Gość: kami IP: 193.0.73.* 11.06.03, 10:19 Rozważam wyjazd ze ScanHoliday do Portugalii. Będę wdzięczna za wszelkie opinie dotyczące warunków pobytu i przy okazji możliwości zwiedzania kraju. Pozdrawiam Kami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norepinefryna Re: Portugalia/Albufeira 11.06.03, 14:18 A nie lepiej na wlasna reke? Bylem rok temu, 2 tygodnie, tydzien na poludniu tuz obok Albufeiry (Olhos d'Agua), tydzien w Lizbonie, zamknelo mi sie w ok 3000 zl (w tym samolot 1700). Przekalkuluj sobie cenowo - my lecielismy WEA z Warszawy (ponoc juz nie lataja) ale z Niemiec polecisz duzo taniej. Kraj jest cudowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Portugalia/Albufeira IP: 193.0.73.* 12.06.03, 09:00 Obawiam sie trochę o miejsca noclegowe, stąd pomysł na wyjazd zorganizowany. W końcu to sezon, więc poszukiwanie noclegu może być sresujące; a chciałabym sobie tego oszczędzić. Przede wszystkim luz psychiczny! Kami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaba Re: Portugalia/Albufeira IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 11:22 Mam do Ciebie parę pytań. czy w związku z tym mogłabyś mi wysłać maila na adres jbabiczj@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś