catinka 10.08.03, 12:19 FRANCJA ANDORA NIEMCY WŁOCHY AUSTRIA ORAZ INNE KRAJE SAMOLOTEM GRECJA HISZPANIA ANGLIA TUNEZJA CYPR TAJLANDIA DOMINIKANA FINLANDIA PÓŁNOCNA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catinka Re: SAMOCHODEM PO EUROPIE 10.08.03, 12:24 catinka napisała: > FRANCJA > ANDORA > NIEMCY > WŁOCHY > AUSTRIA > > ORAZ INNE KRAJE SAMOLOTEM > > GRECJA > HISZPANIA > ANGLIA > TUNEZJA > CYPR > TAJLANDIA > DOMINIKANA > FINLANDIA PÓŁNOCNA SŁUŻE POMOCĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monw Re: SAMOCHODEM PO EUROPIE IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 10:17 interesowała by mnie Skandynawia (piszesz o Finlandii) Co warto odwiedzić (i dlaczego) czego raczej nie polecisz (i dlaczego)??? Serdecznie pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
catinka Re: SAMOCHODEM PO EUROPIE 11.08.03, 15:34 Cześć moniko. Tak jak napisałam byłam w Finlandii północnej dokładnie ( LAPONIA ) głównie jeździłam w psich zaprzęgach saniami które ciągnęły renifery. Po za tym jest cudownie mieszkalismy w małych drewnianych domkach bardzo przytulnych wszystko było urządzone tak jak oni żyją coś niesamowitego, dzien w dzień trzeba było odgarniać kupę sniegu z przed domku aby mogżna było normalnie sie poruszać, wieczorem siadalismy rozpalalismy kominek i długo gadalismy. Mogę tylko tyle Ci napisać mimo iż niezwiedziłam nic nadzwyczajnego po prostu było super inne życie warto jechac do miasta Św. Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: SAMOCHODEM PO EUROPIE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 12:37 Czesc! Gdzie byłaś we Włoszech? Jakieś wskazówki? rady? Wybieramy się we wrześniu ze znajomymi autem - będziemy korzystać z kempingów. Będę wdzięczny za każdą informację. Pozdrawiam, m Odpowiedz Link Zgłoś