Dodaj do ulubionych

eureka - a.glen

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:39
czy ktoś wie coś na temat jak zarządza a.glen / firma eureka na
ul.odrzanskiej/ przedstawiła nam oferte na zarzadzanie i nic na jej temat
nie wiemy , podobno pracowala w firmie P Z M Patron - ale ją zwolnili - pani
duzo mówi ale wrażenie nie najlepsze
Obserwuj wątek
    • wysoczanka Re: eureka - a.glen 11.05.05, 15:48
      U nas na Chabrowej dopiero zaczyna i też się dołączamy do pytania. Wrażenie też
      mieszane ale widzieliśmy się dopiero 2 razy. Popytam w patronie mam tam
      koleżankę.
      • Gość: z osiedla Re: eureka - a.glen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:09
        tak u nas też startowała / płd wrocławia / i wzbudzała mieszane uczucia taka
        tam rodzinna firma - mąż miał sprzątać i wykonywać konserwację
    • Gość: JerzyR Re: eureka - a.glen IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.05, 21:17
      Pani Alicja Glen zarzadza budynkami A i B osiedla Krzyki wybudowanego przy ul.
      Przyjaźni przez WPB Sp. z o.o. Ludzie są zadowoleni.
      Wystartowała także do przetargu na nastepne budynki na tym osiedlu.

JR
      • Gość: Autor Re: eureka - a.glen IP: *.chabrowe.net 11.05.05, 21:49
        Ludzie, nie dajmy sie zwariowac. Jak mozna z tak wielkim lekcewazeniem
        pisac "taka tam rodzinna firma, maz mial sprzatac...".
        Czyzbyscie chcieli , zeby zarządzał Wami jakis zachodni koncern i jeszcze
        pewnie za pieniadze, jakich by dlugotrwale bezrobotny nie wzial za taka
        robote???!!
        Ludzie , bądźmy dla siebie ludźmi , a jak nie mamy nic do powiedzenia, to
        zostawmy pisanie innym!!!
        • Gość: nel Re: eureka - a.glen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 06:51
          zwana dopieszczczką , przez jakiś czas nie było śwaitła na klatce schodowej bo
          coś nie załatwiła , skumała się z wpb z którą wcześniej walczyli włąściciele ,
          obwecnie trzyma z tzw zarządem - resztę ignoruje , uchwały są podejmowane na
          kwoty około ! i tak rozgrywa jednych przeciw drugim
          • Gość: Wspólnotowiec Re: eureka - a.glen IP: *.neta-si.pl 19.05.05, 14:39
            Zgadzam się z tą opinią. Pani zarządcy zależy tylko na przejęciu zarządzania,
            obiecuje wiele, a później spiknie się z poddatnym na Jej insynuacje gronem (
            dla tych walczy, a resztę ignoruje i nawet telefonów nie odbiera). NIE BIERZCIE
            JEJ NA ZARZĄDCĘ< BO TYLKO WAS SKŁÓCI>
    • wysoczanka Re: eureka - a.glen 12.05.05, 07:10
      Zadną tajemnicą nie jest fakt, że najgorsze do zarządzania są wspólnoty.
      Jeszcze się taki nie narodził, który wszystkim właścicielom dogodził....
      Dla wspólnoty najważniejsze jest, żeby koszty utrzymania były jak najniższe,
      poziom usług za te kwoty jak najwyższy, nieruchomość ma być w kwitnącym stanie -
      oczywiście w zasięgu ludzkich możliwości a przynajmniej nie w pogorszoym.
      Uchwały są podejmowane większością, czy to głosów, czy udziałów i jest to tzw.
      demokracja. Zawsze znajdzie się niezadowolony ale to jest właśnie wspólnota i
      albo trzeba się podporządkować albo .....
      Wolę żeby na moim osiedlu sprzątał właściciel firmy zarządzającej, bo pewnie on
      zarobi a ja jeśli się zgodzę - to zaoszczędzę, niż tak jak na Zielonym Osiedlu
      żeby sprzątali narkomani.
      • Gość: zadowolony Re: eureka - a.glen IP: *.neta-si.pl 29.05.05, 17:11
        Jest świetna.Na Przyjaźni już 2 razy trawę skosiła.
        • Gość: colio Re: eureka - a.glen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 20:16
          dwa razy skosiła trawę - chyba dlatego że ktos jej przypomniał , rozumiem że
          więcej sukcesów nie miała
          • Gość: zadowolony? Re: eureka - a.glen IP: *.neta-si.pl 29.05.05, 23:15
            Dokładnie to miałem na myśli lecz nie chciałem być zbyt dosłowny.
          • kilian11 Re: eureka - a.glen 02.12.14, 12:50
            A to jest oferta www.wroclaw-eureka.pl/ofirmie.html tego zarządcy?
    • wysoczanka Re: eureka - a.glen 30.05.05, 12:36
      U nas dopiero zaczyna - narazie rozdane naliczenia, kompetentne uwagi i
      obserwujemy:)))))))))
      • Gość: ja Re: eureka - a.glen IP: *.neta-si.pl 30.05.05, 20:08
        i na tym polega właśnie całe zarządzanie - naliczenie opłat i wysłuchanie uwag
        mieszkańców, na tym się zaczyna i na tym się kończy
        • Gość: ekspert Re: eureka - a.glen IP: *.neta-si.pl 30.05.05, 21:20
          Dobrze jest też skłócić wspólnotę podjudzając częsć jej członków przeciwko
          drugim.Ci, z którymi taki zarządca trzyma nie widzą, że ich robi w konia a
          reszta jest osaczona przez niego i resztę mieszkanców i w ten sposób ma małą
          siłę przebicia.Wspólnota ma wtedy temat zastępczy, czyli zwalczanie sie wrogich
          obozów, a gdzie dwóch sie bije tam zarządca korzysta.Obserwuję to na moim
          osiedlu i podziwiam spryt pani zarządcy.
          • Gość: czp Re: eureka - a.glen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:12
            czyżby przedmówcy chodziło o nazstępne cudo pod nazwą firma Domus ?
            • Gość: ekspert Re: eureka - a.glen IP: *.neta-si.pl 30.05.05, 23:33
              Nie. Opisałem moje spostrzeżenia na temat a.g.
              • Gość: ja Re: eureka - a.glen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:27
                Potwierdzam wypowiedź eksperta w 100%, dokładnie tak jest w naszej
                wspólnocie "zarządzanej" przez Panią Alicję
            • Gość: alego Re: eureka - a.glen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 16:20
              czy domus to ta firma założona przez byłego prezesa spółdzielni mieszkaniowej ?
              podobno też nieźle manipuluje
    • wysoczanka Re: eureka - a.glen 31.05.05, 10:41
      Nie żartujcie! A myśleliśmy, że wreszcie po "występach" integera trafił nam się
      właściwy człowiek na właściwym miejscu. U nas pomaga naprawdę - ale teraz po
      tym co czytam, zgłupiałam a nie zdarza mi się to często:)))
      • Gość: wokie Re: eureka - a.glen IP: *.pkobp.pl 01.06.05, 10:05
        Twierdzenie, że ktoś "dał się skłocić" świadczy o inteligencji zarówno tego kto
        tak pisze jak i tego kto "dał się skłocić" - bo to, że ktoś "dał się skłócić"
        oznacza, że nie ma własnego rozumu i daje się wpuszczać w jakieś rozgrywki
        przez kogoś prowadzone a nie potrafi pilnować swoich interesów... ponadto do
        kłótni zawsze potrzeba dwojga... choć jak wiadomo wielu osobom w naszym
        kochanym nadodrzańskim mieście brakuje co nieco intelektu... i zdecydowanie
        lubią to okazywać zwłaszcza na forach internetowych...
        Ciekawe kiedy dostanie mi się za popieranie firmy "Eureka"?
        Osobom, które taki atak już szykują wyjaśniam, że w mojej wypowiedzi nie ma
        poparcia dla zadnej firmy a jedynie chęć wskazania braku rozsądku (łagodnie
        rzecz nazywając) w wielu wcześniejszych wypowiedziach... ale jak wiadomo
        łatwiej się powyżywać na forum niż zacząć coś robić w kierunku poprawy
        sytuacji, której nie akceptujemy...
        • Gość: nieinteligentny Re: eureka - a.glen IP: *.neta-si.pl 01.06.05, 23:30
          A co ty robisz dla poprawy sytuacji intelektualisto?
          A jak nie znasz sprawy (w co wątpie jeśli zabrałeś głos) to najpierw dowiedz
          sie o co chodzi zanim zaczniesz tu moralizować.
          • Gość: wokie Re: eureka - a.glen IP: *.pkobp.pl 02.06.05, 09:34
            Jak raz staram się dokładnie sprawdzać jakie kroki podejmuje Pani Gleń będąc
            zarządcą wybranym przez wspólnotę, w której i ja miałem szczęście się znaleźć.
            A skąd wniosek, że nie znam sprawy?
            Faktycznie stwierdzenie "A jak nie znasz sprawy (w co wątpie jeśli zabrałeś
            głos)..." świadczy o tym, że wypowiada się ktoś nieinteligentny... bo znaczy
            ono mniej więcej tyle, że głos w sprawie zabiera się jeśli się jej nie zna...
            parafrazując: "zabrałeś głos więc nie znasz sprawy", szczyt geniuszu
            doprawdy... niestety takie podejście jak widać prezentuje zdecydowana większość
            naszego społeczeństwa... jak może być jednak inaczej skoro przykład idzie z
            góry...
            • Gość: gosc Re: eureka - a.glen IP: 195.117.149.* 02.06.05, 10:27
              Witam
              i jesli dobrze kojarzę fakty (aczkolwiek mogę się mylić)to do wspólnoty
              zarządzanej przez Firmę Eureka należysz od 2 dni.
              I nie odniosłeś wrażenia, że i firmie Eureka i developerowi wspólnie zależało
              na szybkim załatwieniu sprawy. Sprytnie skorzystali z furtki jaka daje ustawa o
              własności.
              A z resztą mieszkańców się srednio liczyli. Ja na ich miejscu zaprosiłabym
              wszystkich.
              Faktem jest, że sprawę zarządcy można odkręcić w póżniejszym czasie, ale wydaje
              mi się, że łatwiej byłoby wybrać kogo innego. Zmniejszyli ryzyko za dużej
              dyskusji. No i sam powiedz czy nie pachnie to lekką manipulacją......
              • wysoczanka Re: eureka - a.glen 02.06.05, 11:12
                Wczoraj rozmawiałam z koleżanką z Patrona - gdzie p. Gleń pracowała. Nic ode
                mnie nie wyciągniecie na forum:))) ale powiem jedno- zarządza dopiero od kilku
                miesięcy ,więc za bardzo nie da się ocenić jej działalności.
                Koleżanka powiedziała krótko - ambitna...........
              • Gość: wokie Re: eureka - a.glen IP: *.pkobp.pl 02.06.05, 11:32
                Zgadzam się w całej rozciągłości :)
                Jednakże ciekawi mnie skąd przypuszczenie, że od dwóch dni...
                • Gość: gosć Re: eureka - a.glen IP: 195.117.149.* 02.06.05, 11:36
                  Przypuszczenie może być mylne, ale ponieważ jeden z członków zarządu mojej
                  wspólnoty pracuje w banku, więc...
                  A moja wspólnota funkcjonuje od 31.05.2005.
                  • Gość: wokie Re: eureka - a.glen IP: *.pkobp.pl 02.06.05, 12:01
                    Pozostaje mi tylko formułka... ani nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam :)
                    Ale w tych budynkach jest nas więcej... w sensie bankowców ;)
                    • Gość: gosc Re: eureka - a.glen IP: 195.117.149.* 02.06.05, 12:53
                      Ale wsród członków zarządu- tylko jesen;)
                      I życzę efektywnej współpracy z Panią Alicją.
                      No proszę już zaczęłam dbać o własne interesy....
                      pozdrawiam
                      • ourmajesty Re: eureka - a.glen 02.06.05, 13:02
                        Gość portalu: gosc napisał(a):

> Ale wsród członków zarządu- tylko jesen;)
                        > I życzę efektywnej współpracy z Panią Alicją.
                        > No proszę już zaczęłam dbać o własne interesy....
