Gość: fonfette IP: *.elartnet.pl 26.08.03, 23:04 uprzejmnie zapraszam na imprezke okolicznosciowo juz w te sobote o 1745, pl zamkowy 6 drugie pietro:) fnf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poldix Re: impreza 27.08.03, 00:49 Gość portalu: fonfette napisał(a): > uprzejmnie zapraszam na imprezke okolicznosciowo juz w te sobote o 1745, pl > zamkowy 6 drugie pietro:) > fnf ale jak tam dojechać?..skoro 63 już od 3 lat nie jeździ a z Blachowni jest dosyć daleko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.dombczak Re: impreza 27.08.03, 10:36 ...furmanke bier:) masz leb i ..., to kombinuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
janatalia Re: impreza 27.08.03, 13:09 bede, ja bede. najchetniej bym juz byla w piatek po nocy, z gdanska jadac, ale nie mam gdzie kimac. Odpowiedz Link Zgłoś
poldix Re: impreza 27.08.03, 14:20 jerzy.dombczak napisał: > ...furmanke bier:) masz leb i ..., to kombinuj:) :)))) koń by się uśmiał jakbym mu mapę pokazał na dodatek na drugie piętro z furmanką wjechac kazał;) -->a te kropki to o zdrobnienie słowa "łeb" chodziło?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: impreza IP: *.gdynia.mm.pl 27.08.03, 14:34 ja nie wiem ,gdzie ta impreza,ale i tak bym penwie nie mogła. jednak jeszcze raz: wszystkiego co naj na tej nowej drodze:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: impreza IP: *.e-lider.pl 28.08.03, 09:05 w sumie nie wypada, aby nie bylo zyczen ode mnie:) zycze ci, aby, kiedy bedziesz umierala, nikt nie trzymal cie za reke. dziekuje: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeo Re: impreza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 21:56 no tak, zawsze gdzies ekstremalnie dalekooo ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś