Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

koszerne wino

IP: *.rev.netart.pl 22.08.13, 08:08
    witam. wiecie gdzie mogę zakupić naprawdę dobre koszerne wino?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tomek Re: koszerne wino IP: 212.160.172.* 22.08.13, 09:44
        Witam,
        dobre wina koszerne z Izraela kupowałem w piaseczyńskiej Karafce. www.karafka.pl

Pozdrawiam
        Tomek
      • Gość: jesse Re: koszerne wino IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 23:29
        Trafiłem tu przypadkiem, a tak się składa, że jestem stałym klientem domu wina i wkurza mnie to, gdy ktoś pisze takie głupoty jak Ty, więc nie mogłem przejść obojętnie obok twojej wypowiedzi.

Drogi borekla908 nie wiem z czego wynika Twoja nienawiść do domu wina bo z tego co widzę, przeglądając przed chwilą ostanie kilka wpisów o winach hejtujesz wszystko o winie, w negatywnym świetle stawiając dom wina. Najgorsze jest to, że udzielasz się mało merytorycznie, a przemawia przez Ciebie jakaś dziwna nienawiść i zazdrość (?).

Poczytaj trochę prasy branżowej, zarówno polskiej i zagranicznej zanim wejdziesz w świat win i będziesz pisał takie farmazony. Poniżej wrzucam konstruktywne info dla osób, które szukają merytorycznej odpowiedzi:
        Po pierwsze - Wina Golan Heights Winery smakują tak samo u każdego dostawcy
        Po drugie Wszystkie wina z Golan Heights Winery są koszerene i to też nie zależy od importera tylko od producenta
        Po trzecie pokaż mi adres polskiego sklepu gdzie można kupić taniej te wina. Każdy zdaje sobie sprawę (no może za wyjątkiem borekla908), że do kosztów wina dochodzi koszt transportu, obsługi importu etc. etc.

borekla908 - chyba, że zamawiasz wina w sklepach online za granicą i wybierasz jak na allegro przesyłkę na
        e-mail 0zl (to zwracam honor ;])

Zejdź na ziemie, bo nic nie wnosisz merytorycznego do dyskusji o winach, a wychodzisz przy tym na kompletnego laika i antyspecjalistę od win.

jesse

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka