Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Winarium Toruń, niestety

IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 10:37

...wykrakałem i, jak dochodzą mnie słuchy (tudzież latające ciężkie przedmioty oraz...poezja* -od wielbicielek?) jutrzejsza IMPREZA degustacyjna bardziej ZAMKNIĘTA niż przypuszczałem. Takie raczej zaklęte rewiry...Pozostaje mi przeprosić wszystkich Zainteresowanych za zamieszanie. "Maybe next time, stay tuned" jak mówią w Berry Bros. and Rudd.

*Jako zadośćuczynienie może 2 wyjątki: "W rześkim tchnieniu toruńskiego poranka złotym blaskiem bije po oczach klamka", wycałowana przez postronnych spragnionych, jak rozumiem. Albo "77 wiosen dziś mja, łyknęłam z flaszy Kondrata-sana, gdzie Ziemia, gdzie Niebo, brylantowa mgiełka oświeca wszystko, Hosanna!" dopisek "po konsumpcji Wranaca od Tikvesha".

P.S. Viniaq, duszo poczciwa, napisz coś pozytywnego w tej ciężkiej potrzebie! ;-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: viniaq Re: Winarium Toruń, niestety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.11, 15:43
        A jest tam aromat zgniecionych pożółkłych liści dębu syberyjskiego zgrzybiałymi stopami niemyjącego się od urodzin mongolskiego konnego kuriera w pionowych ustach i poprzecznym nosie? Bo jak nie ma to znaczy szef MK pan W się nie postarał o odpowiednią otoczkę ideologiczną. Bo wszyscy mają w końcu beczkę (najlepiej w pionowych ustach).
        • Gość: denko Re: Winarium Toruń, niestety IP: *.tvk.torun.pl 19.01.11, 16:46
          Zbadam i doniosę...
          • Gość: amator winka Re: Winarium Toruń, niestety IP: *.183.195.33.dsl.dynamic.eranet.pl 20.01.11, 20:00
            Potwierdzam. Otrzymałem po wieku staraniach odpowiedź "niestety wszystkie miejsca zajęte" itp... Na www. winarium.pl nie ma wzmianki o imprezie. Można domniemywać, że selekcja nastąpiła tak jak obsadzanie list wyborczych..... decydował Prezes.
            • Gość: viniaq Re: Winarium Toruń, niestety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 21:35
              No to co? Maja obowiązek trzymania wolnych miejsc? To nie Boże Narodzenie - tyle ile miejsc jest wolnych to ich sprawa. Komuna się skończyła - nic się wam nie należy a tym bardziej miejsce na tak ekskluzywnej imprezie.
            • Gość: zawiedziony Re: Winarium Toruń, niestety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.11, 16:49
              Tak, potwierdzam w tej firmie o wszystkim decyduje Ojciec Prezes Pabiański i jak jesteś zwykłym szaraczkiem to zapomnij...
          • Gość: denko Re: Winarium Toruń, niestety IP: *.tvk.torun.pl 21.01.11, 14:58
            Sprawdziłem (Mongoła nie ma), ale przy wyjściu potknąłem się i połknąłem - nie doniosłem...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka