szpilce, są niezbędne do spacerów po plaży i lesie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: Oj Laski ;-) 17.04.07, 13:43 Buty na szpilce pewnie wezmę :-))) Nooo chyba, że dostanę się wcześniej do lekarza i przejdę terapię :-)) Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Oj Laski ;-) 17.04.07, 14:04 Buty na szpilkach nie są niezbędne- biorę trampki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd PILNE!!! Informuję... 18.04.07, 07:18 co następuje....:) Do chwili obecnej wpłaty na zlocik sobieszewski uiściły następujące osoby, co jest jednoznaczne z potwierdzeniem obecności: - bromba, - ligia76, - zosia.samosia, - yanaa, - catecat, - dzikuska_sk, - she_5, - wonder_girl, - nightrain, - argentynka, - natalie, - monika, - gabig, - rena, - kaalka (wpłaci osobiście:) Wpłaty miały wpłynąć do mnie do 15.04.07, tak więc rozumiem, że kto miał się zdecydować, to już to zrobił. Listę uważam za zamkniętą, jeśli ktoś wpłacił, a pieniądze do mnie jeszcze nie dotarły, proszę o informację mailem jeszcze dzisiaj, Ori!! pośpiesz się!!:) Pozdrawiam i do zobaczenia:) Rena Odpowiedz Link Zgłoś
wiercistopka Re: PILNE!!! Informuję... 18.04.07, 12:49 eeee to znaczy że ja już nie mogie??? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: PILNE!!! Informuję... 18.04.07, 13:11 skontaktuj się z reną i wpłać jakim ekspresem to może się da jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: PILNE!!! Informuję... 18.04.07, 19:50 i jeszcze jakiś tajemniczy pan... o imieniu i nazwisku, ale bez nicka... bawi.. się ze mną:) wpłacił - niech się przyzna, że to on:) pozdrawiam serdecznie wszystkich:) Rena Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: PILNE!!! Informuję... 18.04.07, 19:52 dot. poprzedniego mojego postu:) pan namierzony, wszystko wiadomo:) R. Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: PILNE!!! Informuję... 22.04.07, 22:03 eh, Rena, ale milo bylo pomarzyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_bebenek Re: Sobieszewo 21.04.07, 19:20 W zwiazku z niewielka iloscia zgloszen dot. posiłkow informuje, ze zamowiony bedzie jedynie sobotni grill. Jedzenie, picie i alkohol kazdy zakupuje indywidualnie. pozdrawiam .g Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Sobieszewo 23.04.07, 17:57 no przecież reszte mieliśmy zamawiać na miejscu;P Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sobieszewo 24.04.07, 17:20 kolejny sobieszewski rekonesans, w składzie gabig + 2 potomstwa + rena_gd, zaliczony... fakty są następujące: 1. most był w remoncie, musiałyśmy przeprawiać się promowo... strachu trochę było, na promie nie zamknęli za nami szlabanu i baliśmy się ruszyć w środku w samochodzie:) ale żyjemy, w drodze powrotnej most działał:) 2. przywitały nas dwa psy rasy skundlonej, jeden z kleszczami na grzbiecie, bez ran gryzionych i szarpanych z obu stron się obyło, 3. grill sobotni będzie od godz. ok. 17-18-ej, ale jeszcze dokładnie ustalimy menu, napiszę wkrótce na forum, co proponują:) 4. alkohol, napoje i wszelkie dodatki, we własnym zakresie, 5. proszę zwozić płyty na sobotnią imprezkę do tańca i do kontemplacji zbiorowej też, 6. jeśli ktoś reflektuje na posiłki to niech pisze do mnie albo do gabig do końca tygodnia, 7. najbliższy sklep ok. 2 km i jadłodajnia także, więc zabrać ze sobą zapasy, 8. na wyspie nie ma bankomatu, najbliższy w drodze do Gdańska przy Makro ok. 5 km od Melisy, 9. osoby, które nie zamierzają nocować, a mają ochotę dołączyć do sobotniego grillowania niech także się opowiedzą mailowo do końca tygodnia i będą przygotowane na słone opłaty dodatkowe:) 10. dojazd do Melisy spod dworca PKS, a znad dworca PKP autobusem nr 112 kursuje na trasie: Gdańsk (ul. Wałowa) - centrum Gdańska (Dworzec Gł. PKP) - Sobieszewo - Świbno - Przegalina zkm.trojmiasto.pl/l_zkm_visual.phtml?linia=112 oraz autobusem nocnym nr N9 kursuje na trasie: centrum Gdańska (Dworzec Gł. PKP) - Sobieszewo - Świbno - Przegalina zkm.trojmiasto.pl/l_zkm_visual.phtml?linia=n9 11. wszelkie skargi, uwagi, zastrzeżenia i pytania kierować do matki organizatorki, autorki tego wątku, a nie tego postu:) pozdrawiam i nie mogę się doczekać z niektórymi kolejnego, a z innymi pierwszego po latach spotkania:) Rena Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sobieszewo 27.04.07, 12:03 Propozycja menu na sobotniego grilla z Ośrodka "Melisa" jest następująca: - bigos - kiełbaski z grilla - kaszanka - boczek a'la szaszłyk - ziemniak zapiekany w folii - smalec w dwóch smakach - ogórek kiszony - chleb wiejski, pieczywo - ketchup, musztarda - kawa, herbata Inne napoje we własnym zakresie, w cenę grilla (30 zł od osoby) jest wliczona obsługa oraz wynajęcie grilla. Miejsce do grillowania jest zadaszone, są tam stoły z ławami i trochę miejsca do tańca. Osoby, które chciałyby menu wegetariańskie proszę o pilne zgłaszanie się do 30.04., gdyż musiałabym podać ilość osób i otrzymać propozycję menu bezmięsnego. Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sobieszewo 27.04.07, 12:04 a co do zamawiania posiłków na miejscu, to niestety okazało się, że nie ma takiej możliwości, będziemy tam przed sezonem, po wolnych od pracy dniach i niestety nie ma tam zapasów jedzenia, które można przetworzyć od ręki na posiłki dla nas. właściciele muszą zrobić zakupy, ale wiedząc dla ilu osób musieliby serwować posiłki:) oczywiście jak zwykle pozdrawiam:) R. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sobieszewo 27.04.07, 21:34 jak się uda, to będzie i wegetariańskie, a jak nie, to wyjesz wszystkim ziemniaki i ogórki kiszone:) i ostatecznie chleb z musztardą:) do zobaczyska:) R. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Sobieszewo 03.05.07, 15:46 a ja mam juz bilety, zatem do zobaczyska:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sobieszewo 04.05.07, 07:32 Niektórzy się już powoli zbierają albo nawet bawią sobieszewsko od rana, niektórzy pracują z myślą o zbliżającym się cudownym spotkaniu... Do zobaczenia, buziaki będą rozdawane realnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ii.zaa Re: Sobieszewo 05.05.07, 21:54 Sodomia i Gomoria ...:PP ps. Było przesympatycznie. dziękuję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sobieszewo 06.05.07, 13:37 ja wiedziałam, ja wiedziałam, że to się tak skończy... ciągle was kocham:) ech... co to był za zlot................ Odpowiedz Link Zgłoś
babushka Re: Sobieszewo 06.05.07, 19:06 eh... Reno, Gabig, dziękuje, ze poswiecilyscie czas na wynalezienie "melisy";) Co tu duzo pisać - słow mi brak:)))))) do nastepnego Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 wspomnienia... 06.05.07, 20:11 ...inną razą. Tera ino info, ze juz my obie som doma - szczesliwe jak malo kiedy (no, w kazdym razie ja) ;). Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka my też 06.05.07, 20:36 już jesteśmy na miejscu:) 8,5h jazdy...ufff ps. poprosimy ładnie o fotki:D Odpowiedz Link Zgłoś
dzikuska_sk Re: ... i my! i my! 06.05.07, 20:39 Czapka się znalazła, po zakupieniu nowej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: ... i my! i my! My też :-) 06.05.07, 22:11 Reniu i Gabisiu dzięki za super organizację (bezpartyjną) zlota. Po długiej podróży dotarliśmy cało i nawet zdrowo do domu. Wszystkim uczestnikom (płci żeńskiej i męskiej) dziękuję za wspaniałe towarzystwo i super zabawę. Ja już się mogę pakować na następny zlot :-) Buźka duża dla Was wszystkich. ligia Odpowiedz Link Zgłoś
aluzja Re: ... i my! i my! My też :-) 06.05.07, 22:17 A ja obiecuję, że na następnym zlocie zostanę dłużej ;-) Fajnie było Was w końcu zobaczyć lub spotkać ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: Sobieszewo 06.05.07, 22:12 Eh, co to była za Sodomia, a jaka Gomooooria :) Ja chcę jeszcze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Sobieszewo 06.05.07, 22:20 Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ;) Serdeczne i gorące podziękowania dla gabig i jej rodziny za ugoszczenie i zawiezienie wtą i wewtą <cmok> Współzlotowiczom za towarzystwo, wspólne opalanie, tańcowanie, picie, a w szczególności: wonder.girl za kolanko hermanowi za wściekłe psy, wspólne piwo i naładowanie akumulatorów na co najmniej następny kwartał. zośkowi za to że przyjechał<cmok> she_5 za gorące powitanie (na pewno wpadnę do Łodzi) rybce za uśmiech, tańce na stole i towarzystwo w drodze do domu kaaleczce za te uściski żelazne ( i nie tylko) renie za dowcip i uśmiech oraz Nataleczce i Krzysiowi, Ligii, Orisce i Okęciakowi, butnej, brombce, cate, yaanie, bruckowi, izce i Michalince dużo uścisków (kogo pominęłam- przepraszam) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Sobieszewo 07.05.07, 18:45 my tu sobie gadu gadu a zdjec nie ma :PPP wysylac migusiem ;)) PS Dziekuje ze byliscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Sobieszewo 07.05.07, 19:39 ja swoje posłałam (te kilka robione komórką) sprawdzać pocztę sobie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Sobieszewo 07.05.07, 19:42 monika Twoje dostalem przed opublikowaniem postu, dziekuje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
butnaa Re: Sobieszewo 07.05.07, 19:50 dzięki za super zabawę i cudne oderwanie :))) no i proszę o zdjęcia ;) ja chcę jeszcze raz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sobieszewo 07.05.07, 21:24 będą... spakowane... na jakimś serwerze... ale jutro:) a do mnie nic od moniki nie doszło... mam pełną skrzynkę, więc proszę na ruda_maupa@gazeta.pl ... to też ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re: kiedy więc bedzie ten zlot? 08.05.07, 00:06 czekam i czekam, a zlotu nie ma;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianpoczwarian Re: kiedy więc bedzie ten zlot? 08.05.07, 08:04 brucee napisał: > czekam i czekam, a zlotu nie ma;))) Lucek, bo Ty w zlym miejscu czekasz;-PP Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re: czyli, ze spotkania znowu "nici"? 08.05.07, 10:26 A taka ładnie dziś na plaży.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: Sobieszewo 08.05.07, 11:27 rena_gd napisała: > będą... spakowane... na jakimś serwerze... ale jutro:) > a do mnie nic od moniki nie doszło... mam pełną skrzynkę, więc proszę na > ruda_maupa@gazeta.pl ... to też ja:) No wreszcie kobieta, ktora wie jak zrobic dobrze :P Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Sobieszewo 08.05.07, 11:29 hermanowy napisał: > No wreszcie kobieta, ktora wie jak zrobic dobrze :P heh, nieskromnie powiem, ze to troche tez moja zasluga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: Sobieszewo 08.05.07, 19:10 W takim razie she sie jeszcze musi troche poduczyc :P. Rapidshare jest glupie bo ma ograniczenie zwiazane z IP komputera, poza tym po co rozbijac zdjecia na takie malutkie paczuszki? :) Na przyszlosc i innym polecam serwisy w stylu www.diino.com lub www.badongo.com lub inne podobne :). Darmowe i bez ograniczen :). Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Sobieszewo 08.05.07, 20:22 Ja swoje dałam do wywołania, mają być z płytką na czwartek. Więc jak bóg da to wyśle w czwartek. Najpierw oczywiście cenzura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Sobieszewo 08.05.07, 20:29 He he he No dobrze- bez cenzury tylko potem nie narzekaj ;P Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Sobieszewo 08.05.07, 20:45 hermanowy napisał: > she sie jeszcze musi troche poduczyc :P. <chlip> <foch> myślałam, że mnie lubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Sobieszewo 09.05.07, 16:56 hermanowy napisał: > Po czym wniosłas? :P czytaj: "skąd Ci to do łba przyszło?"? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sobieszewo 08.05.07, 22:56 herman... moje dziecię korzysta z tego serwera i to on wrzucił tam zdjęcia, a w małych paczuszkach się szybciej załącza:), więc nie marudź i nie doprowadzaj she do łez:) i ciesz się, że masz się na tych zdjęciach i nie tylko się:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: Sobieszewo 08.05.07, 11:29 No ja sie pojawilem, niejako z "partyzanta", ale nie zaluje :). Dziekuje wszystkim, to byl chyba jeden z lepszych zlotow ostatnich lat. Chociaz mial jedna wade - byl za krotki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Sobieszewo 08.05.07, 17:32 herman co Ty pleciesz, gdyby byl dluzszy moglbys sie przyzwyczaic do dobrego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: Sobieszewo 08.05.07, 19:02 Plecki bym Ci do konca rozmasowal.... (*rozmarzyl sie) :) Odpowiedz Link Zgłoś
wonder.girl Re: Sobieszewo 08.05.07, 20:02 hermanowy napisał: > Plecki bym Ci do konca rozmasowal.... (*rozmarzyl sie) :) Hm... Miny Zośka gdy Go masowałeś nie nazwałabym rozmarzeniem. :P Raczej słychać było jakieś jęki. :P Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: Sobieszewo 08.05.07, 20:24 Jeki i przyjemnosc czesto ida w parze :P. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Sobieszewo 08.05.07, 20:26 Zależy jakie jęki. Zosiek raczej jęczał niezbyt przyjemnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wonder.girl Re: Sobieszewo 08.05.07, 22:41 monika_04 napisała: > Zależy jakie jęki. Zosiek raczej jęczał niezbyt przyjemnie ;) Jęczał jakby Go bolało. :) Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Sobieszewo 08.05.07, 22:46 eee nie znacie się! udawał tak,żeby nie wyszło na jaw jak mu doooobrze było;P Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Sobieszewo 08.05.07, 22:47 A to bardzo dobrze się krył ;) Niczym rasowa kobieta ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: Sobieszewo 08.05.07, 23:15 Oj, czepiacie się, ja tam odebralam, ze Im dobrze bylo, relaksująco:) Jęczeć każdy moze trochę lepiej i troche gorzej... PS. Kaalka, chcesz miętusa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Sobieszewo 08.05.07, 23:17 Herman przez to masowanie zaraził się od zośka marudzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Sobieszewo 08.05.07, 22:04 Obejrzałam te fotki od renki i stwierdziłam, że jednak przyda mi się małe odchudzanie. Ten brzuch jesooo Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sobieszewo 08.05.07, 22:58 ten aparat zdecydowanie niektórych poszerza, więc się nie martw, nie jesteś sama:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Sobieszewo 08.05.07, 23:18 To mnie pocieszyłaś bo zdążyłam się zważyć i stwierdziłam, że ciągle tyle samo ważę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: Czy ja mogę ... ? 09.05.07, 15:18 Prosić o fotki... Od Gabi dostałam aż 3 (słownie: trzy) :-)))) Na których żywcem jestem wyjęta z taniego (nawet bardzo) horroru :-) Wiem, wiem, ja tak wyglądam, zacznę chodzić kanałami. Pozdrówki Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Czy ja mogę ... ? 09.05.07, 16:46 ligia sadze ze oboje bylismy niewiele znaczacym epizodem, bo nikt nie wyslal na linkow do zdjec ... teraz to juz nawet ich nie chce :P Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Czy ja mogę ... ? 09.05.07, 17:02 wysłałam linki do zdjęć na następujące adresy: bernarda@gazeta.pl, kaa.lka@gazeta.pl, gabig_gd@gazeta.pl, orissa@gazeta.pl, ligia76@gazeta.pl, monika04@gazeta.pl, she_5@gazeta.pl (tu pomyliłam się co do loginu moniki i wysłałam jej później ponownie) catecat@gazeta.pl, argentynka@gazeta.pl, wichrowe_wzgorza@gazeta.pl, wiercistopka@gazeta.pl, ii.zaa@gazeta.pl, mayday5@gazeta.pl dzikuska_sk@gazeta.pl, hermanowy@gazeta.pl, zosia.samosia@gazeta.pl, butnaa@gazeta.pl, bromba32@gazeta.pl nie wysłałam do siebie, najta, okęciaka, wonderów i yaany (do niektórych nie znam adresów, a inni dostaną od bliskich:) nie moja wina, że poczta gazetowa tak gó..ano działa:) pozdrawiam:) R. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Czy ja mogę ... ? 09.05.07, 17:13 zosia.samosia@gazeta.pl ???? a od kiedy jestem przez jedno "o" ? ;PPP ciekawe kto je bedzie ogladac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Czy ja mogę ... ? 09.05.07, 17:16 zosia.samoosia napisał co napisał ale grymasi, boszzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
wonder.girl Re: Czy ja mogę ... ? 10.05.07, 21:41 rena_gd napisała: "wonderów" - zabrzmiało jakbysmy byli malzenstwem - niniejsza plotke dementuje Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Czy ja mogę ... ? 09.05.07, 17:33 O to ja jestem lepsza- dostałam 4 fotki. Wprawdzie głównie z pierogami, ale jakie to smaczne wspomnienie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: Czy ja mogę ... ? 09.05.07, 20:19 Marudzenie... Tak, to jest coś, co bardzo lubię i chyba jestem w tym nawet dobra... Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Czy ja mogę ... ? 09.05.07, 22:07 O, ktoś miał aparat fotograficzny na zlocie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Czy ja mogę ... ? 09.05.07, 22:34 a ja nie znam dipa szedoła.... i dlatego nic mu nie wysłałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Czy ja mogę ... ? 10.05.07, 18:20 ja mu wyślę za stosowną opłatą;) hyhy;> Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: Sobieszewo 12.05.07, 17:37 No i co? koniec fotek? Przyznac sie kto jeszcze nie wyslal i marudzi!!! @wonder - co z tym twoim kumplem co mial aparat? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Sobieszewo 12.05.07, 18:32 ja też jestem rozczarowana, że np. nie mam luckowej na fotkach:(( ukrywaczka:) tylu fotoreporterów było, a efekt jakiś marniutki:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiercistopka Re: Sobieszewo 13.05.07, 22:07 O... zapomnialam ;) Chcialam napisac, ze fajnie bylo ;) I podziekowac wszystkim, ze byli... bez wymieniania, coby nikogo nie pomijac :) :) no :) Odpowiedz Link Zgłoś