uwiedz_mnie 15.12.03, 14:24 Uwodzicielu! Uwiedź mnie! Czas już najwyższy! Dosyć rozmów o niczym i obietnic bez pokrycia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vluczykij Re: Uwodzicielu! 15.12.03, 16:08 czy uwodziciel juz wie..ze jest uwodzicielem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobroslawa.mieniak Re: Uwodzicielu! 15.12.03, 18:14 uwodzicielu ,uwiedź się sam. Odpowiedz Link Zgłoś
grau Re: Uwodzicielu! 15.12.03, 18:18 uwiedz_mnie napisała: > Uwodzicielu! Uwiedź mnie! Czas już najwyższy! Dosyć rozmów o niczym i > obietnic bez pokrycia! bez pokrycia .. ?? kiedy uwodze ide na calosc :)) sz., kryj sie Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Uwodzicielu! 15.12.03, 22:02 hmm to pewnie bylo do australijczyka ... tylko czy on juz o tym wie, a moze adwokat australijczyka zabronil mu sie wypowiadac ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Uwodzicielu! 16.12.03, 11:20 uwiedz_mnie napisała: Dosyć rozmów o niczym i obietnic bez pokrycia! z pokryciem, najlepiej bez przykrycia :) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Uwodzicielu! 16.12.03, 15:51 nie o młą chodzi bo jestem pedał zdeklarowany....moge jakiegoś chłopa o migotanie przedsionków ewentualnie poprzyprawiać:))))) ps. loczki, z tym kryciem to lepiej jednak uważać....strasznie się potem wydzierają konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re: Uwodzicielu! 16.12.03, 17:09 czy wydarte konsekwencje można łatać, 3a? ;-)) hipek_ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
luckyman1 Re: Uwodzicielu! 16.12.03, 17:51 Uwodziciel uwiedzie, zaciągnie do łóżka, zrobi swoje i odejdzie. Może lepiej niech nie uwodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Uwodzicielu! 16.12.03, 18:18 hmmm.....man, w końcu jak ma potem chrapać to niech spada:) ps. margitu, wydarte konsekwencje sie zatyka nie łata:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_cube Re: Uwodzicielu! 16.12.03, 17:58 Chciałabym zgłosić wniosek formalny i poprosić wszystkich znajacych się na tym o rozbiór słowa "uwodzić". Krótko mówiąc mnie się to żle kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
flirciarz Re: Uwodzicielu! 22.12.03, 15:53 Tylu juz sie przypisywało temu wezwaniu , że nie wiem czy jeszcze mam sznase abyś mnie rozpoznała!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś