Dodaj do ulubionych

LITWA, ŁOTWA

20.02.13, 10:20
Witam. Planujemy wypad samochodami na 7 dni 6 osób. Trochę zwiedzania, zamoczenie nóg w morzu, jakieś piwko w knajpce. Pierwszy wyjazd w te rejony europy więc jak ktoś może niech podpowie, udzieli porad w kwestiach.
- noclegi można załatwić na miejscu czy lepiej zarezerwować, ich jakość ( wystarczy ogólnie przyjęty w Polsce stndard)
- możliwość wymiany polskich zł. na miejscu
- co polecacie zobaczyć a co jest przereklamowane
- sądzą że po rusku się dogadam mam rację ?
- przykłady cen np. nocleg, paliwo,obiad,
Czekam i dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: uu Re: LITWA, ŁOTWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.13, 22:07
      zobacz forum krajów nadbałtyckich
    • Gość: kamikadze3 Re: LITWA, ŁOTWA IP: *.promax.media.pl 21.03.13, 23:46
      Litwa, Litwa, Litwa.. Wilno i Wilno :) Tak blisko od Polski, takie piękne miasto. Zachęcam do zajrzenia tam. Ceny super, naprawdę tanio. Wszystko tanio więc nie ma się o co martwić, wymienić pieniążki można ale po gorszym kursie więc nie polecam. Nocleg oczywiście załatw na miejscu przynajmniej nie będzie kota w worku :) A jeśli chodzi o ciekawe miejsca to poczytaj tutaj www.travelin.pl/panstwo/litwa
    • Gość: Nirs Re: LITWA, ŁOTWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 09:46
      Litwa tania. Łotwa już niekoniecznie.
      Noclegi na Łotwie możesz zrobić np. na lotwa.com.pl. Mogą Ci też doradzić np. kwestii co warto zwiedzić (ja wynająłem przez nich przewodnika po Rydze - przy kilku osobach to się opłaca). Na Łotwie polecam wypożyczenie rowerów. Ryga, Jarmula .... mają super traski.
      Generalnie na Łotwie ceny są wyższe niż w Polsce.
      • Gość: 23 Re: LITWA, ŁOTWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 19:45
        ale jakie morze,plaze czyste piaszczyste az trudno uwierzyc,ze to bałtyk i bez tłumów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka