anne8 22.07.13, 16:54 Czy jest ktos chetny na spotkanie? Nie znam nikogo oprocz mojego meza ;)) Chetnie bym poznala jakies mlode dziewczyny, czy pary mieszane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: quorum praesentia Re: Mlode Polki w Londynie IP: 149.254.235.* 22.07.13, 17:28 Swingers party ? Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Mlode Polki w Londynie 23.07.13, 14:09 Polecam to forum: forum.gazeta.pl/forum/f,37418,Matki_Polki_w_UK.html Na pewno kogoś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Mlode Polki w Londynie IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 24.07.13, 17:10 ją jestm chętna na spotkania jeżeli jesteś nadal zainteresowana to pisz patrycja342@poczta.onet.pl pozdrawiam patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black_man Re: Mlode Polki w Londynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.13, 18:54 czesc jestem czarny man teraz wroclaw - bede londyn za 3 dnia randka sex? Odpowiedz Link Zgłoś
anne8 Re: Mlode Polki w Londynie 27.07.13, 21:16 Widze, ze rozmowa sprowadzila sie do sexu, a ja tylko chcialam poznac jakies pary mieszane, gdyz jestem z obcokrajowcem, badz jakies dziewczyny, ktore rowniez sa chetne spotkania na plotki itd. Coz, tacy ludzie zawsze sie znajda, niestety.....dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia Re: Mlode Polki w Londynie IP: *.centertel.pl 27.07.14, 11:38 Czy moge uzyskac od pani pomoc na poczatek przy znalezieniu mieszkania i formalnosciach w londynie? Musze wyjechac z pl z 2 letnia corka stracilysmy mieszkanie.. prosze sie odezwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: Mlode Polki w Londynie IP: 91.232.164.* 26.07.13, 17:02 Narodziny Mordercy : Patryk Franciszczok urodził się 29.06.1982r zamieszkały wówczas Tychy os Niepodległośći .Pochodzi z rodziny biednej ,matka osoba chora psychicznie leczona w zakładzie zamkniętym ,rodzi swoje jedynego syna Patryka jako panna w zakładzie.Czy powinna mięć dziecko ? Czy Patryk urodził już się mordercą ,czy póżniej nim dopiero się stał.Zachowania matki i syna są podobne psychiczne .Wychowany bez ojca w rodzinie patologicznej ,postanowił że zarobi dużo pięniędzy ,do szkoły podstawowej nie chodzi wagaruje zachowania odbiegają od normy stroni od rówieśników.Zachowania jak u psychopaty.Chce zarobić pięniądze ,poznaje dilera który wprowadza go w świat przestępczy ,podoba mu się to. Pierw jest pionkiem zwykłym dilerem sprzedaje pod szkołą narkotyki to przynosi mu trochę kasy ,chce więcej ,rzuca szkołę podstawową.Jak zarobić więcej ,przychodzi do dilera ,po przespaniu się z nim diler zaprowadza go wyżej do mafiozy ,trzeba wykonać zadanie -czy zabił wtedy człowieka z zimną krwią ! Tak mu kazano ,potem znowu poszukuje młodych dziewczyn znajduje je obiecuje im pracę ,a tu robi z nich dziwki by zarabiały na nich ,mafiozie podoba się że ma dobrego ucznia wynagradza mu i podwyrzsza stopień dostaje swoich dilerów i pionkiem już nie jest.W tym czasie matkę zamknięto w zakładzie ma silną depresję .Patryk dokonuje odrazających zbrodni ,morderstwa ,handel ludżmi,handel tłuszczem ludzkim ,narkotykami. Owiana tajemnicą i wydawałoby się, że nie do rozstrzygnięcia, również że nikt ich nie wykryje .Podoba mu się remontuje mieszkanie w Tychach ,kupuje samochód ,ubiera się ,zakłada konto bankowe na które wpływają jego szybko zarobione pieniądze .Wyrusza po narkotyki na Wyspy (Wielka Brytania )sprowadza znaczne ilości w tym czasie oddaje się swemu dilerowi ,nie może zapanować nad sobą i swym zachowaniem homoseksualnym ,chłopak młody godzi się by dogodzić swemu panu. Patryk nadal chce więcej kasy i więcej ,rynek narkotykowy przynosi mu ogromny majątek również patrzy jak są mordowani niewinni ludzie ,czy strzelał w tył głowy sam wie co robił .Psychika jego wskazuje że to mu się podoba .Nadal i sam przegląda się w lustrze i pyta sie sam siebie czy piękny jest,miał nawet dość urody i dbał o siebie nie o matkę ona go nieinteresowała .Dorabia się tyle że może mu już wystarczeć by nie pracował ,lecz on morduje dalej.Policja z Wysp wpada na trop i przekazuje ślectwo do Polski .Zostaje aresztowany na gorącym uczynku wraz z towarem -narkotykami .Sedzia go przyciska ,grozi mu dożywocie ,pierw próbuje zwalić winnę na innych ,lecz prokurator jemu i członką grupy przesdstawia zarzuty .Sąd w Katowicach oskarża go że był Członkię Zorganizowanej Grupy Przestępczej Narkotykowej również o dokonywaniu potwornych zbrodni ,pewien diler z grupy przysięga że Patryk zabijał i pogrąrza go :"Patryka fascynuje zbrodnia, ponieważ jest przerażająca i odrażająca zarazem". Wchodzi na sale rozpraw w Katowicach mając ręce i nogi skute łancuchami ,po rozprawie ma plan i że on też innych obciąrzy członków grupy a nie tylko on ma dostać dożywocie idzie na układ i dostaje 8.5 roku tylko ,przewieziony do Zabrza do zakładu karnego ,wieżienie szumi że przyjechał konfident trzymają go tam 2 lata w izolatce tam na początku zostałcw...em tylko że chciał tego ? Postanawiają że go przywiozą do zakładu karnego Kraków Nowa Huta Ruszcza ul Spławy 2 ,podoba mu się tu ,płacąć więżniowi by ujął się za nim by mógł iść do prac ten wstawia się za nim pani psycholog więżieniu pozwala mu iść do prac społecznych ,po których dostaje przepustkę ponieważ w Zabrzu konczył podstawówkę a tu chce się zapisać do L.O. by pokazać że burakiem nie jest i tak jest nadal. Na przepustce kupuje sobie mieszkanie Nowa Huta os Sportowe 23 /4 i kupuje sobie drugi samochód .Powraca do swych dilerów niektórzy już wyszli na zwolnienie warunkowe ,mając plan postanawia że kupi drugie mieszkanie Kraków ul Chmieleniec 10/15 jest to mieszkanie blisko Kampus UJ super konfortowe 72 m . Odpowiedz Link Zgłoś
anne8 Re: Mlode Polki w Londynie 27.07.13, 21:17 Przepraszam, ale co ma piernik do wiatraka? Co ma Twoj post wspolnego z moim tematem?? Chyba sobie cos pomyliles!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Mlode Polki w Londynie IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.13, 18:26 >członką Czym jest owa "członka", i (jak rozumiem to forma narzędnikowa) jak można za jej pomocą przedstawić zarzuty? >Członkię To już rozwaliło doszczętnie. Notabene, czy został już oficjalnie opublikowany Neodebilistyczny Słownik Języka Polskiego, czy tego typu formy to wciąż underground? Jeśli nie, to kiedy należy spodziewać się przejęcia Polskiej Akademii Nauk przez dysmózgowców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;););) Re: Mlode Polki w Londynie IP: *.111.kt.cust.t-mobile.co.uk 25.08.13, 15:37 Czesc jesli dalej kogos szukasz to jestem chetna. Tak samo jak Ty mam faceta obcokrajowca;);) i tak samo brakuje mi dobrej znajomej z ktora moglabym isc na zakupy wypic kawe i poplotkowac. Moj e-mail nieistotne30@interia.pl ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
hicek2 Re: Mlode Polki w Londynie 29.08.13, 22:15 Cześć , tez mieszkam tu od paru lat z dziewczyna i słabo z nowymi znajomosciami . Ciagle praca i życie w gonitwie . Mieszkasz w Londynie ? Jakie spotkania Cię interesują ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasti Re: Mlode Polki w Londynie IP: *.range86-179.btcentralplus.com 01.09.13, 23:13 Cześć , mam roczna córeczkę i mieszkam na queens road peckham więc jeśli jesteś gdzieś z okolic to miło mi będzie sie spotkać w ciagu dnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
rose71 Re: Mlode Polki w Londynie 05.09.13, 12:19 hej! :) ja mieszkam w Mitcham, ale chyba mamy nie tak daleko od siebie ;) Mogla bys mi podac swojego maila, to bysmy sie jakos zgadalay :) Odpowiedz Link Zgłoś