Dodaj do ulubionych

SAMOCHODEM PO EUROPIE

10.08.03, 12:19
FRANCJA
ANDORA
NIEMCY
WŁOCHY
AUSTRIA

ORAZ INNE KRAJE SAMOLOTEM

GRECJA
HISZPANIA
ANGLIA
TUNEZJA
CYPR
TAJLANDIA
DOMINIKANA
FINLANDIA PÓŁNOCNA
Obserwuj wątek
    • catinka Re: SAMOCHODEM PO EUROPIE 10.08.03, 12:24
      catinka napisała:

> FRANCJA
      > ANDORA
      > NIEMCY
      > WŁOCHY
      > AUSTRIA
      >
      > ORAZ INNE KRAJE SAMOLOTEM
      >
      > GRECJA
      > HISZPANIA
      > ANGLIA
      > TUNEZJA
      > CYPR
      > TAJLANDIA
      > DOMINIKANA
      > FINLANDIA PÓŁNOCNA

SŁUŻE POMOCĄ
      • Gość: monw Re: SAMOCHODEM PO EUROPIE IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 10:17
        interesowała by mnie Skandynawia (piszesz o Finlandii)
        Co warto odwiedzić (i dlaczego) czego raczej nie polecisz (i dlaczego)???

Serdecznie pozdrawiam
        Monika
        • catinka Re: SAMOCHODEM PO EUROPIE 11.08.03, 15:34
          Cześć moniko.
          Tak jak napisałam byłam w Finlandii północnej dokładnie ( LAPONIA ) głównie
          jeździłam w psich zaprzęgach saniami które ciągnęły renifery. Po za tym jest
          cudownie mieszkalismy w małych drewnianych domkach bardzo przytulnych wszystko
          było urządzone tak jak oni żyją coś niesamowitego, dzien w dzień trzeba było
          odgarniać kupę sniegu z przed domku aby mogżna było normalnie sie poruszać,
          wieczorem siadalismy rozpalalismy kominek i długo gadalismy. Mogę tylko tyle Ci
          napisać mimo iż niezwiedziłam nic nadzwyczajnego po prostu było super inne
          życie warto jechac do miasta Św. Mikołaja
      • Gość: marcin Re: SAMOCHODEM PO EUROPIE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 12:37
        Czesc! Gdzie byłaś we Włoszech? Jakieś wskazówki? rady? Wybieramy się we
        wrześniu ze znajomymi autem - będziemy korzystać z kempingów. Będę wdzięczny za
        każdą informację. Pozdrawiam, m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka