Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wina Europy 2005-2006

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 18:17
    Gdzie jeszcze można nabyć Wina Europy 2005-2006 Wojciecha
    Bońkowskiego i Marka Bieńczyka? Przeszukałem chyba większość
    księgarni internetowych i niestety nakład się skończył. Swój
    egzemplarz zgubiłem podczas kupowania wina w Słowenii.
    Obserwuj wątek
      • shogun_smutku Re: Wina Europy 2005-2006 16.08.07, 10:02
        chodzi Ci o internet, nie wiem, czy Matras sprzedaje przez net ale będąc
        ostatnio w jeden z księgarni tej sieci, po inną polecaną na forum książkę,
        obaczyłem, że mają jeszcze Wina Europy, może znajdziesz jakąś Matrasową
        księgarnie niedaleko siebie?

Pozdrawiam!
        • Gość: albuquerque Re: Wina Europy 2005-2006 IP: *.171.101.2.crowley.pl 16.08.07, 11:50
          Wielkie dzięki za info! Czy to może była jakaś księgarnia w
          Warszawie?
          • rurale Re: Wina Europy 2005-2006 16.08.07, 12:15
            www.matras.pl/
            pozdrawiam
            • Gość: willycoyote e-maile do autorów? IP: *.159.c78.petrotel.pl 16.08.07, 13:58
              Można też pisać do autorów i zapytać:
              editor@polishwineguide.pl
              bonkowsk@poczta.onet.pl
              mbienczyk@hotmail.com

• Gość: Józef Re: e-maile do autorów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 23:21
                Po takim poście autorzy dostaną 1000 wiadomości spamowych z ofertami
                viagry. Oj Willy, czasem warto pomyśleć zanim coś się zrobi.
                • Gość: star Re: e-maile do autorów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 01:00
                  juz dostaja:-(
                  www.google.pl/search?hl=en&q=bonkowsk%40poczta.onet.pl&btnG=Google+Search
                  www.google.pl/search?hl=en&q=mbienczyk%40hotmail.com&btnG=Google+Search
                  pzdr
                  star
                  • Gość: willycoyote Re: e-maile do autorów? IP: *.159.c78.petrotel.pl 17.08.07, 11:49
                    Bardzo chętnie dałbym tylko to oficjalne w
                    www.polishwineguide.com/contact.html ale Wojtek pisał do
                    mnie, że z tym serverem miał nieraz jakiś problem i z tego powodu
                    prosił mnie pisać do adresów, które poznawaliście. Nie chciałem
                    zrobić nic złego. Ja też nie otrzymuję dużo spamów i mam adres e-
                    mail widoczny w niektórych włoskich stronach internetowych. Kto chce
                    spamować, niestety, otrzymuje adresy od wielu innych żródeł a nie
                    czeka pewnie na jakiś błąd przeze mną w tym forum.
                    • shogun_smutku Re: e-maile do autorów? 17.08.07, 17:31
                      dlatego ani strony Matrasa(żeby nie było kryptoreklamy;>) ani autorów(żeby nie
                      było zamieszania;>) nie podałem
                      a owszem w Warszawie, precyzyjniej na skrzyżowaniu Al. Solidarności z Jana Pawła
                      II (zachodnio-południowy kwadrat)
                      Pozdrawiam!
                      • Gość: albuquerque Re: e-maile do autorów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 17:49
                        Bardzo Ci dziękuję za pomoc! Książkę właśnie tam nabyłem a dokładną informację
                        uzyskałem w księgarni na Nowym Świecie. Powiedziano mi także, iż w całej Polsce
                        pozostało chyba 4-5 pozycji w księgarniach Matrasa.
                        • shogun_smutku Re: e-maile do autorów? 17.08.07, 20:51
                          hehe, to się ciesze;> dobrze, że z ciekawości zobaczyłem co mają prócz tego co
                          biorę, ceny też mają niskie swoją drogą;>
                          Szykuj się na nowe wydanie na jesieni!
                          Pzdr!
                          • Gość: josef Re: e-maile do autorów? IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.07, 22:37
                            no i własnie jest pytanie - czy rzeczywiście na jesieni? Dotarło do mnie nie
                            wiem skąd, że jednak poślizg będzie... Czy któryś z Panów BMW mógłby cos powiedzieć?
                            Bo jak ma być poślizg, to zaczynam szukać wydania 2005/6...

PS. Czy ktos ma do sprzedania/sprezentowania "Kroniki wina" MB?
                            • Gość: Wojciech Bońkowski Re: e-maile do autorów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 09:53
                              Z powodów "wydawniczych" poślizg niestety będzie. Wydanie 2008/2009
                              ukaże się w maju 2008.
                              Pozdrawiamy wszystkich Czytelników.
                              MB & WB
                              • docg mapa 28.08.07, 10:00
                                to przy okazji poproszę Autorów o poprawienie mapy Niemiec (o ile
                                nie zostało to już zrobione), bo w tej z poprzednich wydań jest
                                trochę pomyłek
                                • Gość: józek ostatnie egzemplarze IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.07, 12:25
                                  WE 2005/06 są w księgarniach matrasa w Radomsku i Bytomiu. Ten co był w Wwie, ja
                                  dopadłem! :-)) (zgadzają się odłożyć, jesli ktoś jest z innego miasta)
                              • shogun_smutku Re: e-maile do autorów? 29.08.07, 10:07
                                ajjjjjjjjj, szkoda:/
                                muszę zmienić plany lekturowe na jesień:/
                                • shogun_smutku Re: e-maile do autorów? 31.08.07, 19:10
                                  dobrze, że chociaż Magazyn już wyszedł, tradycyjnie ktoś wątek stworzy?
                                  A wiedziałem, że jak napisze, że wina Clerico są zbyt nowoczesne to się
                                  "wkopie";> (to do innego wątku)
                                  Pozdrawiam!
                                  • Gość: peyotl wybrakowana ksiązka IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.07, 17:07
                                    Własnie się okazało, że w moim dopiero co upolowanym egz. "Win Europy" 2005/6
                                    brakuje 25 stron, między 360 a 385 jest dziura. Czy ktoś zgodziłby się skserować
                                    te strony i mi podesłać na wskazany adres? Koszty zwrócę. Dzięki.
                                    • Gość: winersch Re: wybrakowana ksiązka IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.09.07, 12:20
                                      moge przynieść 6 paxdziernika ?
                                      • Gość: Peyotl Re: wybrakowana ksiązka IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.07, 19:44
                                        Oo, super. Jeszcze spróbuję w Hatchette, może mają w komputerze...
                                        dzięki
                                        • Gość: winersch Re: wybrakowana ksiązka IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.09.07, 20:37
                                          Prawdę mówiąc do tej pory bywa w niektórych supermarketach
                                          • Gość: P108 Re: wybrakowana ksiązka IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.07, 21:14
                                            W marketach trudno wyśledzić... ale ja ją własnie teraz upolowałem, specjalnie
                                            dzwoniłem do Matrasa itd., została kupiona w Wwie, przesłana pocztą, tyle
                                            zabiegów, a tu 30 stron brak... a 07/08 dopiero w maju... stąd rozczarowanie i
                                            poszukiwanie
                                            pozdrawiam

• Gość: WB Re: wybrakowana ksiązka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 09:27
                                          Podaj maila, a prześlemy brakujące stron w PDF.
                                          WB
                                          • Gość: Peyotl Re: wybrakowana ksiązka IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.07, 12:28
                                            pj@hung.pl

dzięki bardzo
                                            pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka