Dodaj do ulubionych

Formula1- rezerwacja- potwierdzenie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 20:39
Zarezerwowałam pokoj w formule 1 w Paryżu . Po jakim czasie przyślą mi
potwierdzenie rezerwacji i numer rezerwacji? Czekam już tydzień. Czy to
normalne? Napiszcie jakie macie doświadczenia.
Obserwuj wątek
    • orchidea27 Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie 27.05.04, 23:10
      Rezerwowałąś przez net ? Może coś nie doszło, bo ja zawsze otrzymywalam
      potwierdzenie z numerem rezerwacji po kilku godzinach. Spróbuj powtórzyć.
      • Gość: Ela Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 08:39
        Dziękuję za informację
    • Gość: Ela Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 09:35
      Może tak jest ,że jak nie otrzymuje potwierdzenia, to w tym terminie nie mają
      wolnych miejsc. Czy powinni przysłać zawsze odpowiedź?. Rezerwuję na początek
      sierpnia.
      • Gość: Fredzio Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie IP: *.zwnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 29.05.04, 12:55
        Trudny termin, ale odpowiedź negatywna jest zawsze.
      • aseretka Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie 31.05.04, 08:23
        Fredzio ma rację, odpowiedz negatywna też zawsze jest. Może popełniasz jakiś
        błąd przy wypełnianiu?
    • Gość: ela Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 23:13
      Albo ja już jestem ofrema komputerowa ,albo moje rezerwacje do hotelu nie
      dochodzą . Wysłałam już do trzech hoteli formuły i nie mam żadnego
      potwierdzenia. Czy muszę podawać informacje dotyczące karty bankomatowej? Tych
      danych nie podaję. Jak zarezerwować inaczej?
      • Gość: koralka Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie IP: *.proxy.aol.com 01.06.04, 00:23
        Przy rezerwacji hoteli przez internet prawie zawsze trzeba podac nr karty
        bankowej. Niektore hotele pobieraja pieniadze od razu,ale wiekszosc dopiero w
        dniu rezerwacji. Masz prawo do anulowania pobytu do godz.19-tej, dnia
        rezerwacji.
        • Gość: Raf Nie znam tej sieci hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 02:47
          Mozecie cos wiecej o tym napisac?
      • aseretka Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie 01.06.04, 08:39
        Zawsze rezerwowałam podając numer karty bankomatowej, bo zależy mi na
        gwarantowanym noclegu, nawet gdy przyjadę w środku nocy. Jeżeli nie chcesz
        gwarantowanego noclegu powinnać skorzystać z pierwszej możliwości.Wydaje mi
        się, że opis postępowania w języku angielskim jest czytelny.
    • Gość: ela Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 21:19
      W końcu zarezerwowałam chyba prawidłowo hotel. Przysłano mi na adres mailowy
      potwierdzenie i numer rezerwacji. Czy jeszcze coś musze zrobić ? Czy jeszcze
      coś muszę potwierdzać?
      • Gość: koralka Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie IP: *.proxy.aol.com 01.06.04, 21:24
        wydrukowac i nie zgubic tego swistka, przyjemnego zwiedzania
      • orchidea27 Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie 02.06.04, 00:26
        Ojjj ... widzę, ze ci już moja pomoc nie będzie potrzebna. :) Nic wiecej
        potwierdzac nie musisz. Zapisz tylko numer rezerwacji.
        Milego pobytu. :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka