Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy mogę te wina odłożyć do piwniczki na lata

IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 15:16
    Witam, mam pytanie posiadam trzy wina:
    Poggio Scalette Il Carbonaione IGT 2003 sklep.vininova.pl/poggio-scalette-il-carbonaione-igt,p1341,k217.html
    Echeverria Founder's Selection Cabernet S.2003r sklep.vininova.pl/echeverria-founders-selection-cabernet-sauvignon,p1208,k211.html
    Domaine Du Haut + Passeloup Margaux 2003 r. www.sommelier.com.pl/oferta/europa/francja/bordeaux/margaux/domaine_du_haut_passeloup/
    zależy mi aby poleżały jeszcze w piwnicze przez kolejne 10 lat, widzę że importuje (2 z tych win) jedna firma z Wielkopolski+ zastrzegam nie miala to byc kryptoreklama.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Młot na debili Zdecyduj się "Magdo": Piotr? Tomaszek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 15:41
        Podszkol się w trollingu, bo słabo to idzie Ci na razie.
        • Gość: Magda Re: Zdecyduj się "Magdo": Piotr? Tomaszek? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 15:59
          Przepraszam, ale nie rozumiem tematu Twojego postu?

Rozumiem, że w swojej nadzwyczaj sprytnej "dedukcji" uznałeś, że wszyscy jesteśmy tą samą osobą?:)
          Zwróciłam uwagę, iż niejaki Tomaszek korzysta z tego samego dostawcy internetu, ale jeśli dla Ciebie oznacza to jedną i tę samą osobę to gratuluję:)
          Niejaki Piotr korzysta z usług innego dostawcy, więc tego już zupełnie nie pojmuję:) może wprowadziłeś się w błąd tym, że odpisując Piotrowi wpisałam jego imię w rubrykę: autor?

Chyba będę musiała zarejestrować moje konto na forum, a tymczasem nie życzę sobie żadnych insynuacji jakoby zaśmiecam forum dziwnymi i głupimi wątkami.

Tyle w temacie
        • Gość: Tomaszek Re: Zdecyduj się "Magdo": Piotr? Tomaszek? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 16:03
          nie trafiles z tym trolingiem+ ani nie mam na imie Magda, a reszte sam sobie wymysl. straznik sie znalazl.
          pozdrawiam.
          • Gość: gość Re: Zdecyduj się "Magdo": Piotr? Tomaszek? IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.13, 14:54
            jaka wtopa,poproś kogoś mądrzejszego od siebie(może to być w twoim przypadku dosłownie ktokolwiek) żeby ci wyjaśnił co to jest nr IP,może się następnym razem tak nie skompromitujesz,żałośnie wyszło
      • Gość: Peugeot 206 Educate yourself on the good reason why that is person IP: 192.187.106.* 28.10.13, 11:39
      • Gość: Dadzą radę Re: czy mogę te wina odłożyć do piwniczki na lata IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.13, 16:57
        trzymaj jako cacka bp vininova długo nie pojedzie handlowcy ssają pięknie
        • felinecaline Re: czy mogę te wina odłożyć do piwniczki na lata 05.11.13, 13:39
          Trzymaj jak cacka ze wzgledu tylko i wylacznie na walory wina.
      • Gość: Palio Fire 1.3 16V Mulberry Sale Wrbyso IP: 58.51.148.* 04.11.13, 16:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka