rene102 04.09.06, 22:26 Witam..moze ktos orietuje sie dokladnie co sie stalo znaszymi tanimi rozmowami do polski za 2p/min..??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kukuuu Re: TANIE ROZMOWY DO POLSKI ...??? 14.10.06, 15:03 08444620620 2p za min wyprobowane! Odpowiedz Link Zgłoś
kukuuu Re: TANIE ROZMOWY DO POLSKI ...??? 14.10.06, 15:06 Select country Afghanistan Albania Algeria Andorra Angola Anguilla Antigua Barbuda Argentina Armenia Aruba Ascension Australia Austria Azerbaijan Bahamas Bahrain Bangladesh Barbados Belarus Belgium Belize Benin Bermuda Bhutan Bolivia Bosnia and Herzegovina Botswana Brazil Brunei Darussalam Bulgaria Burkina Faso Burundi Cambodia Cameroon Canada Cape Verde Cayman Islands Central Africa Chad Chile China Columbia Comoros and Mayotte Congo Congo Dem Rep Cook Islands Costa Rica Cote D Ivoire Croatia Cuba Cyprus Czech Republic Denmark Diego Garcia Djibouti Dominica Dominican Republic East Timor Ecuador Egypt El Salvador Equatorial Guinea Eritrea Estonia Ethiopia Falkland Islands Faroe Islands Fiji Finland France Gabon Gambia Georgia Germany Ghana Gibraltar Greece Greenland Grenada Guadeloupe Guam Guatemala Guiana French Guinea Guyana Haiti Honduras Hong Kong Hungary Iceland India Indonesia Iran Islamic Republic of Iraq Ireland Israel Italy Jamaica Japan Jordan Kazakhstan Kenya Kiribati Korea Dem Peoples Rep Korea Republic of Kuwait Kyrgyzstan Laos PDR Latvia Lebanon Lesotho Liberia Libya Liechtenstein Lithuania Luxembourg Macao Macedonia Madagascar Malawi Malaysia Maldives Mali Malta Marshall Islands Martinique Mauritania Mauritius Mexico Micronesia Moldova Monaco Mongolia Montserrat Morocco Mozambique Myanmar Namibia Nauru Nepal Netherlands New Caledonia New Zealand Nicaragua Niger Nigeria Niue Islands Northern Mariana Norway O2 Mobile Oman Orange Mobile Pakistan Palau Palestinian Authority Panama Papua New Guinea Paraguay Peru Philippines Poland Portugal Puerto Rico Qatar Reunion Romania Russia Rwanda Samoa American Samoa Western San Marino Sao Tome and Principe Saudi Arabia Senegal Seychelles Sierra Leone Singapore Slovakia Slovenia Solomon Islands Somalia South Africa Spain Sri Lanka St Helena St Kitts and Nevis St Lucia St Pierre and Miquelon St Vincent Grenadines Sudan Suriname Swaziland Sweden Switzerland Syria T Mobile Taiwan Tajikistan Tanzania Thailand Togo Tokelau Tonga Trinidad and Tobago Tunisia Turkey Turkmenistan Turks and Caicos Tuvalu Uganda Ukraine United Arab Emirates United Kingdom United States Uruguay Uzbekistan Vanuatu Venezuela Vietnam Virgin Islands British Virgin Islands United States Vodaphone Wallis and Futuna Yemen Yugoslavia Zambia Zimbabwe DESTINATION TEL NO RATE Landline 0844 430 0234 3 p Warsaw 0844 430 0234 3 p Mobile 0871 881 0234 8 p Odpowiedz Link Zgłoś
kukuuu Re: TANIE ROZMOWY DO POLSKI ...??? 14.10.06, 15:07 ups przepraszam nie chcialam skopiowac wszystkich krajow, te telefony wykonujesz z domowego nie z komorki Odpowiedz Link Zgłoś
rene102 Re: TANIE ROZMOWY DO POLSKI ...??? 15.10.06, 06:46 z domowego to ja wiem jak dzwonic....pytalem o komorki wlasnie...ale dzieki za podpowiedz.....podrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
zablotka2006 Re: TANIE ROZMOWY DO POLSKI ...??? 04.01.07, 11:06 Ja z komorki i tak dzwonie na ten numer. jest mi taniej niz normalnie np z O2. Ale zakladajac konto w HSBC dostalam karte SIM z chyba 5cioma funtami na koncie. Z tego to juz zupelnie taniiej dzwoni sie do polski 7p/min na domowe numery. Jedyna wada - aktywacja konta trwa dlugo, trzeba kombinowac z innych num. tel. dzwonic a w dodatku trzeba posiadac karte kredytowa. Komorke za kazdym razem zasila sie poprzez karte kredytowa. ... To tak odnosnie rozmow do polski, bo z Polski to w praktyce niemozliwe. Nie wiem dlaczego. Dostalam karte z zapewnieniem ze zadzwonie do kazdego miejsca na swiecie i Z kazdego na swiecie. Nie wiem jakim cudem...... Moze czegos niedoczytalam. Sprawdze po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaheasley Re: TANIE ROZMOWY DO POLSKI ...??? 01.02.07, 12:05 • Numer dostepu 0844 629 1989 Z numeru stacjonarnego BT na stacjonarny w Polsce: 3p za minute • Nowa tansza taryfa: numer dostepu 0871 657 1989 ze stacjonarnego BT na polska komorke: 9p za minute • Numer dostepu 0844 825 1989 Z telefonu o2 na abonament DARMOWE rozmowy do Polski w ramach darmowych minut w kontrakcie Odpowiedz Link Zgłoś
ellla6969 Re: TANIE ROZMOWY DO POLSKI ...??? 20.02.07, 20:52 ja korzystam z sieci o2,rozmowy za 7p za min.na stacjonarne w polsce 7 dni w tyg. Uaktuwnilam ta opcje ponad rok temu i wciaz dziala. Odpowiedz Link Zgłoś