Gość: 15kaczek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.05, 17:23 miał byc cały list i co ??? ja rozumiem, medycyna, hipokrates, ratujesz stworzenia etc etc, ale czekamy .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buncek Re: santos i co ??? 02.08.05, 09:29 Gość portalu: 15kaczek napisał(a): > miał byc cały list i co ???...czekamy .... Nie wypowiadaj się za INNYCH !!! JA nie czekam na jakieś megalomańskie fatazje tego idywiduum ! NIE CZEKAM !!! NIE INTERESESUJE MNIE !!! I...NIE ZABIERAJ GŁOSU ZA MNIE !!! A ty hodowco drobiu: "15kaczek" jak chcesz coś od siebie to pisz TYLKO w swoim imieniu. Jak widzisz zastosowałem formę "ty" pisząc małą literą - to forma obrazy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg Re: santos i co ??? IP: 212.160.147.* 02.08.05, 10:28 ależ Buncku "15kaczek" nie napisał "ja i Buncek czekamy", nie, o Tobie nie było tam ani słowa, natomiast sporo forumowiczów wypowiadało się wcześniej, że chętnie poczyta dalszą część listu (w tym ja), wiec zastosowanie pierwszej osoby liczby mnogiej było uprawnione. A Ty, Buncku, chyba się w ogóle nie znasz na winach, bo gdybyś się znał, to byś docenił to, że bądź co bądź zawodowiec chce się podzielić swoją winną wiedzą i wieloletnim doświadczeniem. Jeśli Cię to nie interesuje, to po co w ogóle czytasz forum? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buncek Re: santos i co ??? 02.08.05, 14:38 Gość portalu: docg napisał(a): > natomiast sporo forumowiczów 3 czy 4 ??? > że bądź co bądź zawodowiec A skąd WIESZ o tym ??? Z jego treści rzekomego listu ??? Nie bądź naiwniejszy niż 6 miesięczne dziecko :))) > chce się podzielić swoją winną wiedzą i wieloletnim doświadczeniem. Na razie niczego odkrywczego na miarę rzekomego zawodostwa nie przeczytałem :( Ot bzdety jakich można znaleźć w internecie mnóstwo :) > Jeśli Cię to nie interesuje, to po co w ogóle czytasz forum? Czytam bo...JEST dla wszystkich :) > pozdrawiam Również POZDRAWIAM :) Odpowiedz Link Zgłoś