26.03.13, 16:56
czy orientuje sie ktos czy mozna kupic 2 dniowy bilet do parku? A dla tych co byli pyt.2- czy lepiej wybrac sie do holenderskiego eftelingu czy do wloskiej MIRIBILANDII???
Obserwuj wątek
    • aseretka Re: EFTELING 27.03.13, 20:53
      > czy orientuje sie ktos czy mozna kupic 2 dniowy bilet do parku?
      Chyba nie. Przynajmniej nic na temat nie ma na oficjalnej stronie: www.efteling.co.uk/?l=14645
      > czy lepiej wybrac sie do holenderskiego eftelingu czy do wloskiej MIRIBILANDII???
      Zależy w jaim wieku są dzieci. Jeżeli mają do 10-11 lat to zdedydowanie większą atrakcją będzie dla nich Efteling. Byłam w obu parkach, więc mam porównanie.
      • misiek121319 Re: EFTELING 28.03.13, 14:56
        chodzi bardziej o ludzi w wieku 25lat,ktorzy chcan najakis fajnych ekstremalnych kolejkach pojezdzic itd.
        • aseretka Re: EFTELING 28.03.13, 19:47
          W tym wieku, to Mirabilandia, a jeszcze lepiej EuropaPark nieopodal granic Niemiec, Franmcji i Szwajcarii.
          www.europapark.de/lang-de/c266.html
          Efteling, to kraina elfów i większość atrakcji jest dla młodszych dzieciaków. Byłam tam z wnuczkami 3 lata temu i zarówno 7-latka, jak i 9-latka korzystały z większości atrakcji. Wiele lat wcześniej, gdy jeżdziłam jeszcze z moimi "dzieciakami" po Europie musowo było zaliczyć wszystkie themeparks znajdujące się po drodze. Dzieciaki miały wtedy od 14 - 21 lat (teraz najstarsze ma 34). Każde z nich uważa, że Europa Park jest najbardziej atrakcyjnym miejscem pod względem podnoszenia adrenaliny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka