sugar_cube 29.12.03, 20:15 na mnie czeka ban! :) [:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: wchodze na czat pierwszy raz od miesiąca i ju 29.12.03, 21:33 sugar_cube napisała: > na mnie czeka ban! :) > [:-) Tak to jest jak sie ma takie samo IP jak ktoś, kto lubi rozrabiać na czacie. Dj kiedyś to nazwał "zbiorową odpowiedzialnością". P.S. Ban zdjęty. Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: wchodze na czat pierwszy raz od miesiąca i ju 29.12.03, 22:22 zabanowac TP SA! pretensje do Bertranda Le Guerna :P ;-) Mors Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_cube Re: wchodze na czat pierwszy raz od miesiąca i ju 29.12.03, 22:23 Moi Drodzy, widze tu jednak pewnien problem... eee... otóż, jakby to powiedzieć... kiedy zdejmujecie juz ze mnie tego bana to zdejmujecie go tez oto tem samem z ohydnych szkodników! Szkodniki tylko na to czekają i natychmiast zaczynają szkodzić! Tak oto powstaje tak zwane błędne koło! Co począć! Znowu musicie nałożyć bana na szkodników! Wówczas dajmy na to ja wchodzę sobie jak gdyby nigdy nic na czata, a tam czeka już na mnie ban! I wtedy ja wchodze na forum i... po czym... a nastepnie... wobec tego... w tej sytuacji... następnie... po czym... z kolei... wtedy ja... a wtedy wy... po czym ja znowuż... wówczas... czego konsekwencją jest... Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_cube Re: wchodze na czat pierwszy raz od miesiąca i ju 29.12.03, 23:28 Drogi Morsie Zapewne wykaże się ignorancją ale okazuje się ze pęd do wiedzy jest silniejszy, a mianowicie kimże jest wzmiankowany przez Ciebie Bertrand de Guerne i czy masz do niego numer na komórkę? Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_cube Re: wchodze na czat pierwszy raz od miesiąca i ju 29.12.03, 23:44 Dodam jeszcze na marginesie, ze, jak to mowia - na chwile obecną, okazuje się, ze mój nik jest juz zarejestrowany i uzywanie go wymaga podania hasla..., czyli ze nie dosyc ze jestem najprawdopodobniej szkodnikiem (!), to jeszcze: 1. przywlaszczylam sobie cudzego nika 2. nie znam hasla 3. a nawet jakbym je znala, to nie wiem gdzie podac... ...i jeszcze sie awanturuję! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: wchodze na czat pierwszy raz od miesiąca i ju 30.12.03, 09:59 a może wystarczy grzecznie zapytać, o co chodzi twojemu komputerkowi? Pozdrawienia od amatora już po kłopotach (oby na zawsze) Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: wchodze na czat pierwszy raz od miesiąca i ju 30.12.03, 11:18 tez to miałam kilka razy-weszłam na niezalogowanym niku więc ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś