Gość: guzek IP: 213.25.170.* 01.08.03, 07:32 opisy winne na mniammniam? jestem zdruzgotany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Winicjusz Re: Gdzie sie podzialy????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 09:04 guzek spoko podziwiac autorow za refleks jakoś robienie jaj z kogoś średnio mnie bawi było skończyło sie i już ja im życze jak najlepiej a wpadek jak najmniej Pzdr, Winek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guzek Re: Gdzie sie podzialy????? IP: 213.25.170.* 01.08.03, 09:10 pytanie tylko czy autorow, czy wlascicieli serwisu. Masz racje, ze robienie sobie jaj do przesady nie jest fajne. Ale (poniewaz w pewnym okresie zycia nadzorowalem roznych piszacych) do pasji doprowadza mnie nowomowa - w dowolnej branzy - pod pozorem znajomosci tematu. A jeszcze z tego zrobienie wersji de luxe, nie jest fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winicjusz Re: Gdzie sie podzialy????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 09:40 No ja miałem na myśli autorów serwisu bo jak znam życie żaden piszący nie miałby ochoty i chęci zdjąć swego tekstu pzdry, Winek Odpowiedz Link Zgłoś
amsti Re: Gdzie sie podzialy????? 01.08.03, 10:44 Gość portalu: guzek napisał(a): > wlascicieli serwisu. Wg mnie reakcja prawidłowa. Serwis jest prowadzony profesjonalnie, więc rozumiem, ze teksty zostana poprawione i wróca za jakis czas. > Ale (poniewaz w > pewnym okresie zycia nadzorowalem roznych piszacych) do pasji doprowadza >mnie nowomowa - w dowolnej branzy - pod pozorem znajomosci tematu. A jeszcze > z tego zrobienie wersji de luxe, nie jest fajne. Ja dodam jeszcze wiecej. Zupełny brak szacunku dla czytelnika, czyli potencjalnego klienta. Stare dobre czasu się kłaniają. Może warsztaty wyglądają inaczej, bo prowadzą je osoby takie jak np. MB, nie wiem. Ale jeśli dobór wykładowców prowadzony jest równie staranny, jak sposób przedstawienia informacji na stronie to szczerze współczuję kursantom. Zobaczymy, moze niech ktos wyśle maila do nich i niech chociaż poprawią błędy na swojej stronie. Pozdrawiam Amsterdam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg Gdzie sie podzialy ciasteczka? IP: 212.160.147.* 01.08.03, 12:31 amsti napisał: > Wg mnie reakcja prawidłowa. Serwis jest prowadzony profesjonalnie, więc > rozumiem, ze teksty zostana poprawione i wróca za jakis czas. (...) -------------> jak sobie wyobrażasz poprawienie "małych ciasteczek"? Na małe ciasteczka firmy Bahlsen? :-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amsti Re: Gdzie sie podzialy ciasteczka? 01.08.03, 14:19 Gość portalu: docg napisał(a): > -------------> jak sobie wyobrażasz poprawienie "małych ciasteczek"? Na małe > > ciasteczka firmy Bahlsen? :-)) > pozdrawiam No to już coś. Gorzej będzie ze "słonym ciastem". No bo jak wino pasuje do takiego ciasta, no to co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Gdzie sie podzialy????? 01.08.03, 10:08 Ja też!!! Zniknęły z dnia na dzień! DLACZEGO??? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 to jest sposób :-) 01.08.03, 10:34 Napiszmy szybciutko coś o kilku facetach, którzy nie potrafią skończyć. Może oni też znikną... Odpowiedz Link Zgłoś
kochamwino Re: Gdzie sie podzialy????? 01.08.03, 10:45 Ojjjj dzieje sie!!! Jakas nowa grupa zwiazana nieformalnie z kilkoma importerami zaczyna sie macerowac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
joe_stru Samobój 01.08.03, 13:37 No i strzeliliśmy sobie samobója. Co bedziemy czytać do śmichu??? Odpowiedz Link Zgłoś
amsti Re: Samobój 01.08.03, 14:14 joe_stru napisał: > No i strzeliliśmy sobie samobója. Co bedziemy czytać do śmichu??? Eee, załóż google :) Sa jeszcze kopie. Odpowiedz Link Zgłoś