Gość: Agata IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 21:47 Wybieram sie w II polowie sierpnia na Majorke ze Scanem, czy polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edi Re: Majorka-polecacie? IP: 212.160.95.* 29.07.03, 09:45 Tak Bardzo, jeżeli lubisz młode towarzystwo i jesteś nocnym markiem. Jest to miejsce tętniące życiem nocnym. Oczywiście jest też dużo atrakcji w dzień, na plaży.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Majorka-polecacie? IP: *.tvk.wroc.pl / 192.168.64.* 02.08.03, 20:37 Byłam na Majorce rok temu z El Greco w miejscowości El Arenal. Sama wyspa fajna, ale strasznie dużo ludzi, szum, hałas. Na plaży nie można wypocząć bo co chwile ktoś podchodzi i reklamuje dyskoteki. Pełno Niemców w wieku 15-24 lata, mało zieleni. Właściwie z wakacji wróciłam zmęczona i trochę rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
podroznik3 Re: Majorka-polecacie? 10.08.03, 19:39 Gość portalu: kama napisał(a): > Byłam na Majorce rok temu z El Greco w miejscowości El Arenal. Sama wyspa > fajna, ale strasznie dużo ludzi, szum, hałas. Na plaży nie można wypocząć bo > co chwile ktoś podchodzi i reklamuje dyskoteki. Pełno Niemców w wieku 15-24 > lata, mało zieleni. Właściwie z wakacji wróciłam zmęczona i trochę > rozczarowana. Jezeli chcesz wypoczac na Majorce to jedz do Alcudia zatoka ma długa 16 km najpiekniejsza plaze na wyspie jest piekna promenada dyskoteki bary duzo starszych bardzo spokojnie polecam zeby zabawic sie i wypoczac do Palmy lub El Areal jezdza mlodzi ktorzy nie chca wypoczywac tylko bawic sie w dyskotekach lub klubach cala noc jest tam halas Odpowiedz Link Zgłoś
catinka Re: Majorka-polecacie? 10.08.03, 12:29 Gość portalu: Agata napisał(a): > Wybieram sie w II polowie sierpnia na Majorke ze Scanem, czy polecacie? BYŁAM ZE SCANEM ROK TEMU I JESTEM ZADOWOLONA CO PRAWDA HOTEL MALUTKI BEZ BASENU ALE ZA TO CZYSTY SAMO MIEJSCE NIESAMOWITE MNÓSTWO ROZRYWEK KUCHNIA BARDZO DOBRA MILI LUDZIE CHOĆ TROCHĘ ZA DUŻO NIEMCÓW CENY PRZYSTĘPNE POLECAM JA BYŁAM ZADOWOLONA POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
ela1001 Re: Majorka-polecacie? 11.08.03, 12:51 Jak najbardziej! Majorka to nie tylko plaża i życie nocne ale również wiele ciekawych rzeczy wartych zobaczenia np: Półwysep Formentor Jaskinia Smocza Przejażdżka starą ciuchcią do Soller i dalej starym tramwajem do Port de Soller, stamtąd stateczkiem do wąwozu Valdemossa wycieczka przez góry z Valdemossy do Dei ( wspaniałe widoki) San Salvador Randa Cala d'Or no i oczywiście Palma de Majorka. Jeżeli chce się zwiedzać to warto zadekować się w El Arenal - jest to chyba najlepsze miejsce wypadowe ze względu na dobrą komunikację. Sama byłam zaskoczona różnorodnością i urodą tej wyspy. Warto wynająć samochód na 3 dni i objechać co ciekawsze miejsca. Nie zastanawiaj się tylko jedż jeżeli masz okazję! Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soss Re: Majorka-polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.03, 10:26 oczywiście , byłem w północnej w Puerto Alcudia, super - polecam, koniecznie trzeba wynająć samochód i objeździć co ciekawsze miejsca ,spis najciekawszych podała Ela , mnie szczególnie podobał się Formentor ; a tak poza tym , zależy , co lubisz , jak zabawe do upadłego - - lepsze jest południe wyspy , jak spokojniej - chyba północ, no i wolałbym jechać jednak we wrześniu pozdrawiam i zazdroszczę ... Odpowiedz Link Zgłoś