                        > pozdrawiam

Co racja to racja :)
                        Jednakże ja nie napisałem, że jestem w zarządzie a jedynie, że zarządcą
                        wybranym przez wspólnotę, w której jestem została Eureka :)
                        A takich wspólnot jest więcej niż jedna :)
                        PS. to pisałem ja... wokie po zmianie loginu :)
                        • Gość: gili Re: eureka - a.glen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:29
                          do sztandarowych chwytów pani A.G. należy , w chwili zagrożenia , płacz i
                          powoływanie się na to że ma małe dziecko
                          • ourmajesty Re: eureka - a.glen 02.06.05, 14:32
                            do sztandarowych chwytów pani A.G. należy , w chwili zagrożenia , płacz i
                            > powoływanie się na to że ma małe dziecko

Jak większości kobiet zresztą :)
                          • Gość: Wspólnotowiec Re: eureka - a.glen IP: *.neta-si.pl 03.06.05, 19:04
                            Cóż za profesionalizm. Ciekawi mnie kiedy będziemy mieli okazję zobaczyć go w
                            wykonaniu naszego Zarządcy.
    • du12 Re: eureka - a.glen 04.06.05, 14:33
      Mieszkam na krzykach gdzie zarządza EUREKA i jak czytam niektóre wypowiedzi to
      nie moge w nie uwierzyć. Byłam na zebraniu rozliczeniowym, obecność prawie 100%
      i absolutorium jednogłośnie udzielone. Nasze budynki w czasie krótkiego okresu
      zmieniły się nie do poznania (na korzyć zaznaczam złośliwym cytatorom). Mamy
      swoje forum z zarządcą. Obsługa jest szybka i bardzo miła. Sprząta firma,
      którą podobno wybrał zarząd i naprawdę nie mam zastrzeżeń. O skłóconych
      mieszkańcach nic mi nie wiadomo. Nie wierzycie? Przyjedźcie i zobaczcie jak
      wygląda wspólnota WPB zarządzana przez p. Gleń na Przyjaźni a jak zarządzana w
      tym samym okresie przez dewelopera na Partynickiej.
      Za bardzo wychwalam? Poprzednio mieszkałam we wspólnocie w której zarządca to
      było istne widmo, stąd widzę jak jest różnica.
      Mam nadzieję, że to nie jest forum samych malkontentów.
      • Gość: zły Re: eureka - a.glen IP: *.neta-si.pl 04.06.05, 19:37
        Zobaczcie jak wygląda teren wspolnoty w budynkach po jednostce wojskowej na
        którym zarządza ta pani. Oglądnijcie sobie zieleń. Przypatrzcie się jak jest
        posprzątane.Spoglądnijcie na rynny, zobaczcie klatki a później bierzcie
        ją.Czemu ma być wam lepiej niz nam?
      • ourmajesty Re: eureka - a.glen 14.06.05, 11:47
        Po takiej wypowiedzi serce rośnie i wstępuje w czlowieka nadzieja na lepsze
        jutro :)
        i piszę to bez przekąsu.
    • bombka9 Re: eureka - a.glen 04.06.05, 16:33
      Pani poszła na swoje nikt jej nie zwalnial.
      • Gość: Wspólnotowiec Re: eureka - a.glen IP: *.neta-si.pl 28.06.05, 22:25
        Zaczyna mnie to wszystko irytować. pani tak walczyła o przejęcie zarządzania
        osiedlem, ma chrapkę na kolejne w okolicy i nie tylko. zajęła się walką o
        nowych klijentów a o starych zapomina. Można tylko pałakać widząc stan zieleni
        na osiedlu po jednostce wojskowej na Przyjaźni. Mieszkańcy sami sadzą drzewa
        podlewają je, niedługo zaczną kosić trawę i karczować zarastającą wszystko
        kończynę. Lada moment utoniemy w brudzie, bo zamówienie wywozu śmieci oraz
        opakowań plastykowych jest dla naszego zarządcy wielkim problemem. Pań
        sprzątaczek też ostatnio nie widać. ALE MOŻE WSZYSCY POSZLI NA URLOP?
        • kilian11 Re: eureka - a.glen 02.12.14, 12:53
          Stare problemy, stare sprawy i ludzie Ci sami, czy to jest dobry zarządca, czy jednak odradzacie? A to jest oferta www.wroclaw-eureka.pl/ofirmie.html tej firmy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka