Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 09:50 Interesują mnie jakieś namiary i informacje na temat pokoi gościnnych w miejscowościach Ohrid i Struga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Korab Re: Kwatery w Macedonii IP: 80.51.240.* 19.09.07, 12:32 Hej, W Ochrydzie spaliśmy pod adresem: Ilindenska 3. Znajduje się to w dół od cerkwi Sv. Sofija, w stronę jeziora, po prawej (mniej więcej w połowie drogi z centralnego bulwaru nad wodą do Sv. Kaneo). Wszędzie pełno tam ogłoszeń o pokojach, więc nie powinno być problemu. Koszt na początku września to 20eur za dwójkę. Właściciele mają łódkę i w miarę możliwości dowiozą na plażę. W Strudze nie spaliśmy, ale myślę, że jeśli pokręcić się po centrum, to można coś znaleźć, podobnie jak w Ochrydzie. Pozdro, JA Odpowiedz Link Zgłoś
savera Re: Kwatery w Macedonii 04.10.07, 17:52 W miejscowości Ohrid jest rzeczywiście sporo kwater. Byłam przed sezonem więc sporo było wolnych, jak jest w sezonie, nie wiem. Jeśli ktoś chciałby miec "zaklepane" miejsce to podaje adres internetowy przewodnika po Ochrydzie, który również może zarezerwowac pokój w odpowiadającym standardzie. Jest to Vlado Sukloski e-mail: svicom@yahoo.com. Najlepiej porozumiec sie po angielsku, ale ponieważ nasze języki są troche podobne więc i po polsku można sie dogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kwatery w Macedonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 11:15 Kto to jest ten Vlado ? Czy to jest jakiś pośrednik czy właściciel pokoi gościnnych ? Może jakieś inne namiary na kwatery w Ohrydzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
savera Re: Kwatery w Macedonii 07.02.08, 20:50 Vlado nie ma kwater do wynajęcia. Jest przewodnikiem, nas oprowadzał po Ohrydzie ok. 4 godz.(2 osoby). Może pośredniczyć w wynajmie kwater. Ale jak wczesniej pisałam pokoi, pensjonatów jest wiele o różnym standardzie. Przed sezonem nie ma problemów z znalezieniem wolnego miejsa, w sezonie nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś