Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Relacja z podróży do Portugalii

IP: *.toya.net.pl 31.05.10, 19:17
    Polecam fajny tekst-relację z podróży do Portugalii, ze szczególnym
    uwzględnieniem Doliny Douro. Dużo o winach i ładne zdjęcia...
    www.prokapitalizm.pl/wyprawa-do-krainy-porto.html
    Obserwuj wątek
      • Gość: gregor Re: Relacja z podróży do Portugalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 19:41
        Żena leci nosem. To napisał koleś który tam nie był albo jest debilem. Zdjęcia z kradzieży? Nie spamuj, koleś. "pro kapitalizm" to najgłupszy adres świata.
        • Gość: paweł Re: Relacja z podróży do Portugalii IP: *.toya.net.pl 31.05.10, 21:18
          Gregor, jakiś straszny bufon z ciebie...
          • Gość: kogucik Re: Relacja z podróży do Portugalii IP: *.chello.pl 31.05.10, 22:57
            kącik wzajemnej adoracji
      • vintrips Re: Relacja z podróży do Portugalii 01.06.10, 04:04
        Dobrze napisany i ciekawy tekst z fajnymi zdjęciami. Więc o co chodzi ?

Prawdopodobnie chodzi o to, że Forum Wino GW stało się miejscem prezentowania swoich kompleksów zamiast rozmowy o winie i jego kulturze.
        Dla niektórych jest to platforma służąca li tylko obrażaniu innych, z upodobaniem nazywając ich złodziejami, przemytnikami, kłamcami czy też po prostu oszustami, żeby wymienić pierwsze z brzegu.
        Dla niektórych Forum daje możliwość zaprezentowania bogatych zasobów swojego wulgarnego i rynsztokowego słownictwa, tak jak gdyby miało to ich bardziej uwiarygodnić.
        Istnieje też grupa zagorzałych „miłośników wina” podszywających się pod nicki innych i pisząca obraźliwe teksty w ich imieniu.
        Z kolei dla osób piszących o swoich doświadczeniach enoturystycznych, daje możliwość przekazania jakże cennych informacji o najskuteczniejszych sposobach przewalania tych frajerów winiarzy na darmowe degustacje.
        Żeby nie wspomnieć o traktowaniu życzeń świątecznych, jako perfidny spam i kasowanie takich postów. Naprawdę. Wydawałoby się, że to ponury żart, ale to nie jest wcale żaden żart.

VINTRIPS
        • Gość: Zdzichu Re: Relacja z podróży do Portugalii IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 21:36
          UWAGA: Stankiewicz znowu spamuje
          • Gość: kruk Re: Relacja z podróży do Portugalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 22:53
            Luz. Stankiewicz zalany całkiem. Ratuje resztki baraku w Józefowie. Zgnije ten zalany domek spamera.
      • Gość: Sławomir Kowalczyk Re: Relacja z podróży do Portugalii IP: *.piotrkow.pilicka.pl 01.06.10, 14:47
        To ja jestem autorem tej relacji. Zapewniam, że w Portugalii jednak byłem,
        zdjęcia są również moje. Co do poziomu Gregora - no cóż... już kodeks Boziewicza
        określał, komu można dać satysfakcję, ten pan nie należy do tej grupy. I tyle.
        • jeepwdyzlu Re: Relacja z podróży do Portugalii 07.06.10, 14:41
          sławek bardzo przyjemna relacja
          gregorem sie nie przejmuj - ma małego fiutka...
          jeep
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka