manonthemon 21.02.09, 15:48 Butelka tego wina wpadła mi dziś w oko we Wrocławskim Carrefour. Ostatnia na półce. Cena 110zł. Obiło mi się o uszy, że to dobre wino. Próbował ktoś? Za tę cenę warto? pzdr. Maciek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sstar&let Re: La Vieille Cure 2000 ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.09, 17:23 Dużo Merlota, dobry rocznik, będzie dobre;-) www.thewinedoctor.com/tastingsprofile/lavieillecure.shtml W RVF 2005 jeszcze z BEttane'a dają mu 8/10 co jest wysoką notą i piszą, że kosztował ok. 20E. Tak więc cena jest niezła... Kupuj nie czekaj, smacznego! A za rekomendację należy się notka na sstarwines, w której możesz umieścić link np do blogu;-) Pzdr, sstar Odpowiedz Link Zgłoś
manonthemon Re: La Vieille Cure 2000 ? 22.02.09, 22:25 Namawiałeś, namawiałeś i namówiłeś ;) Wino odpoczywa już od hipermarketowych trudów w zaciszu mojego mieszkania. Mam zresztą nadzieję, że owe trudy nie odcisnęły na nim zbyt wyraźnego piętna. Okaże się po wypiciu - wrażeniami się podzielę, również u Ciebie. pozdr! Maciek pozdr! Maciek www.iwines.blogspot.com www.dobuzi.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś