Gość: Ela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 20:39 Zarezerwowałam pokoj w formule 1 w Paryżu . Po jakim czasie przyślą mi potwierdzenie rezerwacji i numer rezerwacji? Czekam już tydzień. Czy to normalne? Napiszcie jakie macie doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orchidea27 Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie 27.05.04, 23:10 Rezerwowałąś przez net ? Może coś nie doszło, bo ja zawsze otrzymywalam potwierdzenie z numerem rezerwacji po kilku godzinach. Spróbuj powtórzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 08:39 Dziękuję za informację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 09:35 Może tak jest ,że jak nie otrzymuje potwierdzenia, to w tym terminie nie mają wolnych miejsc. Czy powinni przysłać zawsze odpowiedź?. Rezerwuję na początek sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie IP: *.zwnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 29.05.04, 12:55 Trudny termin, ale odpowiedź negatywna jest zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie 31.05.04, 08:23 Fredzio ma rację, odpowiedz negatywna też zawsze jest. Może popełniasz jakiś błąd przy wypełnianiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 23:13 Albo ja już jestem ofrema komputerowa ,albo moje rezerwacje do hotelu nie dochodzą . Wysłałam już do trzech hoteli formuły i nie mam żadnego potwierdzenia. Czy muszę podawać informacje dotyczące karty bankomatowej? Tych danych nie podaję. Jak zarezerwować inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralka Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie IP: *.proxy.aol.com 01.06.04, 00:23 Przy rezerwacji hoteli przez internet prawie zawsze trzeba podac nr karty bankowej. Niektore hotele pobieraja pieniadze od razu,ale wiekszosc dopiero w dniu rezerwacji. Masz prawo do anulowania pobytu do godz.19-tej, dnia rezerwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Nie znam tej sieci hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 02:47 Mozecie cos wiecej o tym napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie 01.06.04, 08:39 Zawsze rezerwowałam podając numer karty bankomatowej, bo zależy mi na gwarantowanym noclegu, nawet gdy przyjadę w środku nocy. Jeżeli nie chcesz gwarantowanego noclegu powinnać skorzystać z pierwszej możliwości.Wydaje mi się, że opis postępowania w języku angielskim jest czytelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 21:19 W końcu zarezerwowałam chyba prawidłowo hotel. Przysłano mi na adres mailowy potwierdzenie i numer rezerwacji. Czy jeszcze coś musze zrobić ? Czy jeszcze coś muszę potwierdzać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralka Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie IP: *.proxy.aol.com 01.06.04, 21:24 wydrukowac i nie zgubic tego swistka, przyjemnego zwiedzania Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea27 Re: Formula1- rezerwacja- potwierdzenie 02.06.04, 00:26 Ojjj ... widzę, ze ci już moja pomoc nie będzie potrzebna. :) Nic wiecej potwierdzac nie musisz. Zapisz tylko numer rezerwacji. Milego pobytu. :)) Odpowiedz Link Zgłoś