Gość: gaga IP: *.tin.it 09.12.02, 17:16 blisko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winoman Re: Jestem.... 09.12.02, 17:20 Hmm, to chyba trochę niesportowo było, ale gratuluję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Jestem.... IP: *.tin.it 09.12.02, 17:19 BINGO!!!!!!!! 5.000 butelek poszlo w ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: a moze jakies szczegoly??? (n/t) 10.12.02, 10:35 Spojrz na licznik wszyskich postow. Gago, gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg tylko na ekranie... IP: 212.160.147.* 10.12.02, 11:25 ... jest 5000 bo ten licznik jest do niczego i zawyża liczbę postów (od pewnego czasu zaczął liczyć podwójnie albo w jakiś jeszcze inny sposób) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: tylko na ekranie... 10.12.02, 11:31 Gość portalu: docg napisał(a): > ... jest 5000 bo ten licznik jest do niczego i zawyża liczbę postów (od pewnego > > czasu zaczął liczyć podwójnie albo w jakiś jeszcze inny sposób) > pozdrawiam Czyżbyś sam własne rachunki prowadził? :-))))) Nie wiem, czy zawyża, na pewno działa z opóźnieniem, może stąd to wrażenie. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: tylko na ekranie... IP: *.tin.it 10.12.02, 11:49 Przepraszam Szanowne Zgromadzenie, ale nie moglam sie powstrzymac. A moze kiedys, gdy nuda bezdenna mnie dopadanie policze opisywane na tym forum butelki. Wyjdzie 5.000 czy nie? Pozdrawiam, Gaga Odpowiedz Link Zgłoś
docg Re: tylko na ekranie... 10.12.02, 11:56 może wyjdzie, a może nie, zależy jak liczyć. jeśli zdanie "wina włoskie są do bani" potraktować jako ocenę, to już masz kilkadziesiąt tysięcy butelek ocenionych :))))))) Ja dorzucę jedną, skromną: Jacob's Creek Chardonnay 2000 (Australia), makro 27 zł, carrefour 22 zł (obie ceny promocyjne) - nie znam się na białych winach (na czerwonych też nie za bardzo, ale trochę lepiej:) ), ale to mi smakowało; trochę cytrusów, trochę beczki, ogólnie polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: tylko na ekranie... 10.12.02, 12:29 docg napisał: > może wyjdzie, a może nie, zależy jak liczyć. jeśli zdanie "wina włoskie są do > bani" potraktować jako ocenę, to już masz kilkadziesiąt tysięcy butelek > ocenionych :))))))) > Ja dorzucę jedną, skromną: > Jacob's Creek Chardonnay 2000 (Australia), makro 27 zł, carrefour 22 zł (obie > ceny promocyjne) - nie znam się na białych winach (na czerwonych też nie za > bardzo, ale trochę lepiej:) ), ale to mi smakowało; trochę cytrusów, trochę > beczki, ogólnie polecam > i pozdrawiam Piłam kiedyś Jacob's Creek Chardonnay - nie przepadam za klasycznymi Chardonnay, ale to było naprawdę dobre. Cena rzeczywiście b. atrakcyjna, bo ja kupowałam kiedyś w Alkoholach Świata za prawie 50 zł!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś